Įkraunama...
Įkraunama...

Artėjančio gimdymo požymiai III dalis

QUOTE(jolanty @ 2010 07 19, 14:47)
Patys gražiausi ir šilčiausi sveikinimai dviems damoms smile.gif  4u.gif  wub.gif  4u.gif

Dekui 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(fily @ 2010 07 18, 21:30)
Na va,pradingus buvau keletai dieneliu,nes susilaukiau nuostabios dukrytes

Visu pirma noriu pasveikinti mamyte susilaukus dukrytes wub.gif

Na o dabar apie savo savijauta, vakar labai apsitraukinejo gimda bet niekas neskaudejo...tad i ligonine nors vyras reikalavo neleidau manes vezti biggrin.gif siandien tik pabudus prasidejo skausmai, na tokie sareminiai, tad emiausi skaiciuoti, na kas 10-8 minutes nepasakyciau kad labai jau reguliarus, bet manau pakankamai, tad ruosiame po truputi i ligonine, dar reiks dukra nuvezti pas mama palikti...tiesa isejo kamstis jau ryte, bet sakyciau labai jaumazai...bet su kraujuku 4u.gif

Na einu palysiu po dusu ir jauciu vaziuosim, nes saremiai lyg jau kas 6 min bigsmile.gif
Atsakyti
Labukas visoms laukiancioms savo angeleliu 4u.gif Na gimda ir man po truputi apsitraukineja, kazkiek paskauda.... Dar labai idomus dalykas buna kad suskausta kaireje kirsksnyje taip trumpai ir labai skaudziai. Ar kam nors taip buvo?
Atsakyti
QUOTE(Galvojanti @ 2010 07 20, 10:57)
Sveikos  4u.gif
Visu pirma noriu pasveikinti mamyte susilaukus dukrytes  wub.gif

Na o dabar apie savo savijauta, vakar labai apsitraukinejo gimda bet niekas neskaudejo...tad i ligonine nors vyras reikalavo neleidau manes vezti  biggrin.gif  siandien tik pabudus prasidejo skausmai, na tokie sareminiai, tad emiausi skaiciuoti, na kas 10-8 minutes nepasakyciau kad labai jau reguliarus, bet manau pakankamai, tad ruosiame po truputi i ligonine, dar reiks dukra nuvezti pas mama palikti...tiesa isejo kamstis jau ryte, bet sakyciau labai jaumazai...bet su kraujuku  4u.gif

Na einu palysiu po dusu ir jauciu vaziuosim, nes saremiai lyg jau kas 6 min  bigsmile.gif

Dekui labai wub.gif
Del reguliarumo buna irgi nesamoniu,mano susireguliavo kai jau kartojos kas 4min.Bet geras zenklas,jei jau reteja mirksiukas.gif Linkiu kuo greiciau ir be dideliu skausmu isvysti mazaji(-a) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Naomyte @ 2010 07 20, 14:19)
Labukas visoms laukiancioms savo angeleliu  4u.gif  Na gimda ir man po truputi apsitraukineja, kazkiek paskauda.... Dar labai idomus dalykas buna kad suskausta kaireje kirsksnyje taip trumpai ir labai skaudziai. Ar kam nors taip buvo?

Man taip nutinka, tikriausiai nuo leliukko judesių. ax.gif
Atsakyti
Sveika,

Man irgi taip nutinka ir butent kaireje puseje. Jau gal 3 kartai buvo per savaite. Manau gal cia vaikelis vis zemiau leidziantis koki nerva uzspaudzia.

QUOTE(Naomyte @ 2010 07 20, 13:19)
Labukas visoms laukiancioms savo angeleliu  4u.gif  Na gimda ir man po truputi apsitraukineja, kazkiek paskauda.... Dar labai idomus dalykas buna kad suskausta kaireje kirsksnyje taip trumpai ir labai skaudziai. Ar kam nors taip buvo?

Atsakyti
Na va.po diziuju pasivaiksciojimu ir tvarkymusi,vakar nuo ryto iki vakaro nepajauciau nei vieno judesiuko schmoll.gif Ir vyras sirdute bande isgirst ir dukryte....tai labai issigandom,o pilvas kietas kaip akmuo unsure.gif As buvau dar linkusi palaukti iki nakties,kai atsigulsim pamiegot,gal tokioj ramumoj ir vaikutis pakrutes rolleyes.gif Bet vyras paskambino i greitaja,tai daktare paklause,sako,kad sirdute plaka,bet visgi geriau nuvaziuot i GN smile.gif
GN daktaras pasake,kad geriau butu jei atsigulciau i stacionara,nes kaklelis jau 3cm praviras,leliukas "tarp kojyciu" mirksiukas.gif ,uzeinantys nereguliarus saremiai... smile.gif
Sirdute graziai plaka ir po greitukes kartymo mazylis atsibudo beklausant tonusiuku thumbup.gif Tik daktaras pasake,kad siuo metu yra gerai,bet nieks nezino kas gali buti kita diena,taciau pasirasiau,kad neguldytu schmoll.gif smile.gif
Siandien spurda mazylis,stengiuosi labai nebepersitemti ax.gif
Dabar bet kuria diena laukiam 4u.gif Visgi gera daktarai pas mus,tikrai ranka nenumoja,- as tik su klausimeliu,kad ramiau butu,ir jie jokiu priekaistu,kad per daug nerimauju ar pan.,viska labai apziuri,paaiskina,nuramina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mitiene @ 2010 07 21, 11:36)
Na va.po diziuju pasivaiksciojimu ir tvarkymusi,vakar nuo ryto iki vakaro nepajauciau nei vieno judesiuko schmoll.gif Ir vyras sirdute bande isgirst ir dukryte....tai labai issigandom,o pilvas kietas kaip akmuo unsure.gif As buvau dar linkusi palaukti iki nakties,kai atsigulsim pamiegot,gal tokioj ramumoj ir vaikutis pakrutes rolleyes.gif Bet vyras paskambino i greitaja,tai daktare paklause,sako,kad sirdute plaka,bet visgi geriau nuvaziuot i GN smile.gif
    GN daktaras pasake,kad geriau butu jei atsigulciau i stacionara,nes kaklelis jau 3cm praviras,leliukas "tarp kojyciu" mirksiukas.gif ,uzeinantys nereguliarus saremiai... smile.gif
  Sirdute graziai plaka ir po greitukes kartymo mazylis atsibudo beklausant tonusiuku thumbup.gif Tik daktaras pasake,kad siuo metu yra gerai,bet nieks nezino kas gali buti kita diena,taciau pasirasiau,kad neguldytu schmoll.gif  smile.gif
  Siandien spurda mazylis,stengiuosi labai nebepersitemti ax.gif
  Dabar bet kuria diena laukiam 4u.gif Visgi gera daktarai pas mus,tikrai ranka nenumoja,- as tik su klausimeliu,kad ramiau butu,ir jie jokiu priekaistu,kad per daug nerimauju ar pan.,viska labai apziuri,paaiskina,nuramina smile.gif

