Įkraunama...
Įkraunama...

man paskambino jo meiluze

QUOTE(Priklausoma @ 2010 07 17, 21:33)
kokios istorijos biggrin.gif Nemylime tų, kuriems neatleidžiame, viskas. apgavystę, melą, viską atleisi-jei myli. antro šanso bet kas nusipelnė.

drinks_cheers.gif va butent...
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2010 07 19, 15:47)
Burbanti, Juoko raketa jums apskritai nieko nelinkėjo, linkėjo jūsų vyrui, apie jį galvojo. O štai jūs iškart "o aš sau linkiu..." Akivaizdžiai apie save ir tik apie save galvojate  ax.gif

Nu ir kas ,kad mano vyrui ,ka ,ji jau taikosi i mano vyrus? biggrin.gif biggrin.gif
O as taikausi i jusu vyrus ...pusiausvyra ,sakyciau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Juoko raketa @ 2010 07 19, 16:48)
Išprotėčiau, nuo to, kad esu išdavikė, kad esu.... Man pasaulis suktis sustotų.

Aik jau biggrin.gif Gyvenimo nemaciusios namisedos postai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2010 07 19, 17:56)
Nu ir kas ,kad mano vyrui ,ka ,ji jau taikosi i mano vyrus?  biggrin.gif  biggrin.gif 
O as taikausi i jusu vyrus ...pusiausvyra ,sakyciau  biggrin.gif

Na apie kito žmogaus jausmus galima pagalvoti ir nesitaikant į jo kelnių turinį mirksiukas.gif Jei ji galvoja, kaip tas žmogus jaučiasi, dar nebūtinai į jį taikosi.
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2010 07 19, 17:01)
Na apie kito žmogaus jausmus galima pagalvoti ir nesitaikant į jo kelnių turinį  mirksiukas.gif  Jei ji galvoja, kaip tas žmogus jaučiasi, dar nebūtinai į jį taikosi.

Jeigu ji galvoja ,reiskiasi -fantazuojasi mano vyra ,o jei fantazuojasi ,reiskiasi -uzmirsta savaji tuo metu .Nu kokia jin istvirkus ,visdelto .A sazine jos negrauzia? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juoko raketa @ 2010 07 19, 17:48)

1. Meilė tai nėra žiūrėjimas vienam į kitą, tai žiūrėjimas viena kryptimi kartu.

Pamilau greitai, iš karto, galima sakyti. Meilės jausmas yra kartu ir darbas, dviejų žmonių, be trečiųjų, nes jį reikia puoselėti, globoti, kad neišblėstų. Ir jei kas atsitiktų,  norėčiau būtent tai žinoti iš karto, tuojau pat. Yra toks pamąstymas: vienas šeimininkas turėjo nukirsti šuniui uodegą, bet taip jį mylėjo, kad kirto po gabalėlį. Jau geriau būtų visą iš karto. Ir čia tas pats. Iš karto viską reikia sakyti, o ne kapoti po gabalėlį, nes tai sadistiška.

Ir kiek ilgai zmogus gali ziureti viena kryptim, kita vertus, kuris spres i kokia krypti reik ziureti, o jei poziuris i ziurejimo krypti issiskirs, nes poreikiai su laiku pakito, kas privalo nusileisti ir ar reikia nusileisti jei nerastas bendras sutarimas? Kas tuomet bus auka, tas kuris reikalauja, ar tam kuriam viskas tas pats...

Pamilau neiskarto, vyras labai stipriai, intensyviai mergino, o as ganetinai palepusi mergiote, tai suprtatau kaip savaime suprantama dalyka, va kai jis menesiui dingo is akiracio, tuomet man jo pritruko ir as paregejau, o Dieve, as gi ji myliu. O po to fruktas su suzadietuviu ziedu pasirode prie duru slenkscio, kai pradejau jam priekaistauti kur taip ilagai buvo dinges, tai strategas paaiskino, jog nujaute, kad neesu apsisprendusi ko noriu, tuomet nusprende duoti laiko apmastyti. Kaip jums atoro, ar neperilgas laikas 2 metai suvokti, kad myli...

Taip, meiles jausmas yra darbas, niekas tam negali priestarauti, bet tai dvieju asmenu darbas, ne vieno. Tai kodel tampa kriminalu, jei vienas apkiautes ant santuokos lauru uzmigo, o kitas tuo metu pamilo kita.

