QUOTE(Shnekorka @ 2011 03 10, 11:15)
Speju jau busi nusipirkus ale idedu reale rock spalva.
Aha,jau nusipirkau, kaip tik šiandien ir atvežė vežimėlį.

Beje, išsirinkau rocky spalvą ir visai dėl savo pasirinkimo nesigailiu. Tik va, biški susinervinau,kad vietoj užsakytos rocky spalvos rankinės man pridėjo juodą (carbon spalvos), tai dabar turėsiu gaišt laiką,kol ją pasikeisiu

Ir dar...,,Mažylio ratų" internetiniame puslapyje nurodoma, kad vežimėlis turi gulimą padėtį, tačiau man niekaip nepasidaro pilnai gulima padėtis,tokia, sakyčiau,net pusiau sėdima padėtis man gaunas.O kaip yra jums?
QUOTE(vasarė @ 2010 08 31, 21:28)
taigi yra per tarpkoji prisegimas prie buomelio
QUOTE(Tekantisaule @ 2010 09 02, 17:12)
Tai tas "skirtukas" yra, kur prisisega prie buomelio ir tarp kojyciu?

As kazkaip jo nepastebejau, maniau, kad tik dirzai yra ir tiek.
Žinot,o man nepavyksta padaryt, kad buomelis turėtų skirtuką tarp kojyčių. Bandau visaip,bet niekaip nesigauna.

Gal galit įdėt foto, kaip taip padaryt,nes nelabai noriu visąlaik segiot diržais.
QUOTE(vasarė @ 2010 09 13, 15:07)
siaip matosi ir be matavimo - siauresnes vaziuokles remas nueina tiesiai link ratu, o placiosios turi toki islinkima
siaura
Naktinėju sau toliau ir nervinuos vis labiau.

Mano vežimo važiuoklė - tikrų tikriausia plačioji,nes ir išlenkimas akivaizdžiai matos, ir tarp ratų plotis daugiau nei 60. Aš niekaip nesuprantu, kaip mums tokį vežimą galėjo atsiųst,juk ir MR internetiniame puslapyje nuotraukose visi XA pavaizduoti tik su siaura važiuokle (o būtent iš jų mes ir užsisakėme), ir pati pardavėja,kai rinkomės tarp triračio ir keturračio, įkalbinėjo rinktis būtent keturratį dėl siauros važiuoklės,kad tilptume į liftą. O dabar,še kad nori!!! Pralaukę vežimėlio 6 dienas, turime plačią važiuoklę, ne tos spalvos tašę ir nepridėtą tinklelį nuo uodų,nors jį taip pat užsisakėme.

O dar ant nosies ilgasis savaitgalis per kurį vežimėlio nepasikeisime, vadinasi ir su naujais ratais į lauką negalėsime išeiti. Dar pridėsiu ir tai,kad esam ne iš Vilniaus, todėl taip paprastai neišeis nuvežt vežimėlio pakeitimui, vadinas,be vežimo nusimato būti dar bent savaitę

Nuotaika taip sugadinta, kad vis labiau noriu vežimuką grąžint gamintojui ir atsiimt pinigus.
Nepykit už piktai išreikštas mintis. Tiesiog, jei galit, pakomentuokit,kaip taip galėjo įvykt?