Smagu girdėt apie tokį gydytojų rūpestį ir mažiuko pakankamai ilgą nueitą kelią smile.gif. O aš vis dar po sodą kuočiuosi ir skubu, kad tik spėčiau doh.gif . Kaiksnoju savo mičiurinišką prigimtį: būčiau nieko nesodinus, ramiai ilsėčiaus drinks_cheers.gif .

Savijauta irgi prastėja. Šiandien pusę nakties be miego. Toks spaudimas nugaroje, kad vos kentėti galiu. Noras tik keltis ir vaikščioti. Taip ir pravaikščiojau. Ryte atsikėliau su kietu pilvu. Dabar lyg nieko. Ryt važiuoju pas savo ginekologę: įdomu ką pasakys.

Pagavau save, kad jau ne laukiu gimdymo, o daugiau jaučiu baimę: kaip bus. MB irgi papanikuoja karts nuo karto. Na bet nieko - linksmai laikomės smile.gif

Atsakyti
QUOTE(jolanty @ 2010 07 21, 10:51)
Smagu girdėt apie tokį gydytojų  rūpestį ir mažiuko pakankamai ilgą nueitą kelią smile.gif. O aš vis dar po sodą kuočiuosi ir skubu, kad tik spėčiau  doh.gif . Kaiksnoju savo mičiurinišką prigimtį: būčiau nieko nesodinus, ramiai ilsėčiaus  drinks_cheers.gif .

Savijauta irgi prastėja. Šiandien pusę nakties be miego. Toks spaudimas nugaroje, kad vos kentėti galiu. Noras tik keltis ir vaikščioti. Taip ir pravaikščiojau. Ryte atsikėliau su kietu pilvu. Dabar lyg nieko. Ryt važiuoju pas savo ginekologę: įdomu ką pasakys.

Pagavau save, kad jau ne laukiu gimdymo, o daugiau jaučiu baimę: kaip bus. MB irgi papanikuoja karts nuo karto. Na bet nieko - linksmai laikomės smile.gif

Taip tas kietas skausmingas pilvukas neleidzia miegoti doh.gif Ir nugaros maudimas verysad.gif Akys ryte raudonos,nes dar pasivaiksciojimai 4-5 per nakti pas karalius blush2.gif
As taip pat su baime draugauju blush2.gif Dar kol namie,tai tik nerimas toks abstraktus,o kai vakar ligonineje dokumentus pilde ir visa ta ligoninika aplinka,tai sprukau kaip begemotas bijantis skiepu lotuliukas.gif doh.gif Net geda-suaugus moteris... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mitiene @ 2010 07 21, 15:34)
Taip tas kietas skausmingas pilvukas neleidzia miegoti doh.gif Ir nugaros maudimas verysad.gif  Akys ryte raudonos,nes dar pasivaiksciojimai 4-5 per nakti pas karalius blush2.gif
    As taip pat su baime draugauju blush2.gif Dar kol namie,tai tik nerimas toks abstraktus,o kai vakar ligonineje dokumentus pilde ir visa ta ligoninika aplinka,tai sprukau kaip begemotas bijantis skiepu lotuliukas.gif  doh.gif  Net geda-suaugus moteris... biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Jaučiu, kad ir man taip nerimas užkils įžengus į priėmimąjį smile.gif. Apskritai mane ligoninės atmosfera trikdo. Prisimenu, kai darė PC, tai grimzdau į kažkokį transą. Na jei dabar pasiseks gimdymo pradžios, tikiuosi bus lengviau ir paprasčiau.

O šiandien dar draugė taip smagiai papasakojų apie darbų planus ir gimdymo pradžią. Sako, kol nepadarai visų darbų, tol gimdymas ir neprasideda. O pas mane jų krūvos doh.gif . Tai šiandien jau ir saviškį pajungiau į planų įgyvenidimą smile.gif
Atsakyti
Na jau kokių klaidų pridariau doh.gif . Čia gal irgi artėjančio gimdymo požymis ? lotuliukas.gif
Atsakyti
Tikrai malonu skaityti, kad visgi gydytojai nenumoja ranka. Jiems smulkmena, o mums tai ne. O tai ir taip įsibaiminusios visos. O aš šią savaitę kaip tik pradėjau miegoti labai gerai, nei karto neprabundu. Nors kiekvieną dieną prabundu su mintim, kad "jau šiandien tai tikrai" doh.gif
Laukiam toliau
Atsakyti