QUOTE(Tekantisaule @ 2010 12 01, 21:45)
QUOTE(Tekantisaule @ 2010 12 01, 22:45)
Man asmeniskai Jungle spalvyte labai patiko, nors realiai dar jos nebuvau maciusi. Kadangi pastebejau, kad tevai pagrinde renkasi Vulkano, Energy, arba Arctic spalvas, o man jos tokios pabodusios atrodo, be to, daug kam jau matytos, norejosi, kazko ivairesnio ir "kitonisko".
Beje, rinkausi tarp dvieju spalvu Jungle ir Ocean, bet kadangi mums sio vezimelio reikes dar vienam laukiamam seimos nariui, tai paziurejus i ateiti ir nezinant lyties, nusprendem, jog Jungle bus pats tas.
Spalvyte netepli, idomaus ir grazaus atspalvio, sakyciau atitinka pagal parodytas foto, tik tas paminkstinimas kur kas ryskesnis. Bet mes jo nenaudojam.
Nes jis slidineja ir nervina vaika, o ypac mane.
Ant pakojo uzeina, lieka gal labai nedidelis krastelis neuzdengtas. bet kai as jo nenaudoju, tai man jokio skirtumo, ar jis toks, ar anoks. Mes vietoj to paminkstinimo isiklojom avikailio voko nugarine dali, o pavasari-vasara pasiklosim koki patogesni medvilnini. 
Spalvyte netepli, idomaus ir grazaus atspalvio, sakyciau atitinka pagal parodytas foto, tik tas paminkstinimas kur kas ryskesnis. Bet mes jo nenaudojam.
Teks turbūt užsakyti taip pat Jungle spalvytę, nes situacija tokia pat
man mėlynas išvis nerealus, bet tinka tik berniukui, jei žinočiau, kad sekantis bus berniukas...be dvejonių rinkčiausi Ocean
nes aš taip pagalvojau, geriau nusipirkti naują xlanderio sportinį, važinėtis iki kito leliaus, o tada pirkti per SM lopšį PIGIAU, nes kiek to lopšiuko tereikia, niekas jo nenudrožia, taip kaip sportinę, o kėdutę jei reikia, Maxi Cosi arba jau tą universalią, kur nuo 0 iki...
dar naudojančių paklausiu...koks pakojis šių naujų xl ? neįžiūriu nete, ten kaip celofanas, lyg ?
o kas šitame, kažkas panašaus ?
gaila, kad neturiu galimybės nuvažiuot apžiūrėti jų gyvai, sergam su vaiku...
su avikailiu gerai sugalvojot
QUOTE(Smeltė @ 2010 12 02, 12:18)
Teks turbūt užsakyti taip pat Jungle spalvytę, nes situacija tokia pat
kad laikysim kitam būsimam šeimos nariui/narei...
man mėlynas išvis nerealus, bet tinka tik berniukui, jei žinočiau, kad sekantis bus berniukas...be dvejonių rinkčiausi Ocean
nes aš taip pagalvojau, geriau nusipirkti naują xlanderio sportinį, važinėtis iki kito leliaus, o tada pirkti per SM lopšį PIGIAU, nes kiek to lopšiuko tereikia, niekas jo nenudrožia, taip kaip sportinę, o kėdutę jei reikia, Maxi Cosi arba jau tą universalią, kur nuo 0 iki...
dar naudojančių paklausiu...koks pakojis šių naujų xl ? neįžiūriu nete, ten kaip celofanas, lyg ?
2008 modeliuose, buvo labai geras pakojis, toks ale odinis
o iki penktadienio reikia jau užsisakyti...
pasidarėt ar specialų pirkot ? o beje tas šiltas xl miegmaišis, tikrai su vilna ? nemeluoja pardavėjas... 
Man melynas irgi laabai patiko, bet visgi rinkomes Jungle, nes universali spalvyte.
O pakojis paprastas, tokia pat medziaga kaip ir viso vezimelio. Bet kol nevaiksto leliukas, tas neturi reiksmes visai, o kaip jau vaiksto, vistiek jau ta pakoji nuleidziam. Na, pamatysiu, cia pliusas, ar minusas pavasari, kai mazius jau tvirtai vaikstines, o vezimo dar vistiek reikes, retkarciais bent jau.
Mes pirkom specialu prailginta avikailio voka, kuris visas atsitraukia issiardo, bet ne X-lander, nes ju vokai tai sintetiniai, neturi jie avikailiniu, netgi medvilniniu neturi. Man ju vokas-uzklotas tai nepatinka, nenaudojam mes jo.
Papildyta:
QUOTE(Cansado @ 2010 12 02, 10:14)
Zodziu, maisytas...3 spalvu, bet ne visai juodas...
QUOTE(Tekantisaule @ 2010 12 02, 14:13)
gerai, sutinku..
Mamytės, X-landeriukų vairuotojos
ar verta pirkti x-bag tašę...
?
ji man tokia nedidelė atrodo...ar ten normaliai telpa vaikučio reikmenys, ar geriau žiūrėti kokią rimtesnę ?
ji man tokia nedidelė atrodo...ar ten normaliai telpa vaikučio reikmenys, ar geriau žiūrėti kokią rimtesnę ?
QUOTE(Smeltė @ 2010 12 06, 17:49)
?
as saviske labai patenkinta, vien del to, kad tvirtinosi specialiai ir siaip nepasakyciau, kad mazyte - daug turto susikraudavom
QUOTE(Smeltė @ 2010 12 06, 17:49)
?
Mes pirkom sia tase, tai esu patenkinta.
turim tokia juoda visiskai
QUOTE(Smeltė @ 2010 12 06, 18:49)
?
pirkom, patenkinta, viskas telpa
Ar įmanoma nusipirkti XA 2008 modeliukui priekinio rato kamerą? Buvom nuvežę į autoservisą,kad sutvarkytų,bet nieko negalima sutvarkyt,reikia naujos kameros. O vežimas geras,nesugriuvęs ir nesulūžęs. Ir dar.Ar įmanoma nusipirkt į lopšį tiesiamą poroloną,nes irgi nusidėvėjęs,tiksliau išgulėta galvytės
?
Šiaip visumoj esu patenkinta šiuo vežimu.Pripratnti žmogus prie trūkūmų ir net nepastebi jų
Atitarnavo dviems vaikams,dabar šiek tiek patvarkius (jei tai bus įmanoma),atitarnaus ir trečiam
O paskui jau "išeis į užtarnautą poilsį"
Šiaip visumoj esu patenkinta šiuo vežimu.Pripratnti žmogus prie trūkūmų ir net nepastebi jų
QUOTE(Gertruda159 @ 2010 12 17, 13:55)
O jums X-Lander XA 2010 ne per kieta vaziuokle? Ziema man juo per saligalvi neimanoma vaziuoti (t.y. kai jis padengtas sumindytu sniegu). Vaikutis kratosi.
Man kaip tik atrodo, kad gana lengvai vaziuoja.