Įkraunama...
Įkraunama...

man paskambino jo meiluze

QUOTE(Lass @ 2010 07 28, 15:04)
.Jei taip graziai bendravo su jumis tevas,tai koks jums skirtumas kiek moteru jis turejo,manau beda jumyse,kad negalite susitaikyti,kad tevas paliko jusu mama,jei del to nepyktumet,gal butu dar siltesni jusu santykiai mirksiukas.gif .

Skirtumas ne kiek moterų. Esmė ta, kad jis pasvėrė "žmona ir vaikas" ar "kitos moterys" ir pasirinko pastarasias. Aš tai matau tik taip. Jis paliko ne tik mano mamą - jis išsikraustė iš MŪSŲ namų ir nuo tos dienos jis nebebuvo mūsų šeimoje. Paprasta.
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2010 07 28, 15:07)
Jei yra noras lakstyt paskui sijonus, nereikia kurti šeimos. Jei kuri šeimą, stengiesi dėl jos, o ne vien dėl savo tarpukojo.

Tais laikais santuoka buvo dar vienas budas iteisinti vaikus. Toks neva padoraus vyro elgesys, vaikas gime santuokoje.
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2010 07 28, 15:07)
Jei yra noras lakstyt paskui sijonus, nereikia kurti šeimos. Jei kuri šeimą, stengiesi dėl jos, o ne vien dėl savo tarpukojo.
Aš jo vietoj laiminga nebūčiau. Bet už jį kalbėti negaliu.

galbut jis nezinojo kad jam bus toks noras.. galbut kai kure seima tikejo kad viskas bus gerai?
jus buvote per maza suprasti kodel skiriasi jusu tevai..
nuosirdziai gaila jusu tevo

QUOTE(Moonte @ 2010 07 28, 15:09)
Tai normalu, mes visi turime siemos iliuzija, o ypac vaikai, daznai galvoja, net suauge, kad jei nebutu issiskyre, butu grazi seima ir t.t.. Bet iliuzija ir lieka iliuzija.

Savo tevams dazniausiai "atleidziam", kai patys "isedame i ju roges", realiai savo kailiu isbandome, arba ateina to suvokimas, bet jau suaugusio akimis, stebint, sau artimus, brangius zmones, kurie pateko i panasias salygas. Ir tada ateina suvokimas, kad nera vien blogai ir gerai.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2010 07 28, 15:09)
Tai normalu, mes visi turime siemos iliuzija, o ypac vaikai, daznai galvoja, net suauge, kad jei nebutu issiskyre, butu grazi seima ir t.t.. Bet iliuzija ir lieka iliuzija.

Aš nežinau ar tai būtų graži šeima. Ir suprasčiau, jei skyrybos būtų... na... charakterių nesutapimas biggrin.gif Būna taip. Bet čia jis rinkosi, kurioje šeimoje būti.

Man tik keisti bandymai sakyti "kaip galima pykti" ir pan. Na va taip. Protu aš daug dalykų galiu suvokti, bet štai pasakoju jums, ką kai kuriais atvejais jaučia išsiskyrusių dėl neištikimybės tėvų vaikas. Tai yra mano jausmai, aš su jais susigyvenau, bet požiūris į neištikimybę, dėl kurios byra šeimos, iki šiol yra kategoriškas.
Taip yra ir nieko čia nepadarysi. Vyrai irgi turėtų žinoti, kuom rizikuoja.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2010 07 28, 15:12)
Tais laikais santuoka buvo dar vienas budas iteisinti vaikus. Toks neva padoraus vyro elgesys, vaikas gime santuokoje.

Ne, aš gimiau labai planuotai ir gerokai po santuokos. Ir jo požiūris į ištikimybę toks buvo ir iki jos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2010 07 28, 15:16)
Aš nežinau ar tai būtų graži šeima. Ir suprasčiau, jei skyrybos būtų... na... charakterių nesutapimas biggrin.gif Būna taip. Bet čia jis rinkosi, kurioje šeimoje būti.

