Įkraunama...
Įkraunama...

X-LANDER vežimėliai

QUOTE(Tekantisaule @ 2010 12 01, 21:45)

Bet kiek zinau, Carbon ne juodas, o tamsiai pilkas...  g.gif

schmoll.gif juodas-tamsiai pilkas-šviesiai pilkas:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tekantisaule @ 2010 12 01, 22:45)
Man asmeniskai Jungle spalvyte labai patiko,  nors realiai dar jos nebuvau maciusi. Kadangi pastebejau, kad tevai pagrinde renkasi Vulkano, Energy, arba Arctic spalvas, o man jos tokios pabodusios atrodo, be to, daug kam jau matytos, norejosi, kazko ivairesnio ir "kitonisko".  ax.gif Beje, rinkausi tarp dvieju spalvu Jungle ir Ocean, bet kadangi mums sio vezimelio reikes dar vienam laukiamam seimos nariui, tai paziurejus i ateiti ir nezinant lyties, nusprendem, jog Jungle bus pats tas.
Spalvyte netepli, idomaus ir grazaus atspalvio, sakyciau atitinka pagal parodytas foto, tik tas paminkstinimas kur kas ryskesnis. Bet mes jo nenaudojam.  schmoll.gif  Nes  jis slidineja ir nervina vaika, o ypac mane.  blush2.gif Ant pakojo uzeina, lieka gal labai nedidelis krastelis neuzdengtas. bet kai as jo nenaudoju, tai man jokio skirtumo, ar jis toks, ar anoks. Mes vietoj to paminkstinimo isiklojom avikailio voko nugarine dali, o pavasari-vasara pasiklosim koki patogesni medvilnini.  ax.gif

Teks turbūt užsakyti taip pat Jungle spalvytę, nes situacija tokia pat wub.gif kad laikysim kitam būsimam šeimos nariui/narei... biggrin.gif
man mėlynas išvis nerealus, bet tinka tik berniukui, jei žinočiau, kad sekantis bus berniukas...be dvejonių rinkčiausi Ocean wub.gif
nes aš taip pagalvojau, geriau nusipirkti naują xlanderio sportinį, važinėtis iki kito leliaus, o tada pirkti per SM lopšį PIGIAU, nes kiek to lopšiuko tereikia, niekas jo nenudrožia, taip kaip sportinę, o kėdutę jei reikia, Maxi Cosi arba jau tą universalią, kur nuo 0 iki...

dar naudojančių paklausiu...koks pakojis šių naujų xl ? neįžiūriu nete, ten kaip celofanas, lyg ? blink.gif 2008 modeliuose, buvo labai geras pakojis, toks ale odinis biggrin.gif
o kas šitame, kažkas panašaus ?
gaila, kad neturiu galimybės nuvažiuot apžiūrėti jų gyvai, sergam su vaiku... verysad.gif o iki penktadienio reikia jau užsisakyti... doh.gif
su avikailiu gerai sugalvojot thumbup.gif pasidarėt ar specialų pirkot ? o beje tas šiltas xl miegmaišis, tikrai su vilna ? nemeluoja pardavėjas... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Smeltė @ 2010 12 02, 12:18)
Teks turbūt užsakyti taip pat Jungle spalvytę, nes situacija tokia pat  wub.gif kad laikysim kitam būsimam šeimos nariui/narei... biggrin.gif
man mėlynas išvis nerealus, bet tinka tik berniukui, jei žinočiau, kad sekantis bus berniukas...be dvejonių rinkčiausi Ocean  wub.gif
nes aš taip pagalvojau, geriau nusipirkti naują xlanderio sportinį, važinėtis iki kito leliaus, o tada pirkti per SM lopšį PIGIAU, nes kiek to lopšiuko tereikia, niekas jo nenudrožia, taip kaip sportinę, o kėdutę jei reikia, Maxi Cosi arba jau tą universalią, kur nuo 0 iki...

dar naudojančių paklausiu...koks pakojis šių naujų xl ? neįžiūriu nete,  ten kaip celofanas, lyg ?  blink.gif 2008 modeliuose, buvo labai geras pakojis, toks ale odinis  biggrin.gif
o kas šitame, kažkas panašaus ?
gaila, kad neturiu galimybės nuvažiuot apžiūrėti jų gyvai, sergam su vaiku... verysad.gif o iki penktadienio reikia jau užsisakyti... doh.gif
su avikailiu gerai sugalvojot  thumbup.gif pasidarėt  ar specialų pirkot ? o beje tas šiltas xl miegmaišis, tikrai su vilna ? nemeluoja pardavėjas... g.gif

