Įkraunama...
Įkraunama...

man paskambino jo meiluze

QUOTE(Juoko raketa @ 2010 07 28, 09:13)
pasakyti teisybę. Kad tėvelis susirado kitą, manęs jam nebereikia (mamos), bet tave žada mylėti,  ir tiek. Nors asmeniškai, giliai, abejoju, kad išdavusiam vaikų reikia. Bet vaikui to sakyti negalima. Mano sesers vaikas, 6-metis bamblys jau suvokė, po skyrybų, kad tėveliui jo nereikia. Pats suvokė, niekam to nesakant. Atėjo ir sako: "aš žinau, kad esu nereikalingas". Vos neišvirtau. Baisu...

O gal dar daugiau teisybės: kodėl tėvų keliai išsiskyrė, ko pasekoje atsirado kitas žmogus vieno iš tėvų gyvenime?
Kam daryt iš savęs auką prieš vaiką?
Ir kam formuot iškreiptą būsimą "vaiko-tėvo" santykį?
Ir kam nuo to bus geriau: vaikui, ar "išduotam" sutuoktiniui?
Man šlykštu yra, kai bandoma manipuliuot vaikų jausmais.
Atsakyti
QUOTE(juraga @ 2010 07 28, 12:46)
O gal dar daugiau teisybės: kodėl tėvų keliai išsiskyrė, ko pasekoje atsirado kitas žmogus vieno iš tėvų gyvenime?
Kam daryt iš savęs auką prieš vaiką?
Ir kam formuot iškreiptą būsimą "vaiko-tėvo" santykį?
Ir kam nuo to bus geriau: vaikui, ar "išduotam" sutuoktiniui?
Man šlykštu yra, kai bandoma manipuliuot vaikų jausmais.

Normalu,kad vaikas pasimetes ir nesupranta,kodel skiriasi tevai,galvoja,kad jo nemyli tetis ir pan.,bet protingi tevai paaiskins vaikui ir itikins ji,kad mamyte ir tevelis ji lygiai taip pat myles,jei ir negyvens jie kartu.
Atsakyti
QUOTE(Lass @ 2010 07 28, 12:52)
Normalu,kad vaikas pasimetes ir nesupranta,kodel skiriasi tevai,galvoja,kad jo nemyli tetis ir pan.,bet protingi tevai paaiskins vaikui ir itikins ji,kad mamyte ir tevelis ji lygiai taip pat myles,jei ir negyvens jie kartu.

Taip, žinoma.
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2010 07 28, 12:40)
ABSURDAS. jei teveliui nereikia mamos, tai dar nereiskia kad jam nereikia vaiku.. man nuosirdziai gaila jusu vyro ir jusu vaiku.. nes jus baisiai jais manipuliuotumet ir vaidintumet auku auka pries vaikus.. kad va, tevas svolacius pas kita isejo...
drinks_cheers.gif

Lygiai ta pati pagalvojau perskaicius jos postus drinks_cheers.gif .

Kartais baigiasi ta meile,nieko cia nepadarysi,na neisejo su zmogum gyventi visa gyvenima,pamilo kita,tai tegul skiriasi zmones ir kuria gyvenimus is naujo,nei pjaunasi gyvendami kartu ir traumuoja vaikus.O ir istikimybe slidus dalykus,kartais zmogus paslysta,nejaugi dabar jau reikia skirtis is karto ir ardyti seima,del kokio nors nuotykio.Retas atvejis,kad vyras ir zmona butu vieni kitiems istikimi iki grabo lentos.Nusiimkit moterys tos rozinius akinius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lass: 28 liepos 2010 - 12:02
QUOTE(Lass @ 2010 07 28, 12:33)
O prie ko cia istikimybe ir meile vaikui?Jei jau vyras neistikimas zmonai,tai nemyles ir vaiko?Visiska nesamone.
Baikit jus moterys ziureti tuos serialus ir tiketi amzina meile ir istikimybe.