Man tik keisti bandymai sakyti "kaip galima pykti" ir pan. Na va taip. Protu aš daug dalykų galiu suvokti, bet štai pasakoju jums, ką kai kuriais atvejais jaučia išsiskyrusių dėl neištikimybės tėvų vaikas. Tai yra mano jausmai, aš su jais susigyvenau, bet požiūris į neištikimybę, dėl kurios byra šeimos, iki šiol yra kategoriškas.
Papildyta:

Ne, aš gimiau labai planuotai ir gerokai po santuokos. Ir jo požiūris į ištikimybę toks buvo ir iki jos  ax.gif

vadinasi jis saziningas geras zmogus.. nelakste paskui abi o pasirinko
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2010 07 28, 15:10)
Skirtumas ne kiek moterų. Esmė ta, kad jis pasvėrė "žmona ir vaikas" ar "kitos moterys" ir pasirinko pastarasias. Aš tai matau tik taip. Jis paliko ne tik mano mamą - jis išsikraustė iš MŪSŲ namų ir nuo tos dienos jis nebebuvo mūsų šeimoje. Paprasta.

O gal jis taip nesvėrė?
Gal tik taip atrodo jūsų mamai ir jums pačiai?
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2010 07 28, 15:14)

Bet juk nemaza dalis "neistikimu" yra ir moterys, turincios seimas, vaikus ir t.t.

Jums buciau pritarusi, kai man buvo kokie 30 metu, o siai dienai, pasidariau pakantesne. Aplink save matau nemaziai besiskirianciu poru, matyt amziaus krize. Ir kas idomiausia, kad neretai tenka stebeti, kai jau paauge vaikai, turintys savo seimas, smerkia viena is tevu.
Atsakyti
QUOTE(juraga @ 2010 07 28, 15:21)
O gal jis taip nesvėrė?

kazkodel manau kad ta mama visa gyvenima apie tai kalbejo ir ikale sita "tiesa" vaikams i galva... kad va "tevas paskui kita sijona nuleke, jusu jam nereikia " ir tt ir pan...
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2010 07 28, 15:16)

Ne, aš gimiau labai planuotai ir gerokai po santuokos. Ir jo požiūris į ištikimybę toks buvo ir iki jos  ax.gif

Kalbejau apie jusu broli, del kurio paliko seima.
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2010 07 28, 15:17)
vadinasi jis saziningas geras zmogus.. nelakste paskui abi o pasirinko

aha biggrin.gif Nelakstė biggrin.gif Lakstė kaip didelis biggrin.gif

QUOTE(juraga @ 2010 07 28, 15:21)
O gal jis taip nesvėrė?

Mano mamos čia nepainiokim, jos požiūris yra kitoks ir prieš tėvą ji manęs niekada nenuteikinėjo, jis mane lankydavo mūsų namuose ir jiedu gražiai mandagiai bendraudavo. Mama būtent kaip daugelis forumiečių kalbėjo, kad "taip būna", ir kad nereikia jo kaltinti, ir tt. Teoriškai pasakyti lengva. Praktiškai padaryti sunkiau mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2010 07 28, 15:22)
Bet juk nemaza dalis "neistikimu" yra ir moterys, turincios seimas, vaikus ir t.t.

Taip, ir nesvarbu, kuris neištikimas, kaltė tokia pati.

QUOTE(wit @ 2010 07 28, 15:23)
kazkodel manau kad ta mama visa gyvenima apie tai kalbejo ir ikale sita "tiesa" vaikams i galva... kad va "tevas paskui kita sijona nuleke, jusu jam nereikia "  ir tt ir pan...

Gerbiamoji. Mano mama yra TOKIA moteris, kuri nesileidžia iki tokio lygio, kad nuteikinėtų vaiką prieš tėvą. Ale vaikas irgi akis ir galvą turi. Ir jausmus.

QUOTE(Moonte @ 2010 07 28, 15:25)
Kalbejau apie jusu broli, del kurio paliko seima.

