Įkraunama...
Įkraunama...

X-LANDER vežimėliai

Laba, x-lander'iu vairuotojos 4u.gif
As irgi nusprendziau pirkti si vezimeli savo sunyciui ax.gif Gal kas pagelbes, nes turiu viena klausimeli mirksiukas.gif
Naujausios kolekcijos vezimo ratai yra su sidabriniais placiais stipinais, ar taip? O jie patvarus, nes senesnes (kaip dviraciu), man kazkodel atrodo tvirtesni ax.gif aciu atsakiusioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adi@v @ 2011 03 03, 14:51)
Laba, x-lander'iu vairuotojos  4u.gif
As irgi nusprendziau pirkti si vezimeli savo sunyciui  ax.gif  Gal kas pagelbes, nes turiu viena klausimeli  mirksiukas.gif
Naujausios kolekcijos vezimo ratai yra su sidabriniais placiais stipinais, ar taip? O jie patvarus, nes senesnes (kaip dviraciu), man kazkodel atrodo tvirtesni  ax.gif aciu atsakiusioms 4u.gif

tikrai patvarus smile.gif buk rami,vazinejom ir vargo nematem smile.gif lengvai issivalo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vivi27 @ 2011 03 01, 23:54)
Dabar pradėjau blaškytis XA ar triratį pirkti. Širdis labiau linksta prie triračio, bet prisiskaičiau įvairių diskusijų, kad triračiai nestabilūs ir t.t. Gal galit parašyti tos, kurios vairuojat triračius, kaip ten iš tiesų yra? Ar jums per savo važinėjimo triračiu praktiką yra buvę tokių situacijų, kai suabejojote savo vežimėlio saugumu? Ar galėčiau triračiame vežimėlyje, nebijodama, kad jis apsivers, saugiai palikti vaikutį vieną (pvz.,kol jis vežimėlyje miega (nuosavo namo terasoje), aš sau tvarkausi po namus). Negi būtina ištisai laikytis įsikibus į tą vežimą, kad jis stabiliai stovėtų ir nevirstų, jei vaikiukas energingiau sujudės)? Sutinku, kad klausimai kvailoki, bet noriu 100 proc.įsitikinti vežimėlio saugumu <...>

Nesuprantu, iš kur tos pasakos, kad triračiai nestabilūs? blink.gif doh.gif Juokinga skaityti tokias nesąmones doh.gif lotuliukas.gif

Mes visą žiemą pravažinėjom su triračiu X-landeriu - kitąkart net nedvejodama pirkčiau tokį pat thumbup.gif Pripučiami ratai - būtinybė (graudu buvo žiūrėti, kai kaimynkos stumdė savo vežimus su plastmasiniais ratais verysad.gif doh.gif ) thumbup.gif Dar vienas superinis dalykas - jei kur nepravažiuoji (pvz., per gilias vėžias), tiesiog pakeli vežimo galą, o jau vienu priekiniu ratu belekur pravažiuoji thumbup.gif
Na, po parduotuves nevažinėjau, bet, manau, kai nefiksuotas priekinis ratas vežimas labai manevringas tuomet 4u.gif
Taip, nelengvas jis. Mes gyvename 3 aukšte, bet niekada jo nenešiojau - tiesiog važiuodavau nuo laiptų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Beauty~: 04 kovo 2011 - 11:43
Pasakos apie triraciu nestabiluma kyla is to, kad kazkam taip atrodo ir nera bande ir bijo net bandyt toki vezima pavezint. Arba vezino koki nekokybiska, neprotingai padaryta pigu trirati, tai ir atrodo, kad visi tokie. As irgi uz triracius, stabilus ir manevringi jie thumbup.gif
Atsakyti
Laba diena visoms 4u.gif