O kas sako, kad reikia tempti guma, tik ne kiekvienas zmogus greitai suvokia savo jausmus kaip jus, man tai truko 2 metai ir tai reikejo spyrio i subine, kad stimuliuoti mastyma, jausmus. Per ta laika itariu ne tik suni sukaposi, po gabalei, bet ir drambli.
Atsakyti
Skaiciau ir galvojau, kas geriau- ar suzinoti apie neistikimybe is karto, ar ne. ir tai ,ir tai turi ir minusu ir pliusu. Pvz vyras nuklydo karta,bet gailisi, nu kam tai zmonai zinoti? juk reta kuri atleis ar nekels piktumu,o iskelus piktumus, pastovus nepasitikejimas tai jei vyras i sali ir neis, vis tiek didele tikimybe,kad seima issiskirs ir tai nulems ne vyro nuklydimas, o nesantaika namuose.... Bet visai kitas dalykas,kai pasikeicia partnerio jausmai,tai tikrai geriau tai suzinoti,kam be reikalo skaudint ir kita ir save...juk kiekvienas zmogus nusipelne laimes smile.gif . As nesu uz neistikimybe tikrai, bet kartais gyvenime taip jau buna...
Atsakyti
QUOTE(Juoko raketa @ 2010 07 18, 16:21)

Taigi išvada: normalus žmogus nebus neištikimas,ar ne? Jis skirsis, jeigu nėra meilės, o tada ieškos kito žmogaus. Apie tai visada ir kalbu. Nes neištikimybė visada yra planuota ir apgalvota, sąmoningai daroma apgaulė. Jausmų neplanuojam, nėra jų šeimoje, tam reikalui yra skyrybos.

man atrodo, arba esate labai jauna ir nepatyrus, arba įsikibusi nenorite tikėti, kad gyvenimas ne tik tik juodas ir baltas 4u.gif
ir kaip galima lyginti santykius su šuns uodega lotuliukas.gif gal geriau nekirsti iš viso (nesakyti)? biggrin.gif
aš manau mums reikėtų su jumis pabendrauti po dešimties metelių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Euforija @ 2010 07 19, 17:52)

aš manau mums reikėtų su jumis pabendrauti po dešimties metelių  4u.gif

Tai ciamums reik daaugti iki jos mastymo da maziausia desimt meteliu .Ji jau anuku turi ,mes da ne ...net nezinau kodel ji taip masto ,sakau -gal namiseda ,kuri toliau savo nosies nemato ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2010 07 19, 20:03)
Tai ciamums reik daaugti iki jos mastymo da maziausia desimt meteliu .Ji jau anuku turi ,mes da ne ...net nezinau kodel ji taip masto ,sakau -gal namiseda ,kuri toliau savo nosies nemato ?  g.gif

aa visai pamirau apie kitą kartą smile.gif mūsų tėvelių kartą, jiems irgi daug kas kitaip atrodo 4u.gif

tais laikais net sekso nebuvo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Euforija: 19 liepos 2010 - 18:25
QUOTE(Juoko raketa @ 2010 07 18, 19:57)
Kaip tik visi sako, kad su manimi itin lengva. Esu labai ramus, paprastas žmogus. Bet apie tokį dalyką, kaip išdavystė, apgaulė, yra vienareikšmiška nuomonė. Negalima atleisti. Skirstis reikia. Nesakiau, kad su skandalais ir pan. Ramiai, bet būtina skirkis. Kad vaikai nematytų neapykantos ir nepasitikėjimo, kad galėtum ramiai taisyti savo gyvenimą. Apgavikas yra apgavikas, o meilužių net nėra, o tik k***, o k*** ir yra k***, nieko daugiau. Neištikimybė yra apgalvota, suplanuota, su malonumu mindant artimą, tada ir vaikai vienodai rodo ir pan. Čia esu ir būsiu labai kategoriška. Kaip maniškis sako, su tokiu žmogum ne tai, kad gyventi negalima, bet ir valgyti prie vieno stalo nėra ko.

