QUOTE(vasarė @ 2010 11 30, 16:31)
toliau seke si citata, kuri buvo klaidinga, nes MR jau buvo paskelbe naujiena apie dvipusi XQ
Ne klaidinga, jei kalba eina apie XA modeli.
Papildyta:
QUOTE(Smeltė @ 2010 12 01, 18:57)
Mes užsisakysim taip pat XA'10, tik niekaip spalvos neišsirenku...
apsistojau ties Jungle ir Volcano
Tekantisaule turit Jungle spalvytę ? kaip ji realybeje ? tamsesnė/šviesesnė, negu internete...kaip dėl praktiškumo ? ar tas medvilninis patiesaliukas labai salotinis, ar neišsitepa, nes užeina ant pakojo, kur dažniausiai batukai būna
padėkit išsirinkti

reikia jau užsakyti...
Man asmeniskai Jungle spalvyte labai patiko, nors realiai dar jos nebuvau maciusi. Kadangi pastebejau, kad tevai pagrinde renkasi Vulkano, Energy, arba Arctic spalvas, o man jos tokios pabodusios atrodo, be to, daug kam jau matytos, norejosi, kazko ivairesnio ir "kitonisko".

Beje, rinkausi tarp dvieju spalvu Jungle ir Ocean, bet kadangi mums sio vezimelio reikes dar vienam laukiamam seimos nariui, tai paziurejus i ateiti ir nezinant lyties, nusprendem, jog Jungle bus pats tas.
Spalvyte netepli, idomaus ir grazaus atspalvio, sakyciau atitinka pagal parodytas foto, tik tas paminkstinimas kur kas ryskesnis. Bet mes jo nenaudojam.

Nes jis slidineja ir nervina vaika, o ypac mane.

Ant pakojo uzeina, lieka gal labai nedidelis krastelis neuzdengtas. bet kai as jo nenaudoju, tai man jokio skirtumo, ar jis toks, ar anoks. Mes vietoj to paminkstinimo isiklojom avikailio voko nugarine dali, o pavasari-vasara pasiklosim koki patogesni medvilnini.
Papildyta:
QUOTE(Cansado @ 2010 12 01, 20:11)
Aš kadangi labai nemėgstu žalios spalvos, tai man šitas žalias iškart atkrito variantas, mėčiausi tarp Volcano ir Rocky, Energy irgi nieko..Bet galų gale pasiėmėm juodą, Carbon..
Bet kiek zinau, Carbon ne juodas, o tamsiai pilkas...