Įkraunama...
Įkraunama...

X-LANDER vežimėliai

Sveikos, X-landerių vairuotojos 4u.gif Sakykit, ar pirktumėt x-landerio sportinę dalį 9 mėnesių vaikučiui? Nuo gimimo važinėjomės iš sesės paveldėtame lopšiniame vežime, o dabar norėtume persėst į sportinį. Vis pasvajoju apie x-landerio sportinį variantą, bet gal mano mažylis jau jam per didelis ir geriau rinktis lengvesnį vežimėlį, pvz. skėtuką? g.gif Iki kokio amžiaus jūs savo vaikučius vežiojot x-landerio sportinėje dalyje?
Atsakyti
QUOTE(Vivi27 @ 2011 02 28, 09:09)
Sakykit, ar pirktumėt x-landerio sportinę dalį 9 mėnesių vaikučiui?

Turiu lygiai ta pati klausima biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
sportinuka vietos tai daug yra,vaikas drasiai tilps ir su siltu uzklotu ir vasara gales jame laisvai jaustis nebus suspaustas,jei nereikia vezimuko nesioti is aukstai nes sveria 14 kg tai rekomenduociau,mes tai naudojom savo xlanderi iki metu nes paskui mazosios nejo isodinti visur pati eina,ir mes 3 aukste gyvenam tai man sunku tampytis ji jau buvo,bet siaip vezimuka stai labai geras.mano drauges berniukui jau 2 metai jie dar naudoja ji (gyvena pirmam aukste) tai sako nekeistu i joki sketuka kai tampyt nereikai o vasara sake bus nepamainomas.

as siaip rekomenduociau,nes 9 men dar nera didelis vaikutis
Atsakyti
O aš savo dukrytę šiame vežime vežiojau iki 2,5 metų. Labai geras, tvirtas ir patogus vežimas. Buvau įsigijusi skėtuką, bet man nepatiko, todėl likau prie X-lander vežimuko. Gyvename 4-ame aukšte. Užsinešdavau. Į lauką eidavome kiekvieną dieną, jei orai buvo pakenčiami. Turėjome apsaugą nuo lietaus, tad užklupus lietučiui, ne kartą panaudojom. Man šis vežimas thumbup.gif
Atsakyti
Laba diena xlanderiu gerbėjos biggrin.gif ,iškilo man toks klausimas, ar 2009m XA kolekcijos ir 2008m XA atstumas tarp galiniu ratu toks pat ar 2009m siauresnis ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Zaliagiria @ 2011 02 27, 22:19)
Gal turite minčių, kaip XA sportinėje dalyje padaryti statesnę atlošo padėtį nes dabar vis tiek gaunasi gulsti?

neįsivaizduoju.. schmoll.gif nebent kaip nors dar trumpint ten tą juostą, bet kad ir tiap neblogai vaikas sėdi, patogiai.. g.gif

Sveikos, X-landerių vairuotojos 4u.gif Sakykit, ar pirktumėt x-landerio sportinę dalį 9 mėnesių vaikučiui? Nuo gimimo važinėjomės iš sesės paveldėtame lopšiniame vežime, o dabar norėtume persėst į sportinį. Vis pasvajoju apie x-landerio sportinį variantą, bet gal mano mažylis jau jam per didelis ir geriau rinktis lengvesnį vežimėlį, pvz. skėtuką? g.gif Iki kokio amžiaus jūs savo vaikučius vežiojot x-landerio sportinėje dalyje?

mes nusipirkom sportinį XA, kai vaikui buvo 10 mėnesių, nesigailėjom, kol gyvenom pirmame aukšte..dabar persikėlėm į penktą, be lifto, tai nežinau, kaip bus su to vežimo nešiojimu kasdien.. unsure.gif
Atsakyti

Mes X-lander sportini butent irgi nusipirkom, kai suneliui huvo 9 men. biggrin.gif Ir galiu pasakyti, kad tikrai nesuklysite ta pati padariusi. mirksiukas.gif Patogus, minkstai vaziuoja, daug ervdes, maziukas jausis sauniai. thumbup.gif Sketuka ir mes turim, bet vargas su juo, ner ka lyginti su X-landeriu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekantisaule @ 2011 03 01, 23:29)
Mes X-lander sportini butent irgi nusipirkom, kai suneliui huvo 9 men.  biggrin.gif  Ir galiu pasakyti, kad tikrai nesuklysite ta pati padariusi.  mirksiukas.gif  Patogus, minkstai vaziuoja, daug ervdes, maziukas jausis sauniai.  thumbup.gif  Sketuka ir mes turim, bet vargas su juo, ner ka lyginti su X-landeriu.  smile.gif