Nu kas per ribotas poziuris.. prie ko cia neapykanta, nepasitikejimas ir t.t. Nusikalet viena seimos modeli ir galvojat, kad visi pagal jusu kurpali gyvena. Zinau net kelias seimas, kurios palaiko puikiausius santykius, nors abu zino ar nujaucia treciu/ketvirtu buvima. Ir nieko - anei ten neapykantu, anei kazkokiu baisiu izeistu ambiciju. Viskas nuo poziurio priklauso. O su tuo jau simtas kazkelintame poste amzinu siulymu skirtis, tai is viso ne i tema. Man pvz neistikimybe butu nezinau kelintoje vietoje vyro trukumu sarase - gal kokioje 10. Daug svarbiau, kad vyras yra patikimas, protingas, su jumoro jausmu ir nepiktnaudziaujantis alkoholiu, nevulgarus, galu gale, kad mane myletu. Tai kuriu velniu skirtis, jei man su juo daugeliu atzvilgiu gerai?? del to kad jam kartais kitos noretusi? Phi.. Zinau kad vis tiek uz mane geriau neras. Ir as nerasiu. nebuna paprasciausiai. Taip kad man tie jusu sukavimai ir keikimaisi kiekviename poste gerokai neskoningi atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Euforija @ 2010 07 19, 18:52)
man atrodo, arba esate labai jauna ir nepatyrus, arba įsikibusi nenorite tikėti, kad gyvenimas ne tik tik juodas ir baltas  4u.gif
ir kaip galima lyginti santykius su šuns uodega  lotuliukas.gif gal geriau nekirsti iš viso (nesakyti)?  biggrin.gif
aš manau mums reikėtų su jumis pabendrauti po dešimties metelių  4u.gif

Po dešimties metelių man bus 47. Taip, gyvenimas ne tik juoda/balta. Tą sakiau. Kaip ir tai, kad tokia kategoriška esu tik neištikimybės klausimu. Ištikimybė man labai svarbu, mums, mūsų poroje labai svarbu.
Papildyta:
QUOTE(burbanti @ 2010 07 19, 19:03)
Tai ciamums reik daaugti iki jos mastymo da maziausia desimt meteliu .Ji jau anuku turi ,mes da ne ...net nezinau kodel ji taip masto ,sakau -gal namiseda ,kuri toliau savo nosies nemato ?  g.gif

Sakai? Negi ištikimybė dabar visiškai nevertinama? Turbūt, remiantis šiuo postu. Matau toli, matau taip toli, kad žinau, jog be ištikimybės santykiai neegzistuoja kaip tokie.
Papildyta:
QUOTE(daugiavaike 4 @ 2010 07 19, 18:26)
Skaiciau ir galvojau, kas geriau- ar suzinoti apie neistikimybe is karto, ar ne. ir tai ,ir tai turi ir minusu ir pliusu. Pvz vyras nuklydo karta,bet gailisi, nu kam tai zmonai zinoti? juk reta kuri atleis ar nekels piktumu,o iskelus piktumus, pastovus nepasitikejimas tai jei vyras i sali ir neis, vis tiek didele tikimybe,kad seima issiskirs ir tai nulems ne vyro nuklydimas, o nesantaika namuose.... Bet visai kitas dalykas,kai pasikeicia partnerio jausmai,tai tikrai geriau tai suzinoti,kam be reikalo skaudint ir kita ir save...juk kiekvienas zmogus nusipelne laimes smile.gif . As nesu uz neistikimybe tikrai, bet kartais gyvenime taip jau buna...

Tas sakinys pats svarbiausias, juo ir rėmiausi rašydama visas savo mintis. Būtent tai turiu galvoje. Niekada neišeis atleisti nuėjimo kairėn (ne nuklydimo!!!!). O kai pasikeičia jausmai, skiriamės, nežeminę kito.
Papildyta:
QUOTE(trumpam @ 2010 07 19, 21:00)
Nu kas per ribotas poziuris.. prie ko cia neapykanta, nepasitikejimas ir t.t. Nusikalet viena seimos modeli ir galvojat, kad visi pagal jusu kurpali gyvena. Zinau net kelias seimas, kurios palaiko puikiausius santykius, nors abu zino ar nujaucia treciu/ketvirtu buvima. Ir nieko - anei ten neapykantu, anei kazkokiu baisiu izeistu ambiciju. Viskas nuo poziurio priklauso. O su tuo jau simtas kazkelintame poste amzinu siulymu skirtis, tai is viso ne i tema. Man pvz neistikimybe butu nezinau kelintoje vietoje  vyro trukumu sarase - gal kokioje 10.  Daug svarbiau, kad vyras yra patikimas, protingas, su jumoro jausmu ir nepiktnaudziaujantis alkoholiu, nevulgarus, galu gale, kad mane myletu. Tai kuriu velniu skirtis, jei man su juo daugeliu atzvilgiu gerai?? del to kad jam kartais kitos noretusi? Phi.. Zinau kad vis tiek uz mane geriau neras. Ir as nerasiu. nebuna paprasciausiai. Taip kad man tie jusu sukavimai ir keikimaisi kiekviename poste gerokai neskoningi atrodo.

