Įkraunama...
Įkraunama...

Artėjančio gimdymo požymiai III dalis

QUOTE(Isila @ 2010 08 05, 13:41)
aš su išėjusiu kamščiu pilnai 5 dienas prabaikščiojau biggrin.gif

Paguodei g.gif Prisiskaičiau, kad gleivių kamštis jei su krauju išeina, per dvi dienas gimdymas prasideda ir laukiu. Na bet čia su tuo laukimu... Geičiau šiaurės meškų savo kieme sulauksiu, o ne gimdymo mirksiukas.gif . Na jau juodai užkniso: žmonės su klausimais, visi simptomai ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(jolanty @ 2010 08 05, 12:09)
Paguodei  g.gif  Prisiskaičiau, kad gleivių kamštis jei su krauju išeina, per dvi dienas gimdymas prasideda ir laukiu. Na bet čia su tuo laukimu... Geičiau šiaurės meškų savo kieme sulauksiu, o ne gimdymo  mirksiukas.gif . Na jau juodai užkniso: žmonės su klausimais, visi simptomai ir t.t.

Tikėkimės geriausio biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
NIu o as sindi nuejau pas vietinius gydytojus (airius) tai taip sunervino, kad ne tas zodis, nieko jie cia neziuri, ko klausi, normaliai neatsako, norejau suzinoti ar nors kiek kaklelis pakites ir pan, tai net echoskopu neziurejo, ale viskam savas laikas, o dar akusere pamaciusi mano kraujo rezultatus pradejo dievagotis, kad jei nepakelsiu gelezies lygio tai per gimdyma nukraujuosiu ir t.t nu zodziu truksta zodziu, tas mano gelezies lygis ne toks jau ir zemas 10.9, zemiau normos, bet ne kritinis, kad tiek mane gasdinti doh.gif Tai va nuejau tikedamasi suzinoti ar per tuos vakarinius saremiukus kas nors vyksta, o isejau tik dar labiau susinervinus sad.gif
Atsakyti
Nejauciau absoliuciai nieko iki paskutines akimirkos. Nejau gult iprastai, tik niekaip uzmigt negalejau, varciaus kelias valandas nieko neitardama, iki termino dar kelios dienos buvo, ir staiga pasileido vandenys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Laurusha* @ 2010 08 05, 21:37)
NIu o as sindi nuejau pas vietinius gydytojus (airius) tai taip sunervino, kad ne tas zodis, nieko jie cia neziuri, ko klausi, normaliai neatsako, norejau suzinoti ar nors kiek kaklelis pakites ir pan, tai net echoskopu neziurejo, ale viskam savas laikas, o dar akusere pamaciusi mano kraujo rezultatus pradejo dievagotis, kad jei nepakelsiu gelezies lygio tai per gimdyma nukraujuosiu ir t.t nu zodziu truksta zodziu, tas mano gelezies lygis ne toks jau ir zemas 10.9, zemiau normos, bet ne kritinis, kad tiek mane gasdinti  doh.gif Tai va nuejau tikedamasi suzinoti ar per tuos vakarinius saremiukus kas nors vyksta, o isejau tik dar labiau susinervinus sad.gif

Idomiai,visur visokiu pasitaiko...Aisku ginekologiskai jie tikrina tik paprasius ir paskutinem savaitem,arba itarus kazka negero,o siaip scanai,kraujo tyrimai,slapimo tyrimai ir kraujospudis,pagrindiniai kuriu jiems uztenka... mirksiukas.gif o del gelezies,tai zemokas,nes mano buvo virs 12,o po gimdymo nukrito iki 10,9,tad jei nepakelsi gelezies lygio,tau jis nukris iki 9,...,o tada paliks ligoninej,nes gali buti mazakraujyste...Jie tik perspeja,nes niekad negali zinoti kiek nukraujuosi...Man paciai kakleli tikrino tik tada,kai itarem nubeginejant vandenis,likus 5 dienoms iki gimdymo,o paskui tik pilnai nubegus vandenims...Beje scanu per daznai daryti irgi negalima,tad ne visad gausi ko prasoma ax.gif
Atsakyti
O gal kam buvo kad pagal mm terminas rugsejo 2d, o pagal echoskopa rugpjucio 16d, g.gif O pagal savijauta tai ir siandien jau noreciau. Pilvas beveik visa laika kietas, spazmuoja, kojos sunkios, nugara skauda doh.gif naktimis beveik nemiegu, 5-7 kartus keliosi i tulika doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(irina2t @ 2010 08 06, 19:49)
O gal kam buvo kad pagal mm terminas rugsejo 2d, o pagal echoskopa rugpjucio 16d,  g.gif  O pagal savijauta tai ir siandien jau noreciau. Pilvas beveik visa laika kietas, spazmuoja, kojos sunkios, nugara skauda  doh.gif  naktimis beveik nemiegu, 5-7 kartus keliosi i tulika  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Ne man, bet brolienei buvo. Išsigando, kad gimdo prieš laiką, o vaikas gimė pilnai išnešiotas. Gali būt, kad pastojusi dar sirgai mėnesinėmis. Pasitikėk echoskopu ir savo savijauta wink.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolanty: 06 rugpjūčio 2010 - 21:58
QUOTE(jolanty @ 2010 08 06, 23:56)
Ne man, bet brolienei buvo. Išsigando, kad gimdo prieš laiką, o vaikas gimė pilnai išnešiotas. Gali būt, kad pastojusi dar sirgai mėnesinėmis. Pasitikėk echoskopu ir savo savijauta wink.gif.

g.gif Tikiosi kad echoskopas neklista
ax.gif laukiu-nesulaukiu savo pupos nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irina2t: 07 rugpjūčio 2010 - 07:37
o kiek laiko bega tie soniniai vandenys?ir po to neuzeina skausmai?jei dabar savaitgalis,kur kreiptis?

