Įkraunama...
Įkraunama...

Artėjančio gimdymo požymiai III dalis

Del skatinimo tai tikra teisybe,ka nori daryk,manau,kai jau lialiukui laikas bus ir atsibos tam vandenyne plaukioti,greit islis smile.gif as su kiekviena diena laukiu ir vis galvoju,kad tai ta diena,bet kaip sedi sau,taip sedi :)Siandien vyrui jau sakiau,kad matyt as su tuo pilvuku taip ir liksiu,maziukui ir ten gerai biggrin.gif Bet va dabar taip skaudziai juda,kad nzn,kuom cia baigsis:)Idomu ar palauks leliukas teveliu vestuviu metiniu,kaip jam priklauso islist,ar lis anksciau.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ateliov @ 2010 09 15, 12:28)
Del skatinimo tai tikra teisybe,ka nori daryk,manau,kai jau lialiukui laikas bus ir atsibos tam vandenyne plaukioti,greit islis smile.gif as su kiekviena diena laukiu ir vis galvoju,kad tai ta diena,bet kaip sedi sau,taip sedi :)Siandien vyrui jau sakiau,kad matyt as su tuo pilvuku taip ir liksiu,maziukui ir ten gerai biggrin.gif Bet va dabar taip skaudziai juda,kad nzn,kuom cia baigsis:)Idomu ar palauks leliukas teveliu vestuviu metiniu,kaip jam priklauso islist,ar lis anksciau.. ax.gif

Vaikiukai megsta buti staigmenelemis, kai maziausiai to tikiesies tada ir gims mirksiukas.gif 4u.gif Taipkad lauk, buk kantri ir tikrai nustebsi mirksiukas.gif
Atsakyti
tai va ir laukiu smile.gif tik vat kiekviena kart,kazkur reik eit,tai truputi baisu,nes nzn kuo gali baigt pasivaiksciojimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(elenuxus @ 2010 09 15, 10:45)
Man tai taip ir sake, kad vandenys nenubegs, nes mazius labai prisispaudes.O labiausiai ir bijau, kad nenubegs, o prades laseti, nepastebesiu...  blush2.gif Jetus kaip neramu kai laikas tirpsta  blink.gif Ir nakti toki gera saremi patyriau, bet tik 1...sian pilvuka skaudineja.Buvau nusprendus kasdien eiti pavaikscioti, bet sian net bijau eit is namu.Poryt pas gydytoja, labai laukiu.Tikiuos geru ziniu  4u.gif

As taip pat vis pagalvoju, kad tik pastebeciau kada tie vandenys lasa g.gif . Nes ir taip jeigu daugiau isskyru buna, tai viskas ten slapia, tad bijau kad nepastebesiu unsure.gif
Papildyta:
[quote=raketa,2010 09 15, 10:50]
Gimtadieniu marsas thumbup.gif Dovanu kalnai ir dar baliai trys, nu cia tai bent clap_1.gif O musu leliukas tai turetu gimti irgi netoli arba net ir per tevelio gimtadieni, nes mano vyro gimtadienis rugsejo 29d., o terminas leliukui gimti yra spalio 3d. tai irgi tokia staigmenele gali buti, arba mano mamai dovanele nes jos rugsejo 30d., o siaubeli as net nepagalvojau, dabar tik rasydama ir susimasciau doh.gif bigsmile.gif Nu geras, kiek daug svarstykliu bigsmile.gif
Papildyta:

Pas mus seimoj taip pat bus beveik visi svarstykles tik tevelis ne. Nebent maziukas pasibelstu anksciau, tai dar ir mergele gali buti g.gif .
Papildyta:
QUOTE(ateliov @ 2010 09 15, 13:29)
tai va ir laukiu smile.gif tik vat kiekviena kart,kazkur reik eit,tai truputi baisu,nes nzn kuo gali baigt pasivaiksciojimas smile.gif

O ilgesni pasivaiksciojimai taip pat gali paskatinti gimima smile.gif
Atsakyti
Na tai jei pasivaiksciojimai skatina gimima, tai maniskis tikrai gali gimti anksciau, nes vaikstau tai ojoijoi... Va tai tau, o man daug lengviau kai vaikstineju negu sedziu g.gif
Atsakyti
QUOTE(raketa @ 2010 09 15, 10:50)
Gimtadieniu marsas thumbup.gif Dovanu kalnai ir dar baliai trys, nu cia tai bent clap_1.gif  O musu leliukas tai turetu gimti irgi netoli arba net ir per tevelio gimtadieni, nes mano vyro gimtadienis rugsejo 29d., o terminas leliukui gimti yra spalio 3d. tai irgi tokia staigmenele gali buti, arba mano mamai dovanele nes jos rugsejo 30d., o siaubeli as net nepagalvojau, dabar tik rasydama ir susimasciau doh.gif  bigsmile.gif Nu geras, kiek daug svarstykliu  bigsmile.gif
Papildyta:

elenuxus o kada tavo leliukas turetu pasibelsti smile.gif

O, kaip viskas panasiai...mano vyro gimtadienis 30d.,mano pacios 20, o terminas spalio 2d, bet nuo 30sav.sake gali bet kada gimti, mat jau nuo 21sav.gresiantis buvo, teko ligoninej gulet, o iki pat dabar buvo lovos rezimas, kad tik neisriedetu tas mano mazylis.Tai juokauju, kad i dekreta isejau nuo 21sav.nes i darba taip ir nebeleido grizti.Islaikiau iki siol, tai ziuriu net nezada anksciau gimti, nes jau trecia diena kaip galiu vaikscioti, o vis kartojo, kad kai is lovos pakilsiu tai ir pagimdysiu.Jau praktiskai kasdien ir laukiu... ax.gif
Atsakyti
Nu tai labai smagu girdeti, kad islaikei 4u.gif Saunuole mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(elenuxus @ 2010 09 15, 15:32)
O, kaip viskas panasiai...mano vyro gimtadienis 30d.,mano pacios 20, o terminas spalio 2d, bet nuo 30sav.sake gali bet kada gimti, mat jau nuo 21sav.gresiantis buvo, teko ligoninej gulet, o iki pat dabar buvo lovos rezimas, kad tik neisriedetu tas mano mazylis.Tai juokauju, kad i dekreta isejau nuo 21sav.nes i darba taip ir nebeleido grizti.Islaikiau iki siol, tai ziuriu net nezada anksciau gimti, nes jau trecia diena kaip galiu vaikscioti, o vis kartojo, kad kai is lovos pakilsiu tai ir pagimdysiu.Jau praktiskai kasdien ir laukiu...  ax.gif

Tai gims per mamytes gimtadieni smile.gif . Cia visi vaikuciai manau taikys ant teveliu gimtadieniu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo omsone: 15 rugsėjo 2010 - 15:28
sveikos 4u.gif
na man naktim skauda pilva ir strenas taip kad miegot negaliu,o dienom jaucias tik maudimas gimda spazmuoja ir nereguliariai, buna kad per valanda kokius 4 kartus skaudziai suspazmuoja o po to kelias valandas ir vel ramu, tai nezinau ar verta nubegt iki gydytojos,nes TA tik kita ketvirtadieni g.gif be to turiu nuojauta kad isvaziuosiu gimdyt ne su nubegusiais vandenim o su reguliariais saremiais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(raketa @ 2010 09 15, 14:31)
Na tai jei pasivaiksciojimai skatina gimima, tai maniskis tikrai gali gimti anksciau, nes vaikstau tai ojoijoi... Va tai tau, o man daug lengviau kai vaikstineju negu sedziu g.gif

Tai vaiksciojimas ir judejimas aplamai padeda. Sako kai buna saremiai, tai geriau vaikstineti ir judeti, negu guleti, tuomet ir skausmas mazesnis buna smile.gif
Papildyta:
QUOTE(tomike89 @ 2010 09 15, 16:29)
sveikos  4u.gif
na man naktim skauda pilva ir strenas taip kad miegot negaliu,o dienom jaucias tik maudimas gimda spazmuoja ir nereguliariai, buna kad per valanda kokius 4 kartus skaudziai suspazmuoja o po to kelias valandas ir vel ramu, tai nezinau ar verta nubegt iki gydytojos,nes TA tik kita ketvirtadieni g.gif  be to turiu nuojauta kad isvaziuosiu gimdyt ne su nubegusiais vandenim o su reguliariais saremiais  blush2.gif

Na kiekvienai skirtingai. Man jau tik savaituke liko ir beveik jokiu skausmu nera. Neskaitau tokiu kai i diena karteli numaudzia pilva arba kai staiga atsistoju ar sujudu. O vat tau prasideje skausmai jau, galima sakyti kad neuzilgo gimdysi, bet yra ir tokiu kur tokiais skausmais dar ilga laika isvaiksto. unsure.gif Nepavydziu kai naktim neina miegoti, jei man taip tai net neisivaizduoju ka daryciau, jauciu pikta buciau neissimiegojusi kaip ziezula biggrin.gif
Atsakyti
SVeikos. As siandien sunerimau, man nuo 4 iki pat 8vakaro taip skaniai spazmavo, tai net skaiciavau. Tai budavo kas 3min, kas 12 kas 5min, tokie nereguliarus, bet vis stiprejo, po to atslugo. karsta.gif Nes mums dar ankstoka gimti. unsure.gif O be to turiu daug reikalu iki spalio 1d. po to jau galiu ir gimdyt. biggrin.gif Su pirma nieko panasaus nesu turejusi schmoll.gif Ir MB pastebejo,kad pilvelis pasmuko zemiau. Nu bijau as to gimdymo kaip kokio velniuko. Kuo arciau ta diena, tuo man baisiau. O pas gine tik kita penktadieni. O dar plius natras gimdymas sako viskas greiciau, tai bijau namuose pagimdyt. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gioia @ 2010 09 15, 22:02)
SVeikos. As siandien sunerimau, man nuo 4 iki pat 8vakaro taip skaniai spazmavo, tai net skaiciavau. Tai budavo kas 3min, kas 12 kas 5min, tokie nereguliarus, bet vis stiprejo, po to atslugo.  karsta.gif Nes mums dar ankstoka gimti.  unsure.gif O be to turiu daug reikalu iki spalio 1d. po to jau galiu ir gimdyt.  biggrin.gif Su pirma nieko panasaus nesu turejusi  schmoll.gif Ir MB pastebejo,kad pilvelis pasmuko zemiau. Nu bijau as to gimdymo kaip kokio velniuko. Kuo arciau ta diena, tuo man baisiau. O pas gine tik kita penktadieni. O dar plius natras gimdymas sako viskas greiciau, tai bijau namuose pagimdyt.  doh.gif

Nezinau ar tau pades, bet man gine tokiu atveju buvo patarus lysti po siltu dusu, man padedavo. Pabandyk gal ir tau pades 4u.gif
Atsakyti