O man ištikimybė pats pats pagrindas viso pasitikėjimo. Be jos santykiai net neegzistuotų. Negali būti su neištikimu gerai ir pan. Juk jis tave skuduru pavertė, apgavo, kaip gali būti gerai. Alkoholis blogai, su tokiu irgi negyvenčiau. Mano sesers pirmas vyras buvo alkoholikas, ir neištikimas. 2 in 1. O mylėti, tamsta, neištikimas nesugeba, nekurkit iliuzijų, kad apgavęs jus myli, tikrai ne. O keikiuosi iš nuoskaudos dėl įskaudintų žmonių (žmonų ir vyrų). Pažįstu dvi moteris ir vieną vyrą, kurie buvo įskaudinti. Mačiau jų skausmą, siaubingą skausmą dėl melo ir apgaulės. Mačiau vaikų ašaras, neapykantą vienam iš tėvų, kurią taip sunku jiems nugalėti. Siaubas. Savo pasisakymus rašau visiškai nepiktai, gaila, neišeina to tekstu parodyti. Rašau absoliučiai ramiai kiekvieną žodį. Bet kartais, kai atsiliepia kokia moteriškė, girdamasi neištikimybe, rašau su skausmu už tuos įskaudintus žmones, kai teko matyti net pasiryžimą savižudybei, todėl, kad skausmas dėl išdavystės buvo nepakeliamas. Todėl joks čia ribotumas. Išdavikas ir lieka išdaviku, niekada nevertu pasitikėjimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juoko raketa: 19 liepos 2010 - 21:04
QUOTE(Juoko raketa @ 2010 07 19, 22:04)
O man ištikimybė pats pats pagrindas viso pasitikėjimo. Be jos santykiai net neegzistuotų. Negali būti su neištikimu gerai ir pan. Juk jis tave skuduru pavertė, apgavo, kaip gali būti gerai. Alkoholis blogai, su tokiu irgi negyvenčiau. Mano sesers pirmas vyras buvo alkoholikas, ir neištikimas. 2 in 1. O mylėti, tamsta, neištikimas nesugeba, nekurkit iliuzijų, kad apgavęs jus myli, tikrai ne. O keikiuosi iš nuoskaudos dėl įskaudintų žmonių (žmonų ir vyrų). Pažįstu dvi moteris ir vieną vyrą, kurie buvo įskaudinti. Mačiau jų skausmą, siaubingą skausmą dėl melo ir apgaulės. Mačiau vaikų ašaras, neapykantą vienam iš tėvų, kurią taip sunku jiems nugalėti. Siaubas. Savo pasisakymus rašau visiškai nepiktai, gaila, neišeina to tekstu parodyti. Rašau absoliučiai ramiai kiekvieną žodį. Bet kartais, kai atsiliepia kokia moteriškė, girdamasi neištikimybe, rašau su skausmu už tuos įskaudintus žmones, kai teko matyti net pasiryžimą savižudybei, todėl, kad skausmas dėl išdavystės buvo nepakeliamas. Todėl joks čia ribotumas. Išdavikas ir lieka išdaviku, niekada nevertu pasitikėjimo.

As nekuriu iliuziju, nes manes niekas tiesiog nera apgaves:)
Bet man atrodo, kad jus uzsiciklinot kazkur su ta istikimybe... Nzn kodel ji jums tokia skaudi tema, o ir ne mano reikalas. Bet tai jusu poziuris. Ir toli grazu nereiskia, kad absoliutus, negincijamas ir vienintelis. jau kazkur anksciau sakiau - jus prie neistikimybes is karto priplakat mela, apgaule, nepagarba, pykcius seimoje. Tai nebutinai susiije dalykai - gali buti kartu, o gali ir nebuti. Jus turit savo isivaizdavima, apauginta visokiais siaubais ir baubais, bet tai nereiskia, kad visada taip ir yra. As turiu savo. Ir man istikimybe nera ypatingos svarbos faktorius tarpusavio santykiuose. Tiksliau, ji tu tarpusavio santykiu beveik neitakotu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trumpam: 19 liepos 2010 - 22:44