QUOTE(Tekantisaule @ 2011 03 01, 23:29)
Mes X-lander sportini butent irgi nusipirkom, kai suneliui huvo 9 men.

Ir galiu pasakyti, kad tikrai nesuklysite ta pati padariusi.

Patogus, minkstai vaziuoja, daug ervdes, maziukas jausis sauniai.

Sketuka ir mes turim, bet vargas su juo, ner ka lyginti su X-landeriu.
Va būtent dėl šių priežasčių ir svajoju apie X-landerį

Labai ačiū visoms, atsakiusioms į mano klausimą ir padėjusioms apsispręsti.
Dabar pradėjau blaškytis XA ar triratį pirkti. Širdis labiau linksta prie triračio, bet prisiskaičiau įvairių diskusijų, kad triračiai nestabilūs ir t.t. Gal galit parašyti tos, kurios vairuojat triračius, kaip ten iš tiesų yra? Ar jums per savo važinėjimo triračiu praktiką yra buvę tokių situacijų, kai suabejojote savo vežimėlio saugumu? Ar galėčiau triračiame vežimėlyje, nebijodama, kad jis apsivers, saugiai palikti vaikutį vieną (pvz.,kol jis vežimėlyje miega (nuosavo namo terasoje), aš sau tvarkausi po namus). Negi būtina ištisai laikytis įsikibus į tą vežimą, kad jis stabiliai stovėtų ir nevirstų, jei vaikiukas energingiau sujudės)? Sutinku, kad klausimai kvailoki, bet noriu 100 proc.įsitikinti vežimėlio saugumu.
Gal žinote, ar triračio ir keturračio pakojukas vienodo pločio? Ir dar... Gal galėtumėt kuri nors įdėti sulankstyto vežimuko (tiek triračio, tiek XA) nuotrauką? Iš anksto dėkoju.
Nepykit už įkyrumą ir begalę klausimų. Tiesiog mano mieste nė vienoje parduotuvėje nepardavinėjami X-landeriai ir neturiu jokių galimybių pati apžiūrėti.