QUOTE(Tekantisaule @ 2010 12 01, 22:45)
Man asmeniskai Jungle spalvyte labai patiko, nors realiai dar jos nebuvau maciusi. Kadangi pastebejau, kad tevai pagrinde renkasi Vulkano, Energy, arba Arctic spalvas, o man jos tokios pabodusios atrodo, be to, daug kam jau matytos, norejosi, kazko ivairesnio ir "kitonisko".

Beje, rinkausi tarp dvieju spalvu
Jungle ir Ocean, bet kadangi mums sio vezimelio reikes dar vienam laukiamam seimos nariui, tai paziurejus i ateiti ir nezinant lyties, nusprendem, jog Jungle bus pats tas.
Spalvyte netepli, idomaus ir grazaus atspalvio, sakyciau atitinka pagal parodytas foto, tik tas paminkstinimas kur kas ryskesnis. Bet mes jo nenaudojam.

Nes jis slidineja ir nervina vaika, o ypac mane.

Ant pakojo uzeina, lieka gal labai nedidelis krastelis neuzdengtas. bet kai as jo nenaudoju, tai man jokio skirtumo, ar jis toks, ar anoks. Mes vietoj to paminkstinimo isiklojom
avikailio voko nugarine dali, o pavasari-vasara pasiklosim koki patogesni medvilnini.

Teks turbūt užsakyti taip pat Jungle spalvytę, nes situacija tokia pat

kad laikysim kitam būsimam šeimos nariui/narei...
man mėlynas išvis nerealus, bet tinka tik berniukui, jei žinočiau, kad sekantis bus berniukas...be dvejonių rinkčiausi Ocean
nes aš taip pagalvojau, geriau nusipirkti naują xlanderio sportinį, važinėtis iki kito leliaus, o tada pirkti per SM lopšį PIGIAU, nes kiek to lopšiuko tereikia, niekas jo nenudrožia, taip kaip sportinę, o kėdutę jei reikia, Maxi Cosi arba jau tą universalią, kur nuo 0 iki...
dar naudojančių paklausiu...koks pakojis šių naujų xl ? neįžiūriu nete, ten kaip celofanas, lyg ?

2008 modeliuose, buvo labai geras pakojis, toks ale odinis
o kas šitame, kažkas panašaus ?
gaila, kad neturiu galimybės nuvažiuot apžiūrėti jų gyvai, sergam su vaiku...

o iki penktadienio reikia jau užsisakyti...
su avikailiu gerai sugalvojot

pasidarėt ar specialų pirkot ? o beje tas šiltas xl miegmaišis, tikrai su vilna ? nemeluoja pardavėjas...