Įkraunama...
Įkraunama...

Artėjančio gimdymo požymiai III dalis

O pas gine negalima pasiskambinti , pasitarti. Man sakė, jei kas ne taip, geriau ateiti, kad apžiūrėtų. 13 dienų netaip jau daug, aš pati pirmagymio susilaukiau 37 savaičių.
Atsakyti
Norejau skambint ryte, bet kai nurimo visi maudimai, tai pagalvojau, kad netrugdysiu smile.gif beto buvau pries 5 dienas , sake viskas gerai, tik atsidarymas jau 2 cm g.gif
Atsakyti
Sveikos laukiančios smile.gif
Aš irgi prie jūsų jungiuosi. Nors man iki termino lygiai 3 sav. liko, bet kadangi tai jau antras, tai gali ir anksčiau į pasaulį pasibelst smile.gif Tuo labiau kad ir pirmoji savo nustatytos datos (beje, turėjo ateiti per tris karalius) irgi nesulaukė lotuliukas.gif
Atrodo, antras kartas, jau turėčiau viską labai gerai žinoti. Bet iš tiesų viskas labai pasimiršo. Noriu Jūsų paklausti, ar prieš gimdymą nepasikeitė jūsų šlapimas? Pas mane dabar toks drumzlinas, tirštas atrodo. Ar čia šiaip nuo maisto, ar čia irgi kažką reiškia?
Šianakt visą naktį pilvą maudė, bet ne su pertraukomis, o tiesiog pastovus maudimas. ir dabar jis neišnyksta. Naktį tik užtekdavo į wc nueiti, tai lelius po to taip pradėdavo duotis. Bet irgi kažkaip keistai, ne kiek su kojom spardėsi, o galva vis judėjo. Tai pagalvojau, kad gal leiukas ieškojo tinkamos vietos atėjimui thumbup.gif ar dar kam taip yra buvę?
Dar nugarėlę paskauda, be diržo tai vos paeinu, tikriausiai jau pilvas nusileido žemyn, nes atrodo, tuoj pamesiu. O dar vakar vakare leliukas pirmą kartą žagsėti pradėti lotuliukas.gif Iš pradžių pagalvojau, ko tas pilvas taip pastoviai tvinkčioja, po to supratau, kad mažylis vandenukų prisigėrė. Pirmoji pastoviai pilve žagsėdavo. O šitas vat tik dabar pirmą kartą.
Prieš dekretą ilgai turėjau nedarbingumą, tai laiko viskam pasiruošti į valias buvo. Dabar jau viskas pilnai suruošta leliuko atėjimui, tik laukiu. Gal dar per anksti laukti, bet jau iš to neturėjimo ką veikti labai stebiu ir laukiu tos dienos smile.gif Gal aš čia ir prisigalvoju per daug. Bet abu nėštumai labai skirtigni, gal todėl, kad pirma gimė dukrytė, o dabar prognozuojamas sūnelis. Todėl kyla tiek klausimų. Ryte net buvo mintis - nenoriu gimdyt 13 dieną ir dar penktadienį doh.gif Turiu sulaukti iki sekmadienio - vyras gryš. O šiaip tai dar reiktų 10 dienelių palaukt, kad mergelė būtų smile.gif Bet nebesvarbu, kartais atrodo, kad tik greičiau.
Linkiu visoms lengvo laukimo drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės smile.gif
