QUOTE(jolanty @ 2010 07 24, 16:34)
Kaip tik vakar man draugė apie tai pasakojo. Bet tas skausmas koks keistas: jis eina į viršų, atrodo net galvon persiduoda ir vilnyja į kojas. Kartais atrodo, kad kirs per kelius ir nepaeisiu. Bet kol kas labai reti ir nereguliarūs. O tas stiprumas tikrai nevarantis į ligoninę.
Įdomiai su tais pojūčiais. Yra moterų, kurios pilve jaučia, kitos nugaroje. Tikriausiai nieko universalaus nėra.
Geriau palauk reguliarių sąremių arba vandenų nubėgimo. Kas iš to greito nuvažiavimo? Manau, kad vis tiek namų aplinka daug daugiau duoda nei ligoninė. Pati irgi galvoju tik su reguliariais, kas dešimt minučių važiuoti.
Mes su vyru paskaičiavome tuos sąremius: gaunasi, kas 1,5val. Tai tikrai dar ilgai laukti kol įsismarkuos. Nors nežinia. Šiandien ryte vidurius paleido, gal irgi nuo maisto, plius kojų patinimas atslūgęs, ir mažiukas muistosi ramiau.
Stebiu, kad šiandien daugiau tokių paskutinių štrichų uždėjinėju. Kažkaip ir pačiai klausimas, ar pirmadienio sulauksiu.
Na bet mane irgi nuo ligoninės aplinkos papurto. Džiaugiuosi, kad vyras su manimi bus. Vis kažkaip jaukiau ir ramiau. Galvoju, ką galima pasiimti į gimdyklą. Esu iš tų žmonių, kad reikia veikti. Kol galėsiu skausmus pakelti, bus geriau, kažkuo užsiėminėti
Papildyta:
QUOTE(fily @ 2010 07 24, 17:46)
beje del tu skausmu nugaroje ar pilvo apacioje,tai pasirodo taip gali zinoti kokioj padety tavo vaikelis...

Jei skauda nugara,tai vaikiukas nugaryte i tavo nugara,o jei pilvuka,tai vaikiukas veiduku i tavo nugara
Esu apie tą patį dalyką skaičiusi. Šiaip ir jausmas, kad mažiukas veiduku į pilvą, nes kojytėmis pilvą baladoja.