Na taip, vieną vaiką paliko, kad kitą įteisintų, o paskui su tuo įteisintu pasiekė tokius santykius, kad sūnus sako "aš jo tėvu nelaikau" biggrin.gif
Jis gyvenime matyt turi reproduktoriaus pašaukimą, tiesa, darbą atlieka kokybiškai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2010 07 28, 15:29)
aha biggrin.gif Nelakstė biggrin.gif Lakstė kaip didelis biggrin.gif
Mano mamos čia nepainiokim, jos požiūris yra kitoks ir prieš tėvą ji manęs niekada nenuteikinėjo, jis mane lankydavo mūsų namuose ir jiedu gražiai mandagiai bendraudavo. Mama būtent kaip daugelis forumiečių kalbėjo, kad "taip būna", ir kad nereikia jo kaltinti, ir tt. Teoriškai pasakyti lengva. Praktiškai padaryti sunkiau  mirksiukas.gif

Papildyta:

Taip, ir nesvarbu, kuris neištikimas, kaltė tokia pati.
Gerbiamoji. Mano mama yra TOKIA moteris, kuri nesileidžia iki tokio lygio, kad nuteikinėtų vaiką prieš tėvą. Ale vaikas irgi akis ir galvą turi. Ir jausmus.
Na taip, vieną vaiką paliko, kad kitą įteisintų, o paskui su tuo įteisintu pasiekė tokius santykius, kad sūnus sako "aš jo tėvu nelaikau" biggrin.gif
Jis gyvenime matyt turi reproduktoriaus pašaukimą, tiesa, darbą atlieka kokybiškai biggrin.gif

na bent is to ka parasete galima spresti kad ne kiekvienas seimoje gyventis tevas taip rupinasi savo vaiku
jei jums buvo 6 metai kai tevai skiresi nemanote kad buvote per maza suvokti kaip viskas yra is tiesu? manau kad jus atsinesete kazkoki nepilnavertiskumo jausma is vaikystes.. ir tai tik jusu beda, o ne jusu tevo
keista kad jums smagu kad jusu brolis taip atsiliepia apie jusu teva..
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2010 07 28, 16:19)
na bent is to ka parasete galima spresti kad ne kiekvienas seimoje gyventis tevas taip rupinasi savo vaiku
jei jums buvo 6 metai kai tevai skiresi nemanote kad buvote per maza suvokti kaip viskas yra is tiesu? manau kad jus atsinesete kazkoki nepilnavertiskumo jausma is vaikystes.. ir tai tik jusu beda, o ne jusu tevo
keista kad jums smagu kad jusu brolis taip atsiliepia apie jusu teva..

Taip, aš surašiau gražius epizodus. Labai lengva būti geru tėčiu ar mama kartą per savaitę mirksiukas.gif Atvažiuoji, atveži dovanų, nusiveži į parką, pabendrauji, grąžini mamai, važiuoji namo. O kai kasdien gyveni, tai ir pabart juk tenka, ir šiaip kasdien užsiimt nebūtinai lieka laiko ir noro, gal tada ir atrodo, kad šeimoj mažiau rūpinasi.
Kai mano tėvai skyrėsi aš buvau maža, bet kvaila nebuvau - pamenu kaip tėvas grįžta vėlai, užsidaro kambaryje ir skambina telefonu (eidavau prie durų paklausyt, juk kai durys uždarytos, tai taip įdomu, ne? bigsmile.gif ) bei kalba su kažkuo, į ką kreipiasi moterišku kreipiniu ir kalba laaabai jau meiliai. Pamenu liūdną mamą. Pamenu, kaip verkiau mokykloje per pamoką, nes mano tėvai skiriasi. Ar to tikrai maža?
Dėl nepilnavertiškumo - jūs pirmoji per 27 metus, mane tuo apkaltinusi biggrin.gif Tiek to, forumas yra forumas.
O tėvo bėda yra ta, kad savo vaikų jis neaugino kaip reikėtų. Paliko vieną, paliko kitą. Manau, dabar jis jau ima tai suprasti. Deja, su sūnumi santykių jis jau neatkurs - nemanau, kad žino kaip. O smagumas tai čia toks - juokas per ašaras, kai sesuo brolį per feisbuką susiranda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žostautė: 28 liepos 2010 - 15:34