Va būtent dėl šių priežasčių ir svajoju apie X-landerį drinks_cheers.gif Labai ačiū visoms, atsakiusioms į mano klausimą ir padėjusioms apsispręsti. 4u.gif
Dabar pradėjau blaškytis XA ar triratį pirkti. Širdis labiau linksta prie triračio, bet prisiskaičiau įvairių diskusijų, kad triračiai nestabilūs ir t.t. Gal galit parašyti tos, kurios vairuojat triračius, kaip ten iš tiesų yra? Ar jums per savo važinėjimo triračiu praktiką yra buvę tokių situacijų, kai suabejojote savo vežimėlio saugumu? Ar galėčiau triračiame vežimėlyje, nebijodama, kad jis apsivers, saugiai palikti vaikutį vieną (pvz.,kol jis vežimėlyje miega (nuosavo namo terasoje), aš sau tvarkausi po namus). Negi būtina ištisai laikytis įsikibus į tą vežimą, kad jis stabiliai stovėtų ir nevirstų, jei vaikiukas energingiau sujudės)? Sutinku, kad klausimai kvailoki, bet noriu 100 proc.įsitikinti vežimėlio saugumu.

Gal žinote, ar triračio ir keturračio pakojukas vienodo pločio? Ir dar... Gal galėtumėt kuri nors įdėti sulankstyto vežimuko (tiek triračio, tiek XA) nuotrauką? Iš anksto dėkoju. 4u.gif
Nepykit už įkyrumą ir begalę klausimų. Tiesiog mano mieste nė vienoje parduotuvėje nepardavinėjami X-landeriai ir neturiu jokių galimybių pati apžiūrėti. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekantisaule @ 2011 03 01, 22:29)
Sketuka ir mes turim, ner ka lyginti su X-landeriu.  smile.gif

drinks_cheers.gif
sketukas parduotuvems liux, o laukui XA nepakeiciamas drinks_cheers.gif cool.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Vivi27 @ 2011 03 01, 23:54)
Gal galėtumėt kuri nors įdėti sulankstyto vežimuko (tiek triračio, tiek XA) nuotrauką? Iš anksto dėkoju. 4u.gif

user posted image
visagaliam Google randama viskas mirksiukas.gif

as tik uz keturati, kas turi triracius, pasakys, kad nekeistu turbut i kita cool.gif Tai gal pasakyciau dar ir skonio reikalas.
Dar ne vienas vezimas turbut stovedamas vietoje nera apvirtes manau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasarė: 02 kovo 2011 - 10:56
Na, as taip pat TIK uz keturrati ir ne kitaip. smile.gif Manes niekada nezavejo triraciai, o ir kelias drauges, bei pazystamas turiu, kurios triracius iskeite i keturracius. Aisku, kiekvienam skirtingai atrodo, cia ir skonio, ir noro reikalas. biggrin.gif Kaip kam patinka, taip tegul ir daro. mirksiukas.gif
Atsakyti
as irgi tik uz keturrati vezima 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Ačiū užpatarimus ir vaizdinę medžiagą. 4u.gif Visgi apsisprendžiau pirkt keturratį XA. Tik kaip suprast, kad pigu.lt vežimėlis 70Lt pigesnis negu MR? g.gif http://pigu.lt/kudik...xa_10?id=337535

Kažin ar MR nuleistų tuos 70 Lt.? Rytoj vyras darbo reikalais važiuoja į Vilnių, tai pas juos užsuktų ir nupirktų mums vežimėlį.Bet jei nuolaidos nedarys, tai tada labiau apsimoka per pigu.lt.
Dabar iki rytojaus liko tik išspęst galvosūkį,kokią spalvą išsirinkt: rocky, volcano ar ocean? g.gif Gal žinot kaip ta spalva rocky (šviesiai pilka su oranžine)? Ar nebus labai tepli, kad kur tik prisilieti ten žymė lieka?
Atsakyti