Įkraunama...
Įkraunama...

Artėjančio gimdymo požymiai III dalis

QUOTE(fily @ 2010 07 23, 20:39)
Maniske visa nestuma buvo aktyvi,maldavosi dazniau nei reikedavo doh.gif daktarai stebejos is kur toks aktyvus vaikas,o va paskutine savaite taip nurimo,kad kelt bandydavom visaip,ledinis vanduo,pilvuko minkymas ir nieko...Tada daktarai pradejo sakyti jog auginu tingu berniuka,na o gime mergaite...beje rami,mamytei ir teveliui naktim miegot leidzia  ax.gif

Šiandien mano mažiukė irgi apsiramino: uda labai lėtai ir nedaug. O pati jaučiuosi doh.gif . Skauda nugarą: atrodo, kad klubus plešia į abi puses, skausmas nuvilnyja į kojas ir į galvą. Darosi jau įdomu: kiek laiko taip tempsiu ir kas seks po tokios būsenos. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jolanty @ 2010 07 24, 12:58)
Šiandien mano mažiukė irgi apsiramino: uda labai lėtai ir nedaug. O pati jaučiuosi  doh.gif . Skauda nugarą: atrodo, kad klubus plešia į abi puses, skausmas nuvilnyja į kojas ir į galvą. Darosi jau įdomu: kiek laiko taip tempsiu ir kas seks po tokios būsenos.  blush2.gif

kas seks po tokios busenos? smile.gif Gimdysi nestuke.gif lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mitiene @ 2010 07 24, 15:01)
kas seks po tokios busenos? smile.gif Gimdysi nestuke.gif  lotuliukas.gif  mirksiukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif na va tikriausiai jau spėjau patikėti, kad pas mane tos gimdymo veiklos nėra ir teks su CP mažąją krapštyti. Bet panašu, kad nėra taip. Tik mane stebina, kad man skauda nugarą, maniau, kad ir papilvė įsijunginės. Bet tikriausiai dar anksti.
Atsakyti
QUOTE(jolanty @ 2010 07 24, 14:15)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  na va tikriausiai jau spėjau patikėti, kad pas mane tos gimdymo veiklos nėra ir teks su CP mažąją krapštyti. Bet panašu, kad nėra taip. Tik mane stebina, kad man skauda nugarą, maniau, kad ir papilvė įsijunginės. Bet tikriausiai dar anksti.

As va dabar guliu ant soniuko prie kompo ir uzeidineja nemalonus maudimas,skausmas butent nugaroje g.gif Ir siaip,kai gimdziau,tai saremiai tik nugaroje jautesi,pilvo net neskaudejo...kiek atsimenu rolleyes.gif
Papildyta:
na va...atsistojau,tai tokios zele su kraujo priemaisom isbego unsure.gif vyras sako,kad vaziuotume,bet manau dar namie pabut,palaukt ar saremiu,ar vandenu nubegimo...oi oi,kaip jaudinuosi blush2.gif geriau jau prasidetu,nei dar laukt tris dienas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mitiene @ 2010 07 24, 16:18)
As va dabar guliu ant soniuko prie kompo ir uzeidineja nemalonus maudimas,skausmas butent nugaroje g.gif Ir siaip,kai gimdziau,tai saremiai tik nugaroje jautesi,pilvo net neskaudejo...kiek atsimenu rolleyes.gif

Kaip tik vakar man draugė apie tai pasakojo. Bet tas skausmas koks keistas: jis eina į viršų, atrodo net galvon persiduoda ir vilnyja į kojas. Kartais atrodo, kad kirs per kelius ir nepaeisiu. Bet kol kas labai reti ir nereguliarūs. O tas stiprumas tikrai nevarantis į ligoninę.
Įdomiai su tais pojūčiais. Yra moterų, kurios pilve jaučia, kitos nugaroje. Tikriausiai nieko universalaus nėra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolanty: 24 liepos 2010 - 14:42
QUOTE(mitiene @ 2010 07 24, 13:33)
Papildyta:
na va...atsistojau,tai tokios zele su kraujo priemaisom isbego unsure.gif vyras sako,kad vaziuotume,bet manau dar namie pabut,palaukt ar saremiu,ar vandenu nubegimo...oi oi,kaip jaudinuosi blush2.gif geriau jau prasidetu,nei dar laukt tris dienas smile.gif

beje del tu skausmu nugaroje ar pilvo apacioje,tai pasirodo taip gali zinoti kokioj padety tavo vaikelis... mirksiukas.gif Jei skauda nugara,tai vaikiukas nugaryte i tavo nugara,o jei pilvuka,tai vaikiukas veiduku i tavo nugara smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolanty @ 2010 07 24, 16:34)
Kaip tik vakar man draugė apie tai pasakojo. Bet tas skausmas koks keistas: jis eina į viršų, atrodo net galvon persiduoda ir vilnyja į kojas. Kartais atrodo, kad kirs per kelius ir nepaeisiu. Bet kol kas labai reti ir nereguliarūs. O tas stiprumas tikrai nevarantis į ligoninę.
Įdomiai su tais pojūčiais. Yra moterų, kurios pilve jaučia, kitos nugaroje. Tikriausiai nieko universalaus nėra.

