Sveikos,
prisiduodu ir as, kad jau su savo stebukleliu po viskam gryzome namo

Kol ispudziai neisbleso pasidalinsiu savo pojuciais pries gimdyma

Mano gimdymo terminas buvo rugpjucio 1 d. Is vakaro (liepos 31 d.) jokiu isskirtiniu pojuciu ar skausmu nebuvo, jauciausi kaip visada, yprastai
Pabudau apie 4 val. nakties, nes norejau i tualeta (sisiuko) ir ko tai neaiskiai suko vidurius. Jauciausi lyg stipriai pustu pilva ir butu vidurius paleide, zodziu raize pilva... Sedejau ilgiausiai ant tuliko, nieko neiseina

Del to pilvo raizymo ir vaiksciojau ir pasilenkusi, atsiremusi i stala stovejau, o skausmas tai nurimsta, tai vel uzeina... Tada toptelejo galvon pastebeti, ar cia tik ne saremiai man prasidejo... Taigi nuo 5 val pradejau ziureti i laikrodi ir tikrai skausmai graziai, kas 10 min. kartojasi

tada apsiraminau, kad dar saremiai reti ir nuejau i lova, aisku pamiegoti nelabai isejo, bet tas 10 min., kol neskauda nusnausdavau

Ryte atsikelus ir pradejus vaikscioti saremiai pradejo dazneti (kas 6-7 min.). Galvojau, vyras atsikels papusryciausim ir apie pietus, jei saremiai padaznes, galesim vaziuot i lognine (nes mano akusere sake, kad i ligonine vaziuoti, kai saremiai kartosis kas 5 min.). Bet jau apie 11 val. pamaciau, kad saremiai kartojasi jau kas 5 min. Tai su vyru susiruoseme ir isvaziavome i ligonine

Ligonineje mane apziurejo, kaklelis atsidares tik 1 cm

Tai suleido kazkokiu vaistu ir liepe nueiti kelias valandas pamiegoti (pagulde i skyriu). Sake arba saremiai praeis ir galesiu vaziuot namo ir laukti nauju saremiu arba gimdymo veikla suaktyves ir kaklelis atsidarines greiciau. Po tu keliu valandu saremiai isliko, tik nereguliarus, tai manes jau namo neisleido, o ryte kaklelio atsidarymas jau buvo 5 cm ir isejau gimdyti. Kamstis man pradejo iseidineti tik po ginekologines apziuros, kai tikrino kiek atsiveres kaklelis, o vandenis nuleido jau gimdykloje
Gimdymas buvo sunkus ir deja baigesi CP

Bet svarbiausia rezultatas: gime sveikas nuostabus kudikelis
Kantrybes laukiancioms

tikrai suprasite, kada jau tikrieji saremiai ir laikas vykti i ligonine
Nebijokite, skausmai tikrai pakenciami (beje nuostabus dalykas epiduras (mano asmenine nuomone))
Linkiu jums lengvo gimdymo

ir nuostabaus pirmojo pasimatymo su savo mazyliais