Įkraunama...
Įkraunama...

X-LANDER vežimėliai

QUOTE(Suomi @ 2011 03 05, 11:31)
Va cia tai turesim ekstryma, jeigu mums taip bus g.gif Nors jeigu Marita tilpo, tai turbut tilps ir sitas...

Man bebecaras irgi tilpo, o sitas ne tongue.gif Klasikiniu vezimu vaziuokles siauresnes mirksiukas.gif O maustyt murzinus ratus, ar isemus be ratu deti i koki teslyna, o paskui bandyt surinkinet mozaika ir dar ziureti ka vaikas tuo metu daro, manes nesuviliojo g.gif
Atsakyti
Blogiausiu atveju teks ir teveliams keist masina, ne tik vaikui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Suomi @ 2011 03 05, 12:49)
Blogiausiu atveju teks ir teveliams keist masina, ne tik vaikui biggrin.gif

Gera priezastis atsinaujinti thumbup.gif
As kadangi savo masina myliu, tai keiciu vezimus biggrin.gif
Atsakyti
Mes ir jau nusipirkom X-lander vezimeli smile.gif tikiuosi nenuvils ir bus toks geras kaip dauguma isgyre bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2011 03 04, 21:20)
bet gerai, kad sugalvojom iki bagazines nusivezt pamatuoti - netilpo,

mums i bagazine nelankstytas vezimas su visu lopsiu telpa ax.gif
Atsakyti
Na ir smagu, kad telpa, vargo maziau, nereik lankstyt ir isrinkinet dalim mirksiukas.gif
I mano vyro masina, irgi tilptu, bet man svarbiau, kad i maniske bagazine viskas eitu be problemu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2011 03 05, 13:23)
Man bebecaras irgi tilpo, o sitas ne  tongue.gif  Klasikiniu vezimu vaziuokles siauresnes  mirksiukas.gif  O maustyt murzinus ratus, ar isemus be ratu deti i koki teslyna, o paskui bandyt surinkinet mozaika ir dar ziureti ka vaikas tuo metu daro, manes nesuviliojo  g.gif

ir nemaustant ratu juk nedesi i bagazine murzinais ar teslinais ratais vezimo biggrin.gif o del vaiko tai as pirma vezima issiimciau o po to jau vaika juk vaikas vis vien auto keduteje sedetu taip kad nepabegtu niekur mirksiukas.gif na man tai pvz ne problema butu maustant ratus vezimo jei vezimas labai patiktu, nors musiskis telpa ir taip i bagazine 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasiuksvan: 06 kovo 2011 - 15:15
Niekada nemaustau ratu, dedu tiesiai i bagazine ir net nesiruosiu zaisti su jais, geriau lai bagazine murzinasi nei as rankas mirksiukas.gif
Ir del vaiko - jei paprasciausiai gryzti is pasivaiksciojimo ir nenori nestis vezimo namo, o ketini imesti i bagazine ir tiek, tai man tada reikia prisegti vaika kedej, isrinkti vezima, tada atsisegti vaika ir keliauti namo? Man per daug vargo schmoll.gif
Kadangi man patogiau nemaustyti ratu, tai as paprasciausiai issirinkau kita modeli, kuris be jokiu problemu telpa i mano masina ir pakankamai erdvus vaikui, taip, kad nera bedos, kai pasirinkimas didelis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 06 kovo 2011 - 17:17
QUOTE(gitulia @ 2011 03 06, 18:14)
Niekada nemaustau ratu, dedu tiesiai i bagazine ir net nesiruosiu zaisti su jais, geriau lai bagazine murzinasi nei as rankas  mirksiukas.gif
Ir del vaiko - jei paprasciausiai gryzti is pasivaiksciojimo ir nenori nestis vezimo namo, o ketini imesti i bagazine ir tiek, tai man tada reikia prisegti vaika kedej, isrinkti vezima, tada atsisegti vaika ir keliauti namo? Man per daug vargo  schmoll.gif
Kadangi man patogiau nemaustyti ratu, tai as paprasciausiai issirinkau kita modeli, kuris be jokiu problemu telpa i mano masina ir pakankamai erdvus vaikui, taip, kad nera bedos, kai pasirinkimas didelis  mirksiukas.gif

tai aisku kiekvienas renkasi pagal save, savo norus ir aisku pinigine mirksiukas.gif nesiginciju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2011 03 06, 18:14)
Niekada nemaustau ratu, dedu tiesiai i bagazine ir net nesiruosiu zaisti su jais, geriau lai bagazine murzinasi nei as rankas  mirksiukas.gif
Ir del vaiko - jei paprasciausiai gryzti is pasivaiksciojimo ir nenori nestis vezimo namo, o ketini imesti i bagazine ir tiek, tai man tada reikia prisegti vaika kedej, isrinkti vezima, tada atsisegti vaika ir keliauti namo? Man per daug vargo  schmoll.gif
Kadangi man patogiau nemaustyti ratu, tai as paprasciausiai issirinkau kita modeli, kuris be jokiu problemu telpa i mano masina ir pakankamai erdvus vaikui, taip, kad nera bedos, kai pasirinkimas didelis  mirksiukas.gif