Na gerai. Aš šiaip nelinkus labai atviraut, bet papasakosiu ne teoriją, o praktiką. Mano tėvas yra tas vyras, kuriam ištikimybė nebuvo ir manau nėra vertybė. Mano mama neapsikentė, išsiskyrė. Jis sukūrė kitą šeimą, susilaukė sūnaus, išsiskyrė. Dar buvo primezgęs įvairių santykių su moterimis, bet vargu ar su kuria traukė ilgiau nei penkerius metus. Mes su tėvu bendraujam, palaikom normalius santykius ir t.t. BET. Taip, aš jaučiu nuoskaudą, kad jam svarbiau buvo klyno niežėjimas, nei noras suteikti savo vaikams saugius namus ir šeimą. Taip, aš pamenu ką reiškia matyti tėvą KARTAIS, kai kiti vaikai su saviškiais gyvena. Taip, aš vis dar labai pavydžiu savo draugėmis, kurios važiuoja pas TĖVELIUS, o ne pas mamą ar pas tėvą, taip, man pavydu namų, kur gyvena abu tėvai, kur tėtis išleisdamas patikrina, ar mašinoje pakanka tepalų.
Prie viso šito, nepamiršiu, kaip prieš vestuves abu su vyru perspėjome CMB darbuotoją, kad gink die per ceremoniją nesugalvotų pasveikinti kaip nors "sekite tėvelių pavyzdžiu" arba "kartu išauklėjote vaikus".
Tėtis, mama ir vaikai yra šeima. Jei tėtis išeina pas kitą moterį, jis su ja kuria KITĄ šeimą. O vaikas lieka su mama ir sudaro savo šeimą. Be tėvo. Ir ninada lialia apie tas teorijas, kaip vaikui jis lieka tokiu pačiu tėvu.

P.S. o mano brolis (tas su kita moterimi susilauktas) kalbėdamas apie mūsų tėvą jį vadina... pavarde. Ne tėvu. Kaži kodėl taip? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žostautė: 28 liepos 2010 - 13:04
QUOTE(žostautė @ 2010 07 28, 14:03)
P.S. o mano brolis (tas su kita moterimi susilauktas) kalbėdamas apie mūsų tėvą jį vadina... pavarde. Ne tėvu. Kaži kodėl taip?  g.gif

Cia tik viena istorija is daugelio ir nereiskia,kad tevams issiskyrus pas visus tokie salti santykiai pasidaro,turiu drauge,kurios tevai issiskyre,bet ji teva myli labiau nei mama,nes su juo buvo zymiai geresni santykiai,nei su mama,su kuria ji gyveno,taip kad nereikia lia lia,kad nebuna kitaip,nei buvo jums 4u.gif .Tik nuo tevo priklauso,kokie bus santykiai issiskyrus su vaiku mama.Aisku vaikams geriau augti su abiem tevais,bet ka jau padarysi,jei taip neiseina.
O sakykit,kol tevai gyveno kartu,kokie buvo jusu santykiai tevu?
Atsakyti
QUOTE(Lass @ 2010 07 28, 14:30)
Cia tik viena istorija is daugelio ir nereiskia,kad tevams issiskyrus pas visus tokie salti santykiai pasidaro,turiu drauge,kurios tevai issiskyre,bet ji teva myli labiau nei mama,nes su juo buvo zymiai geresni santykiai,nei su mama,su kuria  ji gyveno,taip kad nereikia lia lia,kad nebuna kitaip,nei buvo jums 4u.gif .Tik nuo tevo priklauso,kokie bus santykiai issiskyrus su vaiku mama.Aisku vaikams geriau augti su abiem tevais,bet ka jau padarysi,jei taip neiseina.
O sakykit,kol tevai gyveno kartu,kokie buvo jusu santykiai tevu?

Tai aš ir bendrauju su tėvu, viskas ok, BET nuoskaudos niekur nedingsta. Jūsų draugės atveju - dėl ko išsiskyrė tėvai?
Mūsų santykiai su tėvu iki skyrybų buvo geri - turint omeny kad skyrėsi jie kai man buvo šešeri, tai prisimenu nelabai daug. Ir po skyrybų su tėvu važiuodavom prie jūros, eidavom į gamtininkų stotį šerti šernų ir gamindavome žvėrelių figūras iš kaštonų bei gilių. Ir jau man studijuojant (jis, beje, mokėjo už buto nuomą Vilniuje), susitikdavome ir eidavome per kabokus gurkšnodami įv. gėrimus ir šokdami biggrin.gif Merginos klausdavo, su kokiu ten vyriškiu nematytu tūsinaus biggrin.gif Jis ir dabar moka paskambint ir pasakyt, kad yra Vilniuje ir visai netoli mano namų ir gal jau užsuks biggrin.gif (juodai nemėgstu netikėtų svečių)
Ir eilėraštį jo man rašytą turiu. Žavingą. Bet va ŠEIMOS su abiem tėvais nebuvo. Šeima buvom mama ir aš. Paskui dar patėvis.
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2010 07 28, 14:48)
Tai aš ir bendrauju su tėvu, viskas ok, BET nuoskaudos niekur nedingsta. Jūsų draugės atveju - dėl ko išsiskyrė tėvai?
Mūsų santykiai su tėvu iki skyrybų buvo geri - turint omeny kad skyrėsi jie kai man buvo šešeri, tai prisimenu nelabai daug. Ir po skyrybų su tėvu važiuodavom prie jūros, eidavom į gamtininkų stotį šerti šernų ir gamindavome žvėrelių figūras iš kaštonų bei gilių. Ir jau man studijuojant (jis, beje, mokėjo už buto nuomą Vilniuje), susitikdavome ir eidavome per kabokus gurkšnodami įv. gėrimus ir šokdami biggrin.gif Merginos klausdavo, su kokiu ten vyriškiu nematytu tūsinaus biggrin.gif  Jis ir dabar moka paskambint ir pasakyt, kad yra Vilniuje ir visai netoli mano namų ir gal jau užsuks biggrin.gif (juodai nemėgstu netikėtų svečių)
Ir eilėraštį jo man rašytą turiu. Žavingą. Bet va ŠEIMOS su abiem tėvais nebuvo. Šeima buvom mama ir aš. Paskui dar patėvis.