Papildyta:
man kazkaip neramu,nes kai atsikeliau kelnaites buvo slapios,mano daktare atostogauja,o ir iki pirmadienio dar toli.kai tavo draugei bego soniniai vandenys,ka ji dare?kaip viskas baigesi?
Atsakyti
Sveikos,
prisiduodu ir as, kad jau su savo stebukleliu po viskam gryzome namo smile.gif
Kol ispudziai neisbleso pasidalinsiu savo pojuciais pries gimdyma smile.gif
Mano gimdymo terminas buvo rugpjucio 1 d. Is vakaro (liepos 31 d.) jokiu isskirtiniu pojuciu ar skausmu nebuvo, jauciausi kaip visada, yprastai smile.gif
Pabudau apie 4 val. nakties, nes norejau i tualeta (sisiuko) ir ko tai neaiskiai suko vidurius. Jauciausi lyg stipriai pustu pilva ir butu vidurius paleide, zodziu raize pilva... Sedejau ilgiausiai ant tuliko, nieko neiseina sad.gif Del to pilvo raizymo ir vaiksciojau ir pasilenkusi, atsiremusi i stala stovejau, o skausmas tai nurimsta, tai vel uzeina... Tada toptelejo galvon pastebeti, ar cia tik ne saremiai man prasidejo... Taigi nuo 5 val pradejau ziureti i laikrodi ir tikrai skausmai graziai, kas 10 min. kartojasi blink.gif tada apsiraminau, kad dar saremiai reti ir nuejau i lova, aisku pamiegoti nelabai isejo, bet tas 10 min., kol neskauda nusnausdavau smile.gif
Ryte atsikelus ir pradejus vaikscioti saremiai pradejo dazneti (kas 6-7 min.). Galvojau, vyras atsikels papusryciausim ir apie pietus, jei saremiai padaznes, galesim vaziuot i lognine (nes mano akusere sake, kad i ligonine vaziuoti, kai saremiai kartosis kas 5 min.). Bet jau apie 11 val. pamaciau, kad saremiai kartojasi jau kas 5 min. Tai su vyru susiruoseme ir isvaziavome i ligonine smile.gif Ligonineje mane apziurejo, kaklelis atsidares tik 1 cm blink.gif Tai suleido kazkokiu vaistu ir liepe nueiti kelias valandas pamiegoti (pagulde i skyriu). Sake arba saremiai praeis ir galesiu vaziuot namo ir laukti nauju saremiu arba gimdymo veikla suaktyves ir kaklelis atsidarines greiciau. Po tu keliu valandu saremiai isliko, tik nereguliarus, tai manes jau namo neisleido, o ryte kaklelio atsidarymas jau buvo 5 cm ir isejau gimdyti. Kamstis man pradejo iseidineti tik po ginekologines apziuros, kai tikrino kiek atsiveres kaklelis, o vandenis nuleido jau gimdykloje tongue.gif
Gimdymas buvo sunkus ir deja baigesi CP verysad.gif Bet svarbiausia rezultatas: gime sveikas nuostabus kudikelis thumbup.gif
Kantrybes laukiancioms 4u.gif tikrai suprasite, kada jau tikrieji saremiai ir laikas vykti i ligonine tongue.gif
Nebijokite, skausmai tikrai pakenciami (beje nuostabus dalykas epiduras (mano asmenine nuomone))
Linkiu jums lengvo gimdymo mirksiukas.gif ir nuostabaus pirmojo pasimatymo su savo mazyliais wub.gif
Atsakyti
Sveikinimai Rima.k šeimynai. Aukite sveiki. 4u.gif

Man terminas rytoj, tačiau jaučiuosi gerai, be jokių neramumų. Prieš kelias dienas buvo paleidę vyduriukus, paviršutiniai pilvo skausmai, lyg raižytų. Tačiau čia kaltos slyvos, labai jų užsimaniau, ir galbūt padauginau blush2.gif Tačiau po pusdienio viskas susitvarkė.
Laukiu toliau savo angelėlio .....
Atsakyti
Sveikutes, belaukiancios ir jau sulaukusios savo stebukleliu 4u.gif wub.gif

Man dar iki termino 13 dienu teliko, vakar visa diena raize pilva, siandien ryte taip pat , tik daug stipriau, net kviepuot buvo sunku blink.gif bet paskui praejo, dabar ramu g.gif
dar vis eina rausvos isskyros, mazyte juda gerai , pasispardo, pasimakaluoja ax.gif
Dar jauciu skausma nugaroj unsure.gif Pas gine pirmadieni eisim, idomu ar datrauksim biggrin.gif nes toks jausmas bevaikstant, kad tuoj pati islys lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asareja: 12 rugpjūčio 2010 - 18:01