Sutinku drinks_cheers.gif kiekvienas pagal savo galimybes, supratimą ir poreikius. Sveikinu radus jums geriausią variantą. Man asmeniškai jei jau reikia važiuoklę į bagažinę dėti, o prieš tai mašiną atrakinti, lopšį nuimti, vaikutį bet kuriuo atveju tuo metu kažkur "saugiai padėti", o ratai po pasivaikščiojimo yra purvini nepaisant ar juos nuimtus dėsi į tą bagažinę, ar nenuimtus, kažkaip nebelabai svarbu pasidaro ar reikia dar tą vieną papildomą mygtuką ant ratuko paspausti. Gal kitaip manyčiau jei nuėmimo mechanizmas koks įmantrus būtų, bet dabar tai man nesudaro jokio nepatogumo mirksiukas.gif . Žinoma super būtų jei tilptų iš viso neardytas vežimukas, bet jei jau reikia lopšį numti, važiuoklę sulankstyti, viso to vis tiek viena ranka nepadarysi, kitoje vaikutį laikydama, tai jau tupinėjant prie vežimo ir tą ratuką spustelėti galima manau rolleyes.gif
Atsakyti
Matai, mes jau is lopsio senai isaugom, o is vezimo iskeltas neprisegtas vaikas begtu kur akys mato, tai man truputi vezimo lankstymas ir deliojimas jau kitaip atrodo. Su lopsiu taip, kai vaikas guli jame ir niekur nebega, padejai ant galines sedynes ir gali rakinetis kaip tinkama (man neuztektu x-landeriui nuimti vieno rato, reikejo is abieju pusiu nuiminet, o tai jau sutikit tikra rakalyne vezima kilnot, sukiot is visu pusiu, kol nuimi, paskui kol uzdedi, aisku kieno bagazines erdvios tai jokiu bedu vezimo gabaritai nesukelia) mirksiukas.gif O kai jau lakstantis mazylis pageidautina, kad sulankstei vezima su minimaliom pastangom, greitai greitai imetei i bagazine ir pamirsai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 06 kovo 2011 - 23:37
QUOTE(~Beauty~ @ 2011 03 04, 11:42)
Nesuprantu, iš kur tos pasakos, kad triračiai nestabilūs? blink.gif doh.gif Juokinga skaityti tokias nesąmones doh.gif  lotuliukas.gif

Mes visą žiemą pravažinėjom su triračiu X-landeriu - kitąkart net nedvejodama pirkčiau tokį pat  thumbup.gif Pripučiami ratai - būtinybė (graudu buvo žiūrėti, kai kaimynkos stumdė savo vežimus su plastmasiniais ratais verysad.gif  doh.gif ) thumbup.gif  Dar vienas superinis dalykas - jei kur nepravažiuoji (pvz., per gilias vėžias), tiesiog pakeli vežimo galą, o jau vienu priekiniu ratu belekur pravažiuoji thumbup.gif
Na, po parduotuves nevažinėjau, bet, manau, kai nefiksuotas priekinis ratas vežimas labai manevringas tuomet 4u.gif
Taip, nelengvas jis. Mes gyvename 3 aukšte, bet niekada jo nenešiojau - tiesiog važiuodavau nuo laiptų 4u.gif

ne pasakos drinks_cheers.gif
ta netabiluma visi isivaizudoja skirtingai, vezimas juk lygiu keliu neprades virsti ant sono biggrin.gif arba stovint mirksiukas.gif
bet kai reikia uzvaiuoti ant bortelio arba nuvaziuoti,tada vezimas 3 ratu tikrai yra nestabilus, turejau gal 4 firmu triracius visi jie vienodai nestabilus tokiu atveju...
Pvz kai budavau su triraciu,tai vyro duktereciai neleisdavau vesti,nes jai dauociau jai uzvesti ar nuvesti trirati ant bortelio,tai tikrai vaika isverstu mirksiukas.gif

Bet as nesureiksminu, triratis ar keturatis svarbu patogus
Atsakyti