Įkraunama...
Įkraunama...

X-LANDER vežimėliai

QUOTE(Tekantisaule @ 2010 12 17, 15:17)
Man kaip tik atrodo, kad gana lengvai vaziuoja.  g.gif  Be to, juk nebus nei vieno vezimelio, kuris visiskai nekratytu, nebent klasikinis...  g.gif

Jis puikiai vaziuoja lygiu keliu ir yra tikrai manevringas. Bet musu mieste, nelabai lygus kelias, o ziema as isvis negaliu i ji sodinti ir vezti dukros. Be to daznai su vyru ir vaiku einame i miska, ten siam vezimeliui ne vieta. O taip atsakingai rinkausi, deja nepataikiau....
Atsakyti
QUOTE(Gertruda159 @ 2010 12 17, 18:06)
Be to daznai su vyru ir vaiku einame i miska, ten siam vezimeliui ne vieta. O taip atsakingai rinkausi, deja nepataikiau....

puikiausiai važinėjausi miškais su xa, fiksuotais ratais. tankas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2010 12 17, 21:52)
puikiausiai važinėjausi miškais su xa, fiksuotais ratais. tankas  smile.gif

drinks_cheers.gif džiaugiuosi net prisnigus, galiu viena ranka stumti vežimą, kitoje dar ir šunio pavadėlį laikyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gertruda159 @ 2010 12 17, 13:55)
O jums X-Lander XA 2010 ne per kieta vaziuokle? Ziema man juo per saligalvi neimanoma vaziuoti (t.y. kai jis padengtas sumindytu sniegu). Vaikutis kratosi.

nuleiskit ora is ratu. Kuo ratai kietesni, tuo didesnis kratymas 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri is mamyciu ismanot? Ar tikrai x pram lopsys tinka ant daugelio vaziuokliu? Pvz ar tiks nuo triracio xt ant ketrurracio xa? Ir ar tada reiktu keisti adapterius,jei tinka? 4u.gif reikia skubiai suzinot 4u.gif Nes kaip suprantu triracio vaziuokle pasiaurinta skaitosi? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolanta86: 18 gruodžio 2010 - 10:52
QUOTE(Jolanta86 @ 2010 12 18, 10:51)
Gal kuri is mamyciu ismanot? Ar tikrai x pram lopsys tinka ant daugelio vaziuokliu? Pvz ar tiks nuo triracio xt ant ketrurracio xa? Ir ar tada reiktu keisti adapterius,jei tinka? 4u.gif reikia skubiai suzinot 4u.gif Nes kaip suprantu triracio vaziuokle pasiaurinta skaitosi? blush2.gif

tikrai tinka o adapteriai ir pas juos man rods universalus g.gif
vaziuokle nepasiaurinta bet kadani priekyje tik 1 ratas tada kitaip ir i lifta telpa wink.gif
Atsakyti
QUOTE(inieska @ 2010 12 18, 16:23)
tikrai tinka o adapteriai ir pas juos man rods universalus  g.gif
vaziuokle nepasiaurinta bet kadani priekyje tik 1 ratas tada kitaip ir i lifta telpa wink.gif

supratau,labai aciu yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(Gertruda159 @ 2010 12 17, 16:06)
Jis puikiai vaziuoja lygiu keliu ir yra tikrai manevringas. Bet musu mieste, nelabai lygus kelias, o ziema as isvis negaliu i ji sodinti ir vezti dukros. Be to daznai su vyru ir vaiku einame i miska, ten siam vezimeliui ne vieta. O taip atsakingai rinkausi, deja nepataikiau....

Na, nezinau... man tai jis puikiai vaziuoja visur, nes ir patys vaziuojam, tai i parkeli, tai prie ezero, nemaciau jokios problemos. Uzfiksuoji ratus ir pirmyn. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekantisaule @ 2010 12 19, 16:45)
Na, nezinau... man tai jis puikiai vaziuoja visur, nes ir patys vaziuojam, tai i parkeli, tai prie ezero, nemaciau jokios problemos. Uzfiksuoji ratus ir pirmyn.  biggrin.gif

vaziuoja gerai, bet mane erzina, kad kratosi vaikas ir manes nemato, tada verkia. Iki 6men naudojom labai seno modelio ABC design vezimuka ant lingiu. Ten vaikutis miegojo puikiai. Tik vezimelis griozdiskas, nemanevringas, o sportine dalis labai siaura ir netinkama ziemai.
Atsakyti
QUOTE(Gertruda159 @ 2010 12 19, 18:27)
vaziuoja gerai, bet mane erzina, kad kratosi vaikas ir manes nemato, tada verkia. Iki 6men naudojom labai seno modelio ABC design vezimuka ant lingiu. Ten vaikutis miegojo puikiai. Tik vezimelis griozdiskas, nemanevringas, o sportine dalis labai siaura ir netinkama ziemai.

Visur yra savu pliusu ir savu minusu. mirksiukas.gif
As tai po kol kas patenkinta, matysim, kaip seksis vazineti, kai isigysim lopsi kitam leliukui. ax.gif
Atsakyti
Sveikutes noreciau suzinoti ar tiktu pavyzdziui 2009m. x lander xa vaziuoklei lopsys 2010 m.? g.gif ar butinai reikia pirkti butent tu metu kokiu ir yra vaziuokle gal ten kas skiriasi? pasiaurintos vaziuokles ir pan, klausiu nes noriu pirkt vezimuka ir pati ji susikomplektuoti, dekinga busiu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiuksvan @ 2010 12 22, 10:43)
Sveikutes noreciau suzinoti ar tiktu pavyzdziui 2009m. x lander xa vaziuoklei lopsys 2010 m.? g.gif  ar butinai reikia pirkti butent tu metu kokiu ir yra vaziuokle gal ten kas skiriasi? pasiaurintos vaziuokles ir pan, klausiu nes noriu pirkt vezimuka ir pati ji susikomplektuoti, dekinga busiu uz atsakyma  4u.gif

neseniai kalbejom, kad nesiskiria. Lopsiukas del pasiaurintos vaziuokles, metu ir pan. savo matmenu nekeicia 4u.gif
Atsakyti