Anksčiau buvau surašiusi, kokie požymiai manęs neramina. O vakar tai jau buvau rimtai susirūpinusi. Vakare 23 val prasidėjo sąrėmiukai. Gana trumpi, bet dažni kas 4 - 6 - 8 min. Taip tęsėsi beveik valandą.
Būčiau jau važiavusi į gimdymo namus. Bet vyras tik šian gryžta. Be to, ir dukrytė jau miegojo. O kaip tyčia, savaitgalį visi draugai išvažinėjo poilsiauti. Liko tik viena draugė, galvojau, prašysiu, kad vežtų. Bet neskubėjau, nesinorėjo tokiu vėlyvu metu trukdyti jos ir žadinti savo lėlytę. Gerai, kad pasitikėjau savo nuojauta - tai buvo tik paruošiamieji sąrėmiai smile.gif
Šiandien grįžta vyras ir jei vėl panašiai kartosis, būtinai važiuosim į GN. Kadangi su pirmąją tokių paruošiamųjų nebuvo, o iškart sulaukiau vandenų nubėgimo, tai vistik mane tokie sąrėmiai neramina.
Kaip jums sekasi laukti? Papasakokit, gal ir man tas pats dedasi smile.gif
Atsakyti
As irgi antro vaikelio laukiuosi, tai kazkaip visai kiti pojuciai, nei su pirmu. Su pirmuoju vaikeliu nei paruosiamuju buvo, nei nieko. O dabar nuolatos pilvukas susitraukia, kaip kietas kamuoliukas pasidaro ir vel atsileidzia. Bet jokio skausmo nieko. O siandien, dar pietu miegucio prigulus, taip suskaudo pilvo apacia, kad sakiau gal jau kokie saremiai smile.gif Tris kartus suskaudo, bet praeidavo ir baigesi tuo viskas. Kai savaite likus iki gimdymo termino, tai vis galvoju, kad jau laikas bus vaziuoti, bet tikriausiai vaikelis gali ir neskubeti, kaip ir pirmoji atzala... tongue.gif
Atsakyti
Mano pirma pupa pasibeldė į pasaulį 10 dienų anksčiau. Tai galvoju, kad ir šis leliukas gali nelaukti. Nors kadabgi prognozuojamas berniukas, o jie dažnai būna tinginukai, tai ir nežinau. kaip čia su tuo terminu.
Dieną prieš pirmą gimdymą tai labai nuvargau prekybos centre. Pamenu, gryžom namo su vyru, aš jau guliu, glostau pilvuką ir šnekinu, kad gal jau laikas pasirodyti. Kitą rytą nubėgo vandenys smile.gif
Šiandien jau grįžo vyras, tai galiu ir gimdyt smile.gif O šiaip jei sulauksiu 23 d., tada jau kalbinsiu pilvuką, kad laikas ir neverta laukti rugsėjo 3 d. smile.gif (beje, kaip tik numatyta data yra mano tėčio 50 m. jubiliejus, o rugpjūčio 31 d. - vyro 30 m. jubiliejus). Tai ir tėčiui, ir seneliui turėsiu dovanų sūnelį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimante Mazute @ 2010 08 13, 10:13)
Nors man iki termino lygiai 3 sav. liko, bet kadangi tai jau antras, tai gali ir anksčiau į pasaulį pasibelst smile.gif Tuo labiau kad ir pirmoji savo nustatytos datos (beje, turėjo ateiti per tris karalius) irgi nesulaukė  lotuliukas.gif
Atrodo, antras kartas, jau turėčiau viską labai gerai žinoti.

