Įkraunama...
Įkraunama...

X-LANDER vežimėliai

Klausimelis merginoms X-Landeriu vairuotjoms -- kaip jie telpa i bagazines? nes mano auto tai tokia prie mazuju.... Tai galvoju tilps ar ne biggrin.gif Turiu omeny 4-rati, XA modeliukas lygtais vadinas:))))) nes jau atrodo isirinkau vezima, o cia ziurek reiks keist arba vezima arba masina wacko.gif
Atsakyti
Telpa sunkiai, arba visai netelpa. As jau buvau nusiteikus pirkti XA ziemai, issirinkau ir gerai, kad sugalvojau iki masinos nusinest ir pabandyt ikist i bagazine. Ir ka neitilpo. Aisku ratu nenuiminejau, nes net nezadejau kiekviena karta zaisti su jais, tai taip ir atkrito pirkinys. Nors i mano renault megane bagazine sukisdavai bebecaro klasikine vaziuokle, be problemu telpa dabartinis triratis Jane slalomas, o va XA netilpo ir gana dar daug truko, kad ikist. matuokites butinai.
Atsakyti
Na va jau truputi pasivazinejom su X landeriu,tai ir pliusu turi ir minusu smile.gif ,sunkus gyvate ir i mano mazyte (colto) bagazine kaip cia diskutuojat netelpa g.gif ,laimej i minivena,be problemu biggrin.gif dar uzknisa nugareles padeties reguliavimas tais dirzais.... doh.gif Taciau superinis pravazumas,patogus vaikui,o tas svarbiausia, thumbup.gif beje nors ir nelengvas nesti,bet i 3 auksta be problemu uztempiu laiptais,nes dideli ratai clap.gif ,ko negalejau su bebe confort trophy air 6 vaziuokle g.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2010 12 29, 16:50)
Telpa sunkiai, arba visai netelpa. As jau buvau nusiteikus pirkti XA ziemai, issirinkau ir gerai, kad sugalvojau iki masinos nusinest ir pabandyt ikist i bagazine. Ir ka neitilpo. Aisku ratu nenuiminejau, nes net nezadejau kiekviena karta zaisti su jais, tai taip ir atkrito pirkinys. Nors i mano renault megane bagazine sukisdavai bebecaro klasikine vaziuokle, be problemu telpa dabartinis triratis Jane slalomas, o va XA netilpo ir gana dar daug truko, kad ikist. matuokites butinai.

4u.gif aciu,,, reiks butinai matuot.... nes maniau jei jau 4 padangos siiap ne taip telpa.... tai gal tilps... nieztti nagai nuvaziuot pasimatuot smile.gif bigsmile.gif bus viena sis pirmu kitu metu darbu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mažylio ratai @ 2010 11 17, 21:02)
X-Lander XA svoris - 14,5 kg (lopsys+ remas). Atsižveliant į tai, kad jo ratai pripučiami ir su guoliais - svoris tikrai nedidelis.

Jau pagamintas naujas X-Lander XQ modelis, kurio sportinę dalį galėsite apsukti ir jis turi gulimą padėtį.
Siūlome aplankyti mūsų stendą parodoje, kur pamatysite visas naujoves, bei galėsite gauti atsakymus į savo klausimus.

Gal galetumete parasyti, koks atstumas tarp x-lander XQ priekiniu ratuku (vidini matmeni)... g.gif idomu ar "apzergs" laipto fragmenta, esanti invalidu vezimeliams skirtame nuvaziavime nuo laiptu, nes ju pas mus labai daug doh.gif ...
Atsakyti
Jo, į bagažinę sutalpint mūsiškį XA sudėtinga, gerai, kad mašina universalas, tai dar dar džiaugiuosi..

