Klausimelis merginoms X-Landeriu vairuotjoms -- kaip jie telpa i bagazines? nes mano auto tai tokia prie mazuju.... Tai galvoju tilps ar ne
Turiu omeny 4-rati, XA modeliukas lygtais vadinas:))))) nes jau atrodo isirinkau vezima, o cia ziurek reiks keist arba vezima arba masina
Telpa sunkiai, arba visai netelpa. As jau buvau nusiteikus pirkti XA ziemai, issirinkau ir gerai, kad sugalvojau iki masinos nusinest ir pabandyt ikist i bagazine. Ir ka neitilpo. Aisku ratu nenuiminejau, nes net nezadejau kiekviena karta zaisti su jais, tai taip ir atkrito pirkinys. Nors i mano renault megane bagazine sukisdavai bebecaro klasikine vaziuokle, be problemu telpa dabartinis triratis Jane slalomas, o va XA netilpo ir gana dar daug truko, kad ikist. matuokites butinai.
Na va jau truputi pasivazinejom su X landeriu,tai ir pliusu turi ir minusu
,sunkus gyvate ir i mano mazyte (colto) bagazine kaip cia diskutuojat netelpa
,laimej i minivena,be problemu
dar uzknisa nugareles padeties reguliavimas tais dirzais....
Taciau superinis pravazumas,patogus vaikui,o tas svarbiausia,
beje nors ir nelengvas nesti,bet i 3 auksta be problemu uztempiu laiptais,nes dideli ratai
,ko negalejau su bebe confort trophy air 6 vaziuokle
QUOTE(gitulia @ 2010 12 29, 16:50)
Telpa sunkiai, arba visai netelpa. As jau buvau nusiteikus pirkti XA ziemai, issirinkau ir gerai, kad sugalvojau iki masinos nusinest ir pabandyt ikist i bagazine. Ir ka neitilpo. Aisku ratu nenuiminejau, nes net nezadejau kiekviena karta zaisti su jais, tai taip ir atkrito pirkinys. Nors i mano renault megane bagazine sukisdavai bebecaro klasikine vaziuokle, be problemu telpa dabartinis triratis Jane slalomas, o va XA netilpo ir gana dar daug truko, kad ikist. matuokites butinai.
QUOTE(Mažylio ratai @ 2010 11 17, 21:02)
X-Lander XA svoris - 14,5 kg (lopsys+ remas). Atsižveliant į tai, kad jo ratai pripučiami ir su guoliais - svoris tikrai nedidelis.
Jau pagamintas naujas X-Lander XQ modelis, kurio sportinę dalį galėsite apsukti ir jis turi gulimą padėtį.
Siūlome aplankyti mūsų stendą parodoje, kur pamatysite visas naujoves, bei galėsite gauti atsakymus į savo klausimus.
Jau pagamintas naujas X-Lander XQ modelis, kurio sportinę dalį galėsite apsukti ir jis turi gulimą padėtį.
Siūlome aplankyti mūsų stendą parodoje, kur pamatysite visas naujoves, bei galėsite gauti atsakymus į savo klausimus.
Gal galetumete parasyti, koks atstumas tarp x-lander XQ priekiniu ratuku (vidini matmeni)...
Jo, į bagažinę sutalpint mūsiškį XA sudėtinga, gerai, kad mašina universalas, tai dar dar džiaugiuosi..
Ir šiaip, ši žiema turbūt išbandymas visiems vežimukams..
Aš kaskart išėjus su saviškių XA keikiuosi, kad kitąkart eisiu laukan be vežimo..Nežinau, pas mus kiemai visiškai nevalyti, užvažiavimai vežimams nevalyti, tai kol nusikapanoju iki nuvalytų šaligatvių, nusiplūkiu neblogai..Nors visi ratai dideli, bet stringa košėj makalošėj neblogai..
Iš tikrųjų tai esu patenkinta vežimu, tik turbūt čia tokią žiemą daugumai panašios problemos..
Iš tikrųjų tai esu patenkinta vežimu, tik turbūt čia tokią žiemą daugumai panašios problemos..
QUOTE(Cansado @ 2010 12 30, 15:56)
Jo, į bagažinę sutalpint mūsiškį XA sudėtinga, gerai, kad mašina universalas, tai dar dar džiaugiuosi..
Aš kaskart išėjus su saviškių XA keikiuosi, kad kitąkart eisiu laukan be vežimo..Nežinau, pas mus kiemai visiškai nevalyti, užvažiavimai vežimams nevalyti, tai kol nusikapanoju iki nuvalytų šaligatvių, nusiplūkiu neblogai..Nors visi ratai dideli, bet stringa košėj makalošėj neblogai..
nu vargelis... as i savo 2006 Fiesta bandziau sian pamatuoti XA modeli... tai siiap tas remas tilpo nujemus rata... na tai dar ziuresim...... arba masina reiks keist
norsd tas ratas vienu mygtuko paspaudimu nusijima is tikro... bet dar reiks gerai pagalvot...
QUOTE(Cansado @ 2010 12 30, 14:56)
oo jus fiksuojat ratus?
o i bmw telpo normaliai tik kad pas mus duju balionas ziauriai didelis buvo tai nuimdavau rata priekini ir vsio
o tai normaliia jei su duju balionu dar tilpo... bmw universalas matyt?
QUOTE(Ozkele @ 2010 12 30, 15:43)
tai aš norėjau pasakyt, kad gerai, kad pas mus universalas, telpa..Bandžiau į tėvuku audinę įkišt - sunkiai sunkiai..
QUOTE(inieska @ 2010 12 30, 15:48)
oo jus fiksuojat ratus?
kazkaip mes su saviskiu visur pravaziuodavom. ne karto nebuvau uzklimpus.
visaip bandžiau, ir fiksuoju, ir ne..Tiesiog įvažiuoja į didesnę makalynę ir stop, vos ne su jėga turiu prastumt, o aš bijau spaust, kad paskui priekinė važiuoklės dalis nesugestų, tai pirmyn atgal pirmyn atgal, po truputį po truputį, kol per kiemus išsikapanojam į rimtesnį kelią..
QUOTE(Ozkele @ 2010 12 30, 16:59)
nia pas mus sedanas o duju balion as apie 50 litru
Del tilpimo i bagazine...tai XA puikiai tilpo sename Golf II, kai to reikejo...Tai kad nelabai i universalo bagazine telpa - sunku patiket...
Nes pas mus (bmw universalas) tilpo ir vezimas, ir rogutes ir dar lagaminai...
Nes pas mus (bmw universalas) tilpo ir vezimas, ir rogutes ir dar lagaminai...