Mano pirmagimis gime lygiai 38 sav., buvau isitikinus, kad ir antra pagimdysiu bent jau apie 38 sav. O pasirodo tempiam iki paskutinio su antru rolleyes.gif

O del pozymiu, maudena, patempia, ir tai tesiasi bent pora savaiciu.
Atsakyti
Niu merginos laikykit spygas mirksiukas.gif
Pries 3 dienas pradejo eiti kamstis, o sindi tik spejau atsigulti ir paskaityti nauja zurnaliuka, kai isgirdau keista garseli, toks kaip pokst kai balionas vandens plystu blink.gif jauciu bega kazkas thumbup.gif Paskambinau i ligonine, tai sako neskubedami vaziuokit, nes dar kaip ir saremiu rimtu nejauciu, bet iki ligonines kelio apie valanda doh.gif Tai va geriu kava ir galvoju pasidalinsiu ispudziais, bet bet kokiu atveju savo klecko sulauksiu 2 dienom anksciau termino ir jau sianakt wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Laurusha* @ 2010 08 16, 02:25)
Niu merginos laikykit spygas  mirksiukas.gif
Pries 3 dienas pradejo eiti kamstis, o sindi tik spejau atsigulti ir paskaityti nauja zurnaliuka, kai isgirdau keista garseli, toks kaip pokst kai balionas vandens plystu  blink.gif  jauciu bega kazkas  thumbup.gif  Paskambinau i ligonine, tai sako neskubedami vaziuokit, nes dar kaip ir saremiu rimtu nejauciu, bet iki ligonines kelio apie valanda  doh.gif  Tai va geriu kava ir galvoju pasidalinsiu ispudziais, bet bet kokiu atveju savo klecko sulauksiu 2 dienom anksciau termino ir jau sianakt  wub.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Kaip faina!!! wub.gif
Didziausi sveikinimai clap.gif
Lengvo gimdymo!!!

O as vis dar su artejanciais pozymiais, vaziuosiu tuoj pas gine, ziuresim ka sakys, siaip dar savaitele turiu g.gif
Atsakyti
Aš su tais nerimtais skausmais ir sąrėmiais išvaikščiojau 10 d po termino, atvažiavau paskutinę dieną į ligoninę, sako: "o jau 5 cm, tai einam gimdyt". Nuleido vandenis, pastatė skaitinamųjų lašelinę ir sąrėmiai užėjo iškart kas 3 min ir gimė sūnelis. Ir jokių pernešiojimo požymių lėliukas neturėjo.
Atsakyti
QUOTE(*Laurusha* @ 2010 08 16, 01:25)
Niu merginos laikykit spygas  mirksiukas.gif
Pries 3 dienas pradejo eiti kamstis, o sindi tik spejau atsigulti ir paskaityti nauja zurnaliuka, kai isgirdau keista garseli, toks kaip pokst kai balionas vandens plystu  blink.gif  jauciu bega kazkas  thumbup.gif  Paskambinau i ligonine, tai sako neskubedami vaziuokit, nes dar kaip ir saremiu rimtu nejauciu, bet iki ligonines kelio apie valanda  doh.gif  Tai va geriu kava ir galvoju pasidalinsiu ispudziais, bet bet kokiu atveju savo klecko sulauksiu 2 dienom anksciau termino ir jau sianakt  wub.gif

Sėmės tau dideliausios!!!

Man vakar vėl prieš vidurnaktį trys sąrėmiukai - ir toliau ramu smile.gif Tik pilvą rytais kaip visada pamaudė. Bet čia man visą nėštumą taip. Tik jaučių, kai po wc lengvos procedūros, kai šluostausi, tai kažkaip atrodo kaip patinę šiek tiek. Gal man vaidenasi jau smile.gif O gal iš tikrųjų ant dienų irgi turėsim baby smile.gif)))))
Atsakyti
QUOTE(*Laurusha* @ 2010 08 16, 02:25)
o sindi tik spejau atsigulti ir paskaityti nauja zurnaliuka, kai isgirdau keista garseli, toks kaip pokst kai balionas vandens plystu  blink.gif  jauciu bega kazkas  thumbup.gif  Paskambinau i ligonine, tai sako neskubedami vaziuokit, nes dar kaip ir saremiu rimtu nejauciu, bet iki ligonines kelio apie valanda  doh.gif  Tai va geriu kava ir galvoju pasidalinsiu ispudziais, bet bet kokiu atveju savo klecko sulauksiu 2 dienom anksciau termino ir jau sianakt  wub.gif

Man lygiai tas pats garselis buvo, kai gimziau sunu, tada ir vandenys nubego, tada saremiai atsirado. Sekmes 4u.gif
Siaip tai plysus vandenu maisui i ligonine reikai tikrai skubet.
Atsakyti