Ir šiaip, ši žiema turbūt išbandymas visiems vežimukams.. doh.gif Aš kaskart išėjus su saviškių XA keikiuosi, kad kitąkart eisiu laukan be vežimo..Nežinau, pas mus kiemai visiškai nevalyti, užvažiavimai vežimams nevalyti, tai kol nusikapanoju iki nuvalytų šaligatvių, nusiplūkiu neblogai..Nors visi ratai dideli, bet stringa košėj makalošėj neblogai.. doh.gif
Iš tikrųjų tai esu patenkinta vežimu, tik turbūt čia tokią žiemą daugumai panašios problemos..
Atsakyti
QUOTE(Cansado @ 2010 12 30, 15:56)
Jo, į bagažinę sutalpint mūsiškį XA sudėtinga, gerai, kad mašina universalas, tai dar dar džiaugiuosi..

Ir šiaip, ši žiema turbūt išbandymas visiems vežimukams..  doh.gif  Aš kaskart išėjus su saviškių XA keikiuosi, kad kitąkart eisiu laukan be vežimo..Nežinau, pas mus kiemai visiškai nevalyti, užvažiavimai vežimams nevalyti, tai kol nusikapanoju iki nuvalytų šaligatvių, nusiplūkiu neblogai..Nors visi ratai dideli, bet stringa košėj makalošėj neblogai..  doh.gif
Iš tikrųjų tai esu patenkinta vežimu, tik turbūt čia tokią žiemą daugumai panašios problemos..

nu vargelis... as i savo 2006 Fiesta bandziau sian pamatuoti XA modeli... tai siiap tas remas tilpo nujemus rata... na tai dar ziuresim...... arba masina reiks keist rolleyes.gif
norsd tas ratas vienu mygtuko paspaudimu nusijima is tikro... bet dar reiks gerai pagalvot...smile.gif o i koki universala cia sunku sutalpint? as jau maniau i universala telpa viskas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cansado @ 2010 12 30, 14:56)

Ir šiaip, ši žiema turbūt išbandymas visiems vežimukams..  doh.gif  Aš kaskart išėjus su saviškių XA keikiuosi, kad kitąkart eisiu laukan be vežimo..Nežinau, pas mus kiemai visiškai nevalyti, užvažiavimai vežimams nevalyti, tai kol nusikapanoju iki nuvalytų šaligatvių, nusiplūkiu neblogai..Nors visi ratai dideli, bet stringa košėj makalošėj neblogai..  doh.gif

oo jus fiksuojat ratus? g.gif kazkaip mes su saviskiu visur pravaziuodavom. ne karto nebuvau uzklimpus.
o i bmw telpo normaliai tik kad pas mus duju balionas ziauriai didelis buvo tai nuimdavau rata priekini ir vsio thumbup.gif pas mus buvo xt
Atsakyti
o tai normaliia jei su duju balionu dar tilpo... bmw universalas matyt? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ozkele @ 2010 12 30, 15:43)
o i koki universala cia sunku sutalpint? as jau maniau i universala telpa viskas biggrin.gif

tai aš norėjau pasakyt, kad gerai, kad pas mus universalas, telpa..Bandžiau į tėvuku audinę įkišt - sunkiai sunkiai.. doh.gif

QUOTE(inieska @ 2010 12 30, 15:48)
oo jus fiksuojat ratus? g.gif  kazkaip mes su saviskiu visur pravaziuodavom. ne karto nebuvau uzklimpus.

visaip bandžiau, ir fiksuoju, ir ne..Tiesiog įvažiuoja į didesnę makalynę ir stop, vos ne su jėga turiu prastumt, o aš bijau spaust, kad paskui priekinė važiuoklės dalis nesugestų, tai pirmyn atgal pirmyn atgal, po truputį po truputį, kol per kiemus išsikapanojam į rimtesnį kelią.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ozkele @ 2010 12 30, 16:59)
o tai normaliia jei su duju balionu dar tilpo... bmw universalas matyt? smile.gif

nia pas mus sedanas o duju balion as apie 50 litru mirksiukas.gif
Atsakyti
Del tilpimo i bagazine...tai XA puikiai tilpo sename Golf II, kai to reikejo...Tai kad nelabai i universalo bagazine telpa - sunku patiket... g.gif
Nes pas mus (bmw universalas) tilpo ir vezimas, ir rogutes ir dar lagaminai...
Atsakyti