Parašiau pasigirti wub.gif wub.gif wub.gif Šiandien vyras buvo MR ir užsakė mums vežimėlį!!! Tikėjaus, kad šiandien jį parveš, bet gausim savo karietaitę tik antradienį arba trečiadienį, nes MR visai išsipardavę,o vežimėlių papildymą gaus tik pirmadienį. Vis dvejojau,XA ar XT pirkti.Pardavėja labai atkalbinėjo nuo triračio. Sakė, kad XT tarpas tarp galinių ratų yra platesnis negu XA modelyje, todėl triratis telpa ne į visus liftus. Taip pat sakė, kad triratį vežimą reikia stumti abiem rankomis, nes vežamas viena ranka jis važiuos į šoną. Taigi nebesiblaškėm daugiau ir užsisakėm XA. Liko iki pirmadienio išspęsti galvosūkį dėl spalvos. Vyras ir dukra visom keturiom už mėlyną vežimėlį,o aš nemėgstu vežimėlių spalvų, pabrėžiančių lytiškumą,todėl norėčiau pilko su oranžiniu - rocky. Bėda ta,kad negaliu gyvai tų vežimėlių apžiūrėti,tada greitai apsispręsčiau. Todėl labai prašau Jūsų,kurios esat mačiusios mėlyną ar pilką X-landerį, parašyti savo nuomonę. Iš anksto dėkoju. Jūs tikrai man padėtumėte apsispręsti. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Vivi, sveikinu su pirkiniu smile.gif Mus Suomijoje irgi pardaveja atkalbinejo nuo triracio mirksiukas.gif O as pirkau is vienos SM mamytes butent rocky XA, tik dar gyvai nemaciau biggrin.gif Praktiskumo nezinau, bet man jis laaaabai grazus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Suomi @ 2011 03 04, 18:58)
Vivi, sveikinu su pirkiniu smile.gif Mus Suomijoje irgi pardaveja atkalbinejo nuo triracio mirksiukas.gif O as pirkau is vienos SM mamytes butent rocky XA, tik dar gyvai nemaciau biggrin.gif Praktiskumo nezinau, bet man jis laaaabai grazus ax.gif

as taipogi nemegstu spalvu pabrezianciu vaiko lyti, tad musu neutrali spalva vulcano ir labai dziaugiuosi, is pradziu labai patiko rocky spalva bet kai pamaciau gyvai sias abi spalvas tai apsistojau ties vulcano ir nesigailiu tikrai, nors abi spalvos yra grazios wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Is tikro xlanderiu visos spalvos dabar tokios neblogos. Ir zalias grazus labai, ir melyna spalva tokia neikyri, ir tas pilkas su morkiniu labai fainas. O dar kai ateina pavasaris-vasara tas sviesus ypac turetu aki dziuginti, o per vasaros karscius tuo labiau mirksiukas.gif Del teplumo nebijociau, ciupinejant pasirode kad medziagos turetu labai lengvai valytis ir atrodo neteplios. Na cia man taip pasirode juos apziurinejant parduotuveje mirksiukas.gif
Atsakyti
Gitulia, ale jus - vezimeliu eksperte bigsmile.gif Neseniai man PegPerego temoj patarinejot, bet, kaip matot, susigundziau tvirtesniu daiktu biggrin.gif 4u.gif Ai, kazkaip neviliojo perspektyva laikyt namie dvieju vezimu: su klasikine vaziuokle ir sketuko ax.gif
Atsakyti
Nu ne eksperte, bet megstu keisti vezimus ir tureti namie kelis. X-landerius apziurinejau ziemai, jau net buvom issirinke melyna, bet gerai, kad sugalvojom iki bagazines nusivezt pamatuoti - netilpo, tai nusipirkau vel Jane firmos, o peg perego turiu sketuka. Visai nesenai namuose net tris turejau, dabar kol kas dviem apsiribojom mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 04 kovo 2011 - 21:22
QUOTE(gitulia @ 2011 03 04, 21:20)
bet gerai, kad sugalvojom iki bagazines nusivezt pamatuoti - netilpo,

Va cia tai turesim ekstryma, jeigu mums taip bus g.gif Nors jeigu Marita tilpo, tai turbut tilps ir sitas...
Atsakyti
QUOTE(Suomi @ 2011 03 05, 12:31)
Va cia tai turesim ekstryma, jeigu mums taip bus g.gif Nors jeigu Marita tilpo, tai turbut tilps ir sitas...

Sveiki, mes irgi turim X-landerį XA, dar tiesa niekur neriedėjom, bet jau nedaug liko ir išbandysime pirkinį tongue.gif Mūsiškis dar ir su plačia važiuokle, ir į bagažinę kišti jo dar nebandėme, bet kai parduotuvėje pabandėme nuimti ratus, nebeliko problemos dėl jo sutalpinimo - ratai nusiima tikrai labai lengvai ir greitai. Nutarėme, kad jei ir teks kas kartą nuimti tą vieną ar du ratus, tai nebus jokia kliūtis turint omenyje kitus šio vežimo privalumus mirksiukas.gif
Atsakyti