Įkraunama...
Įkraunama...

X-LANDER vežimėliai

QUOTE(Vivi27 @ 2011 03 04, 15:26)
Todėl labai prašau Jūsų,kurios esat mačiusios mėlyną ar pilką X-landerį, parašyti savo nuomonę. Iš anksto dėkoju. Jūs tikrai man padėtumėte apsispręsti. 4u.gif  4u.gif

Speju jau busi nusipirkus ale idedu reale rock spalva.
user posted image

Merginos gal zinot kaip nuimti autokedutes pamushala ishplaut g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shnekorka @ 2011 03 10, 11:15)
Speju jau busi nusipirkus ale idedu reale rock spalva.

Aha,jau nusipirkau, kaip tik šiandien ir atvežė vežimėlį. smile.gif Beje, išsirinkau rocky spalvą ir visai dėl savo pasirinkimo nesigailiu. Tik va, biški susinervinau,kad vietoj užsakytos rocky spalvos rankinės man pridėjo juodą (carbon spalvos), tai dabar turėsiu gaišt laiką,kol ją pasikeisiu doh.gif doh.gif Ir dar...,,Mažylio ratų" internetiniame puslapyje nurodoma, kad vežimėlis turi gulimą padėtį, tačiau man niekaip nepasidaro pilnai gulima padėtis,tokia, sakyčiau,net pusiau sėdima padėtis man gaunas.O kaip yra jums?

QUOTE(vasarė @ 2010 08 31, 21:28)
taigi yra per tarpkoji prisegimas prie buomelio  mirksiukas.gif

QUOTE(Tekantisaule @ 2010 09 02, 17:12)
Tai tas "skirtukas" yra, kur prisisega prie buomelio ir tarp kojyciu?  g.gif  As kazkaip jo nepastebejau, maniau, kad tik dirzai yra ir tiek.  g.gif

Žinot,o man nepavyksta padaryt, kad buomelis turėtų skirtuką tarp kojyčių. Bandau visaip,bet niekaip nesigauna. ax.gif Gal galit įdėt foto, kaip taip padaryt,nes nelabai noriu visąlaik segiot diržais.
QUOTE(vasarė @ 2010 09 13, 15:07)
siaip matosi ir be matavimo - siauresnes vaziuokles remas nueina tiesiai link ratu, o placiosios turi toki islinkima
siaura

Naktinėju sau toliau ir nervinuos vis labiau. doh.gif doh.gif Mano vežimo važiuoklė - tikrų tikriausia plačioji,nes ir išlenkimas akivaizdžiai matos, ir tarp ratų plotis daugiau nei 60. Aš niekaip nesuprantu, kaip mums tokį vežimą galėjo atsiųst,juk ir MR internetiniame puslapyje nuotraukose visi XA pavaizduoti tik su siaura važiuokle (o būtent iš jų mes ir užsisakėme), ir pati pardavėja,kai rinkomės tarp triračio ir keturračio, įkalbinėjo rinktis būtent keturratį dėl siauros važiuoklės,kad tilptume į liftą. O dabar,še kad nori!!! Pralaukę vežimėlio 6 dienas, turime plačią važiuoklę, ne tos spalvos tašę ir nepridėtą tinklelį nuo uodų,nors jį taip pat užsisakėme. doh.gif doh.gif doh.gif O dar ant nosies ilgasis savaitgalis per kurį vežimėlio nepasikeisime, vadinasi ir su naujais ratais į lauką negalėsime išeiti. Dar pridėsiu ir tai,kad esam ne iš Vilniaus, todėl taip paprastai neišeis nuvežt vežimėlio pakeitimui, vadinas,be vežimo nusimato būti dar bent savaitę doh.gif doh.gif doh.gif Nuotaika taip sugadinta, kad vis labiau noriu vežimuką grąžint gamintojui ir atsiimt pinigus.
Nepykit už piktai išreikštas mintis. Tiesiog, jei galit, pakomentuokit,kaip taip galėjo įvykt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muminukas: 11 kovo 2011 - 11:12
QUOTE(Vivi27 @ 2011 03 10, 23:04)
O kaip yra jums?

nepanikuok, viskas ok, turi ir tau pasidariit, man atsigula na gal ne 180, bet 170 laipsniu kampu tikrai. gal ne iki galo apalaiduoji tenvirves tas.

vivi pas man vaziuokle kaip pirmo vezimo, ir tai pasiaurinta skaitoma. jie gal matuoja vidines ratu puses. na gal atsiras merginu givenanciu senos statibos bute ir pasakis kaip i lifta telpa.

vivi ir dar filmuka pazek filmukas as pagal ji ardziausi vezimeli.
Atsakyti
QUOTE(Vivi27 @ 2011 03 11, 00:42)
Žinot,o man nepavyksta padaryt, kad buomelis turėtų skirtuką tarp kojyčių. Bandau visaip,bet niekaip nesigauna.  ax.gif Gal galit įdėt foto, kaip taip padaryt,nes nelabai noriu visąlaik segiot diržais.

user posted image

del apsipirkimo nieko negaliu pakomentuot. As tokius dalykus linkus pirkti tiesiogiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2011 03 11, 10:58)
user posted image

Ačiū už nuotrauką. 4u.gif Bet ko gero XA'10 neišeis pritvirtint to skirtuko prie buomelio, nes skirtukas neturi tos knopkytės, kaip pavaizduota jūsų nuotraukoje.

