QUOTE(Euforija @ 2010 07 19, 18:52)
man atrodo, arba esate labai jauna ir nepatyrus, arba įsikibusi nenorite tikėti, kad gyvenimas ne tik tik juodas ir baltas
ir kaip galima lyginti santykius su šuns uodega

gal geriau nekirsti iš viso (nesakyti)?
aš manau mums reikėtų su jumis pabendrauti po dešimties metelių
Po dešimties metelių man bus 47. Taip, gyvenimas ne tik juoda/balta. Tą sakiau. Kaip ir tai, kad tokia kategoriška esu tik neištikimybės klausimu. Ištikimybė man labai svarbu, mums, mūsų poroje labai svarbu.
Papildyta:
QUOTE(burbanti @ 2010 07 19, 19:03)
Tai ciamums reik daaugti iki jos mastymo da maziausia desimt meteliu .Ji jau anuku turi ,mes da ne ...net nezinau kodel ji taip masto ,sakau -gal namiseda ,kuri toliau savo nosies nemato ?
Sakai? Negi ištikimybė dabar visiškai nevertinama? Turbūt, remiantis šiuo postu. Matau toli, matau taip toli, kad žinau, jog be ištikimybės santykiai neegzistuoja kaip tokie.
Papildyta:
QUOTE(daugiavaike 4 @ 2010 07 19, 18:26)
Skaiciau ir galvojau, kas geriau- ar suzinoti apie neistikimybe is karto, ar ne. ir tai ,ir tai turi ir minusu ir pliusu. Pvz vyras nuklydo karta,bet gailisi, nu kam tai zmonai zinoti? juk reta kuri atleis ar nekels piktumu,o iskelus piktumus,
pastovus nepasitikejimas tai jei vyras i sali ir neis, vis tiek didele tikimybe,kad seima issiskirs ir tai nulems ne vyro nuklydimas, o nesantaika namuose.... Bet visai kitas dalykas,kai pasikeicia partnerio jausmai,tai tikrai geriau tai suzinoti,kam be reikalo skaudint ir kita ir save...juk kiekvienas zmogus nusipelne laimes

. As nesu uz neistikimybe tikrai, bet kartais gyvenime taip jau buna...
Tas sakinys pats svarbiausias, juo ir rėmiausi rašydama visas savo mintis. Būtent tai turiu galvoje. Niekada neišeis atleisti nuėjimo kairėn (ne nuklydimo!!!!). O kai pasikeičia jausmai, skiriamės, nežeminę kito.
Papildyta:
QUOTE(trumpam @ 2010 07 19, 21:00)
Nu kas per ribotas poziuris.. prie ko cia neapykanta, nepasitikejimas ir t.t. Nusikalet viena seimos modeli ir galvojat, kad visi pagal jusu kurpali gyvena. Zinau net kelias seimas, kurios palaiko puikiausius santykius, nors abu zino ar nujaucia treciu/ketvirtu buvima. Ir nieko - anei ten neapykantu, anei kazkokiu baisiu izeistu ambiciju. Viskas nuo poziurio priklauso. O su tuo jau simtas kazkelintame poste amzinu siulymu skirtis, tai is viso ne i tema. Man pvz neistikimybe butu nezinau kelintoje vietoje vyro trukumu sarase - gal kokioje 10. Daug svarbiau, kad vyras yra patikimas, protingas, su jumoro jausmu ir nepiktnaudziaujantis alkoholiu, nevulgarus, galu gale, kad mane myletu. Tai kuriu velniu skirtis, jei man su juo daugeliu atzvilgiu gerai?? del to kad jam kartais kitos noretusi? Phi.. Zinau kad vis tiek uz mane geriau neras. Ir as nerasiu. nebuna paprasciausiai. Taip kad man tie jusu sukavimai ir keikimaisi kiekviename poste gerokai neskoningi atrodo.
O man ištikimybė pats pats pagrindas viso pasitikėjimo. Be jos santykiai net neegzistuotų. Negali būti su neištikimu gerai ir pan. Juk jis tave skuduru pavertė, apgavo, kaip gali būti gerai. Alkoholis blogai, su tokiu irgi negyvenčiau. Mano sesers pirmas vyras buvo alkoholikas, ir neištikimas. 2 in 1. O mylėti, tamsta, neištikimas nesugeba, nekurkit iliuzijų, kad apgavęs jus myli, tikrai ne. O keikiuosi iš nuoskaudos dėl įskaudintų žmonių (žmonų ir vyrų). Pažįstu dvi moteris ir vieną vyrą, kurie buvo įskaudinti. Mačiau jų skausmą, siaubingą skausmą dėl melo ir apgaulės. Mačiau vaikų ašaras, neapykantą vienam iš tėvų, kurią taip sunku jiems nugalėti. Siaubas. Savo pasisakymus rašau visiškai nepiktai, gaila, neišeina to tekstu parodyti. Rašau absoliučiai ramiai kiekvieną žodį. Bet kartais, kai atsiliepia kokia moteriškė, girdamasi neištikimybe, rašau su skausmu už tuos įskaudintus žmones, kai teko matyti net pasiryžimą savižudybei, todėl, kad skausmas dėl išdavystės buvo nepakeliamas. Todėl joks čia ribotumas. Išdavikas ir lieka išdaviku, niekada nevertu pasitikėjimo.