nesuprantamos man tokios nuoskaudos...
tevas bendravo, dar ir kaip bendravo o jus jauciat nuoskauda ? del ko?
geriau jei butumet buve seima, tevas eitu per kitas ir namuose butu buve istisi barniai? bet SEIMA?
Atsakyti
Ir po skyrybų su tėvu važiuodavom prie jūros, eidavom į gamtininkų stotį šerti šernų ir gamindavome žvėrelių figūras iš kaštonų bei gilių. Ir jau man studijuojant (jis, beje, mokėjo už buto nuomą Vilniuje), susitikdavome ir eidavome per kabokus gurkšnodami įv. gėrimus ir šokdami biggrin.gif Merginos klausdavo, su kokiu ten vyriškiu nematytu tūsinaus biggrin.gif  Jis ir dabar moka paskambint ir pasakyt, kad yra Vilniuje ir visai netoli mano namų ir gal jau užsuks biggrin.gif (juodai nemėgstu netikėtų svečių)
Ir eilėraštį jo man rašytą turiu. Žavingą.

Ar tavo tėtis- laimingas žmogus?
Atsakyti
Mūsų santykiai su tėvu iki skyrybų buvo geri - turint omeny kad skyrėsi jie kai man buvo šešeri, tai prisimenu nelabai daug. Ir po skyrybų su tėvu važiuodavom prie jūros, eidavom į gamtininkų stotį šerti šernų ir gamindavome žvėrelių figūras iš kaštonų bei gilių. Ir jau man studijuojant (jis, beje, mokėjo už buto nuomą Vilniuje), susitikdavome ir eidavome per kabokus gurkšnodami įv. gėrimus ir šokdami biggrin.gif Merginos klausdavo, su kokiu ten vyriškiu nematytu tūsinaus biggrin.gif  Jis ir dabar moka paskambint ir pasakyt, kad yra Vilniuje ir visai netoli mano namų ir gal jau užsuks biggrin.gif (juodai nemėgstu netikėtų svečių)

Drauges tevai issiskyre,nes tevas kita susirado,jau pas kitas lakste ir bunant santuokoje ir beje ne viena turejo moteri,susitupejo tik budamas 55m.,dabar laukia dar vieno vaikucio smile.gif .Jei taip graziai bendravo su jumis tevas,tai koks jums skirtumas kiek moteru jis turejo,manau beda jumyse,kad negalite susitaikyti,kad tevas paliko jusu mama,jei del to nepyktumet,gal butu dar siltesni jusu santykiai mirksiukas.gif .
QUOTE(wit @ 2010 07 28, 14:59)
geriau jei butumet buve seima, tevas eitu per kitas ir namuose butu buve istisi barniai? bet SEIMA?

Vat butent drinks_cheers.gif
Atsakyti

Jei yra noras lakstyt paskui sijonus, nereikia kurti šeimos. Jei kuri šeimą, stengiesi dėl jos, o ne vien dėl savo tarpukojo.

QUOTE(juraga @ 2010 07 28, 15:02)
Ar tavo tėtis- laimingas žmogus?

Aš jo vietoj laiminga nebūčiau. Bet už jį kalbėti negaliu.
Atsakyti

Tai normalu, mes visi turime siemos iliuzija, o ypac vaikai, daznai galvoja, net suauge, kad jei nebutu issiskyre, butu grazi seima ir t.t.. Bet iliuzija ir lieka iliuzija.

Savo tevams dazniausiai "atleidziam", kai patys "isedame i ju roges", realiai savo kailiu isbandome, arba ateina to suvokimas, bet jau suaugusio akimis, stebint, sau artimus, brangius zmones, kurie pateko i panasias salygas. Ir tada ateina suvokimas, kad nera vien blogai ir gerai.
Atsakyti