Geriau palauk reguliarių sąremių arba vandenų nubėgimo. Kas iš to greito nuvažiavimo? Manau, kad vis tiek namų aplinka daug daugiau duoda nei ligoninė. Pati irgi galvoju tik su reguliariais, kas dešimt minučių važiuoti.
Mes su vyru paskaičiavome tuos sąremius: gaunasi, kas 1,5val. Tai tikrai dar ilgai laukti kol įsismarkuos. Nors nežinia. Šiandien ryte vidurius paleido, gal irgi nuo maisto, plius kojų patinimas atslūgęs, ir mažiukas muistosi ramiau.
Stebiu, kad šiandien daugiau tokių paskutinių štrichų uždėjinėju. Kažkaip ir pačiai klausimas, ar pirmadienio sulauksiu.

Na bet mane irgi nuo ligoninės aplinkos papurto. Džiaugiuosi, kad vyras su manimi bus. Vis kažkaip jaukiau ir ramiau. Galvoju, ką galima pasiimti į gimdyklą. Esu iš tų žmonių, kad reikia veikti. Kol galėsiu skausmus pakelti, bus geriau, kažkuo užsiėminėti smile.gif

Papildyta:
QUOTE(fily @ 2010 07 24, 17:46)
beje del tu skausmu nugaroje ar pilvo apacioje,tai pasirodo taip gali zinoti kokioj padety tavo vaikelis... mirksiukas.gif Jei skauda nugara,tai vaikiukas nugaryte i tavo nugara,o jei pilvuka,tai vaikiukas veiduku i tavo nugara smile.gif

Esu apie tą patį dalyką skaičiusi. Šiaip ir jausmas, kad mažiukas veiduku į pilvą, nes kojytėmis pilvą baladoja.
Atsakyti
man tai nugaros isvis neskaudejo, bet pilva.... oi oi.... doh.gif ir nuo pat pirmu saremiu jau i ligonine norejosi, pritupinedama vaiksciojau, o nei kamscio nei vandenu nebuvo unsure.gif , tik mazas lasiukas kraujo biggrin.gif saremiai irgi nereguliarus doh.gif
bet manau kad kiekviena pajusit kada vaziuot, sekmes jum, tikriausiai jau greit savo lelius supuosit 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Jau turbūt tikrai du nauji lėliukai yra smile.gif O man šiek tiek pamaudžia, bet nieko kitokio, kaip visada. Jokių kamščių. Laukiu toliau
Papildyta:
Nors gal jau ir trys, dar galvojanti seniai bebuvo, irgi su sąrėmiais išvažiavo
Atsakyti
O man antra diena su žarnynu - košmaras: viduriuoju ir nieko nevalgau. blink.gif Tiesiog bloga nuo bet kokio maisto. Šiandien dar nuo kokios šeštos ryto prasidėjo sąremiai kas valandą. Po to kas 40 min., atsiguliau, užmigau ir viskas nurimo. O miegot juodai norisi ir vis mintys sukasi, kad reikia jėgas kaupti. ax.gif
Jaučiu, kad pavargau nuo to nėštumo ir norisi pereiti tą gimdymą ir pradėti kitą gyvenimo etapą. thumbup.gif Žinau, kad su mažiuku bus kiti sunkumai, bet tikriausiai labiausiai norisi to svorio atsikratyti ir gulėti kaip patinka.
Atsakyti
QUOTE(jolanty @ 2010 07 25, 21:17)
labiausiai norisi to svorio atsikratyti ir gulėti kaip patinka

va va, mano irgi didžiausias noras smile.gif o vakar vakare pakankino mane pilvukas, taip jau skaudžiai vartėsi ir spaudė. Ir toks skausmingas buvo, bet nuėjau miegot ir šiandien kol kas tik pačioj pačioj apačioj pamaudžia.
Atsakyti
Vakar buvo terminas kai turejau pagimdyti, na bet kol kas dar nieko. Pamaude truputeli nugara ir pilvo apacia bet daugiau nieko, nei kamscio, na dar gimda susitraukinejo vakar stipriau... Tai laukiu treciadienio ka gyd. pasakys, tai jau sia savaite manau visiek pagimdysiu bet kokiu budu, sake tikriausiai skatins smile.gif
Atsakyti