Shnekorka, dėkoju užfilmuką. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vivi27: 11 kovo 2011 - 11:49
QUOTE(vasarė @ 2011 03 11, 11:58)
user posted image

del apsipirkimo nieko negaliu pakomentuot. As tokius dalykus linkus pirkti tiesiogiai  4u.gif

o kokiu cia metu modeliukas pas jus? as net nezinojau kad taip galima segti,niekur nebuvo parodyta,o net ir macius nebuvau,ar jus cia pati sugalvojot taip prisegti?
Atsakyti
QUOTE(ewelina @ 2011 03 11, 12:04)
o kokiu cia metu modeliukas pas jus? as net nezinojau kad taip galima segti,niekur nebuvo parodyta,o net ir macius nebuvau,ar jus cia pati sugalvojot taip prisegti?

cia 2008 metu. ka as zinau, kai nepatogu dirzais segiot, tai ir radom tokia iseiti.

O kaip velesniuose modeliukuose ta vieta atrodo, tai kazkaip nesu atkreipus demesio 4u.gif

nu bet kazkoks uzsegimas matosi lyg http://www.tiggle.ie...-xa-artic-2.jpg g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasarė: 11 kovo 2011 - 12:29
Tas uzsegimas skirtas ne ant buomelio, o dirzams uzdengti, kad nespaustu ar kad vaikas neatsisegtu. Nors jei ilgio uztenka, tai galima ir ant buomelio pritaikyt, koki lipuka isiuvus ar spaudes idejus.
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2011 03 11, 13:01)
Tas uzsegimas skirtas ne ant buomelio, o dirzams uzdengti, kad nespaustu ar kad vaikas neatsisegtu. Nors jei ilgio uztenka, tai galima ir ant buomelio pritaikyt, koki lipuka isiuvus ar spaudes idejus.

Tuoj vezima parduosiu, o kokiu atradmu matau g.gif , musu ar tai 2008 ar 2009, bet pasidaro kaip parodyta, bet sakyciau nesaugu, reikia kaip nors uzsiuti, nes knopyte tikrai nelaikys tvirtai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(tulip @ 2011 03 11, 14:17)
Tuoj vezima parduosiu, o kokiu atradmu matau  g.gif , musu ar tai 2008 ar 2009, bet pasidaro kaip parodyta, bet sakyciau nesaugu, reikia kaip nors uzsiuti, nes knopyte tikrai nelaikys tvirtai  schmoll.gif

man bedu jokiu nebuvo del saugumo ir del laikymo schmoll.gif
Atsakyti
gal kuri galite pasakyti kiek is tikro sveria autokedute?
vienur raso 2kg kitur 2,5kg, kitur 2,75kg dar kitur 3,9kg...
kaip yra is tikruju?
Atsakyti
QUOTE(Vivi27 @ 2011 03 10, 23:04)
Aha,jau nusipirkau, kaip tik šiandien ir atvežė vežimėlį. smile.gif Beje, išsirinkau rocky spalvą ir visai dėl savo pasirinkimo nesigailiu. Tik va, biški susinervinau,kad vietoj užsakytos rocky spalvos rankinės man pridėjo juodą (carbon spalvos), tai dabar turėsiu gaišt laiką,kol ją pasikeisiu  doh.gif  doh.gif Ir dar...,,Mažylio ratų" internetiniame puslapyje nurodoma, kad vežimėlis turi gulimą padėtį, tačiau man niekaip nepasidaro pilnai gulima padėtis,tokia, sakyčiau,net pusiau sėdima padėtis man gaunas.O kaip yra jums?
Žinot,o man nepavyksta padaryt, kad buomelis turėtų skirtuką tarp kojyčių. Bandau visaip,bet niekaip nesigauna.  ax.gif Gal galit įdėt foto, kaip taip padaryt,nes nelabai noriu visąlaik segiot diržais.
Naktinėju sau toliau ir nervinuos vis labiau.  doh.gif  doh.gif Mano vežimo važiuoklė - tikrų tikriausia plačioji,nes ir išlenkimas akivaizdžiai matos, ir tarp ratų plotis daugiau nei 60. Aš niekaip nesuprantu, kaip mums tokį vežimą galėjo atsiųst,juk ir MR internetiniame puslapyje nuotraukose visi XA pavaizduoti tik su siaura važiuokle (o būtent iš jų mes ir užsisakėme), ir pati pardavėja,kai rinkomės tarp triračio ir keturračio, įkalbinėjo rinktis būtent keturratį dėl siauros važiuoklės,kad tilptume į liftą. O dabar,še kad nori!!! Pralaukę vežimėlio 6 dienas, turime plačią važiuoklę, ne tos spalvos tašę ir nepridėtą tinklelį nuo uodų,nors jį taip pat  užsisakėme. doh.gif  doh.gif  doh.gif O dar ant nosies ilgasis savaitgalis per kurį vežimėlio nepasikeisime, vadinasi ir su naujais ratais į lauką negalėsime išeiti. Dar pridėsiu ir tai,kad esam ne iš Vilniaus, todėl taip paprastai neišeis nuvežt vežimėlio pakeitimui, vadinas,be vežimo nusimato būti dar bent savaitę doh.gif  doh.gif  doh.gif  Nuotaika taip sugadinta, kad vis labiau noriu vežimuką grąžint gamintojui ir atsiimt pinigus.
Nepykit už piktai išreikštas mintis. Tiesiog, jei galit, pakomentuokit,kaip taip galėjo įvykt?

gulima padetis nebus tokia tiesi kaip lopsyje schmoll.gif
pas mane irgi neuzsisega dirzas ant buomenelio.
pas mane plati vaziuokle,ismatavau ratu ploti 66,5cm
Papildyta:
QUOTE(<<sypsenele>> @ 2011 03 12, 16:24)
gal kuri galite pasakyti kiek is tikro sveria autokedute?
vienur raso 2kg kitur 2,5kg, kitur 2,75kg dar kitur 3,9kg...
kaip yra is tikruju?

3,9kg
Atsakyti