QUOTE(Lass @ 2010 07 28, 12:33)
O prie ko cia istikimybe ir meile vaikui?Jei jau vyras neistikimas zmonai,tai nemyles ir vaiko?Visiska nesamone.
Baikit jus moterys ziureti tuos serialus ir tiketi amzina meile ir istikimybe.
Na gerai. Aš šiaip nelinkus labai atviraut, bet papasakosiu ne teoriją, o praktiką. Mano tėvas yra tas vyras, kuriam ištikimybė nebuvo ir manau nėra vertybė. Mano mama neapsikentė, išsiskyrė. Jis sukūrė kitą šeimą, susilaukė sūnaus, išsiskyrė. Dar buvo primezgęs įvairių santykių su moterimis, bet vargu ar su kuria traukė ilgiau nei penkerius metus. Mes su tėvu bendraujam, palaikom normalius santykius ir t.t. BET. Taip, aš jaučiu nuoskaudą, kad jam svarbiau buvo klyno niežėjimas, nei noras suteikti savo vaikams saugius namus ir šeimą. Taip, aš pamenu ką reiškia matyti tėvą KARTAIS, kai kiti vaikai su saviškiais gyvena. Taip, aš vis dar labai pavydžiu savo draugėmis, kurios važiuoja pas TĖVELIUS, o ne pas mamą ar pas tėvą, taip, man pavydu namų, kur gyvena abu tėvai, kur tėtis išleisdamas patikrina, ar mašinoje pakanka tepalų.
Prie viso šito, nepamiršiu, kaip prieš vestuves abu su vyru perspėjome CMB darbuotoją, kad gink die per ceremoniją nesugalvotų pasveikinti kaip nors "sekite tėvelių pavyzdžiu" arba "kartu išauklėjote vaikus".
Tėtis, mama ir vaikai yra šeima. Jei tėtis išeina pas kitą moterį, jis su ja kuria KITĄ šeimą. O vaikas lieka su mama ir sudaro savo šeimą. Be tėvo. Ir ninada lialia apie tas teorijas, kaip vaikui jis lieka tokiu pačiu tėvu.
P.S. o mano brolis (tas su kita moterimi susilauktas) kalbėdamas apie mūsų tėvą jį vadina... pavarde. Ne tėvu. Kaži kodėl taip?