Man melynas irgi laabai patiko, bet visgi rinkomes Jungle, nes universali spalvyte. ax.gif Lopsi ir mes dasipirksim veliau, tik nezinau, ar nauja, ar deveta...labai jau mazai devetu parduoda Jungle spalvos lopsiu. g.gif O kitokios spalvos nenoriu, visgi paskui pardavinesim kaip komplekta. ax.gif
O pakojis paprastas, tokia pat medziaga kaip ir viso vezimelio. Bet kol nevaiksto leliukas, tas neturi reiksmes visai, o kaip jau vaiksto, vistiek jau ta pakoji nuleidziam. Na, pamatysiu, cia pliusas, ar minusas pavasari, kai mazius jau tvirtai vaikstines, o vezimo dar vistiek reikes, retkarciais bent jau. ax.gif
Mes pirkom specialu prailginta avikailio voka, kuris visas atsitraukia issiardo, bet ne X-lander, nes ju vokai tai sintetiniai, neturi jie avikailiniu, netgi medvilniniu neturi. Man ju vokas-uzklotas tai nepatinka, nenaudojam mes jo. schmoll.gif Guli dezej visai naujas. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Cansado @ 2010 12 02, 10:14)
schmoll.gif  juodas-tamsiai pilkas-šviesiai pilkas:

user posted image

Zodziu, maisytas...3 spalvu, bet ne visai juodas... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekantisaule @ 2010 12 02, 14:13)

Zodziu, maisytas...3 spalvu, bet ne visai juodas...  cool.gif

gerai, sutinku.. biggrin.gif
Atsakyti
Mamytės, X-landeriukų vairuotojos biggrin.gif ar verta pirkti x-bag tašę... g.gif ?
ji man tokia nedidelė atrodo...ar ten normaliai telpa vaikučio reikmenys, ar geriau žiūrėti kokią rimtesnę ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Smeltė @ 2010 12 06, 17:49)
Mamytės, X-landeriukų vairuotojos  biggrin.gif ar verta pirkti x-bag tašę... g.gif ?
ji man tokia nedidelė atrodo...ar ten normaliai telpa vaikučio reikmenys, ar geriau žiūrėti kokią rimtesnę ?  4u.gif

as saviske labai patenkinta, vien del to, kad tvirtinosi specialiai ir siaip nepasakyciau, kad mazyte - daug turto susikraudavom 4u.gif turi daug skyriuku kisenyciu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Smeltė @ 2010 12 06, 17:49)
Mamytės, X-landeriukų vairuotojos  biggrin.gif ar verta pirkti x-bag tašę... g.gif ?
ji man tokia nedidelė atrodo...ar ten normaliai telpa vaikučio reikmenys, ar geriau žiūrėti kokią rimtesnę ?  4u.gif

Mes pirkom sia tase, tai esu patenkinta. thumbup.gif Nera ji mazyte, sociai ten visko prikisam. biggrin.gif Be to, labai saunu, kad tvirtai prisitvirtina spec. mygtukais prie remo. ax.gif
Atsakyti
turim tokia juoda visiskai user posted image
Atsakyti
QUOTE(Smeltė @ 2010 12 06, 18:49)

pirkom, patenkinta, viskas telpa thumbup.gif faina tašė
Atsakyti
Ar įmanoma nusipirkti XA 2008 modeliukui priekinio rato kamerą? Buvom nuvežę į autoservisą,kad sutvarkytų,bet nieko negalima sutvarkyt,reikia naujos kameros. O vežimas geras,nesugriuvęs ir nesulūžęs. Ir dar.Ar įmanoma nusipirkt į lopšį tiesiamą poroloną,nes irgi nusidėvėjęs,tiksliau išgulėta galvytės ax.gif ?

Šiaip visumoj esu patenkinta šiuo vežimu.Pripratnti žmogus prie trūkūmų ir net nepastebi jų biggrin.gif Atitarnavo dviems vaikams,dabar šiek tiek patvarkius (jei tai bus įmanoma),atitarnaus ir trečiam biggrin.gif O paskui jau "išeis į užtarnautą poilsį" cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muminukas: 09 gruodžio 2010 - 17:11
O jums X-Lander XA 2010 ne per kieta vaziuokle? Ziema man juo per saligalvi neimanoma vaziuoti (t.y. kai jis padengtas sumindytu sniegu). Vaikutis kratosi.
Atsakyti
QUOTE(Gertruda159 @ 2010 12 17, 13:55)
O jums X-Lander XA 2010 ne per kieta vaziuokle? Ziema man juo per saligalvi neimanoma vaziuoti (t.y. kai jis padengtas sumindytu sniegu). Vaikutis kratosi.

Man kaip tik atrodo, kad gana lengvai vaziuoja. g.gif Be to, juk nebus nei vieno vezimelio, kuris visiskai nekratytu, nebent klasikinis... g.gif
Atsakyti