Įkraunama...
Įkraunama...

Veido šveitikliai

QUOTE(sonatukas1 @ 2006 03 11, 23:19)
gal galetum parasyti placiau? tikrai apie toki nieko negirdejau. please 4u.gif

cistaja linija tai paprastas pilingas,tik jis gan astrokas.
o enziminis pilingas kaip kremas,be grudeliu, ir jo nereikia masazuot,usitepi,palaikai 5 ir daugiau min.ir nuplauni. taip veidas yra nusveiciamas ir isvalomas be odos suerzinimu. http://www.supermama...61271&st=60,cia buvo nemazai apie tai kalbeta mirksiukas.gif 4u.gif ir cia http://www.supermama...pic=61271&st=72
Papildyta:
QUOTE(Margarita25 @ 2006 03 12, 09:59)
Naudoju Dr.Eris enzimini pylinga jautriai odai ax.gif
Nelabai suprantu ar jis daro ka nors ar ne doh.gif Gal kas naudoja?

as irgi is tos firmos turiu, tik under twenty vadinas.siaip neseniai dar tik nusipirkau,bet bent jau man neblogas,ir tuo labiau kad odai nekenkia,tik tiek kad tingiu lauk tiek ilgai,tai kartais naudoju ir paprasta pilinga blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vita82: 12 kovo 2006 - 10:58
Labai dažnai kosmetikos gamintojai "išdūrinėja" su pylingais: rašo, kad su abrikosų kauliukais ar kt. stebuklais, bet iš tikrųjų įdeda sintetinės medžiagos polietileno, kuri ne tik nušveičia, bet ir subraižo odą verysad.gif Išsiaiškinti labai paprasta: jeigu prie ingredientų sąrašo įrašytas Polyetilen, tai švelnaus pylingo nesitikėkite.
Dabar yra naujas lietuviškas veido šveitiklis "Rasa" BE polietileno ar kitokių grūdelių. Visas šveitimas vyksta dėka apelsinų pluošto ekstrakto. Naudojant truputį keista, kad nesijaučia braižymo, bet veido oda po to lieka švelni ir lygi. Dermatologai ištyrė ir labai gerai įvertino, sakė, kad tinka ir jautriai odai ar su išsiplėtusiais kapiliarais.
Atsakyti
QUOTE(Reklamiste @ 2006 03 12, 11:58)
Dabar yra naujas lietuviškas veido šveitiklis "Rasa" BE polietileno ar kitokių grūdelių. Visas šveitimas vyksta dėka apelsinų pluošto ekstrakto. Naudojant truputį keista, kad nesijaučia braižymo, bet veido oda po to lieka švelni ir lygi. Dermatologai ištyrė ir labai gerai įvertino, sakė, kad tinka ir jautriai odai ar su išsiplėtusiais kapiliarais.

g.gif ...reiks išbandyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Reklamiste @ 2006 03 12, 11:58)
Labai dažnai kosmetikos gamintojai "išdūrinėja" su pylingais: rašo, kad su abrikosų kauliukais ar kt. stebuklais, bet iš tikrųjų įdeda sintetinės medžiagos polietileno, kuri ne tik nušveičia, bet ir subraižo odą  verysad.gif Išsiaiškinti labai paprasta: jeigu prie ingredientų sąrašo įrašytas Polyetilen, tai švelnaus pylingo nesitikėkite.

kunui tai yra labai geras su juros dumbliais
http://www.oriflame....ID=hbOceanAlgae
ir sudetis gera, kap ir su glicerinu, tais dumbliukais smile.gif

o veidui as naudoju irgi labai gera dalykeli su kokosu ir juros druska thumbup.gif
http://www.oriflame....069&PRODID=5069

zodziu sitie liux dalykeliai, nes pas mane tokia nenormali oda....pusiau riebi pusiau sausa....ir nemegstu as kaip veida kai kuriais kai nusveiti, tai paskiau raudonas kaip burokas buna...ir be pudros neiseisi blush2.gif
Atsakyti
As naudoju Decleor svelnu sveiciamaji krema (kaip pylingas). Jo daleles labai smulkios, labai maloniai tepasi. Naudoju karta i savaite smile.gif
Atsakyti
gal jau yra bandziusiu naujaji rasos sveitikli su apelsino pluostu?
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2006 02 11, 18:47)
Tai rekomenduokit man astru pylinga misriai odai, kuris gerai nubruzintu viska doh.gif

Pabandysiu atsakyti, tikiuosi visi supras jai zinute atrodys kazkaip gal negerai, nes na naujokas, naujokas. Vienu zodiu pigiai ir efektyviai misriai odai: pati isbandziau, saukstelis sodos saukstelis druskos sudrekinti veida ir tuo misiniu masazuoti veida, tikrai gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2006 03 13, 23:09)
gal jau yra bandziusiu naujaji rasos sveitikli su apelsino pluostu?

Rasa priemones yra skirtos brandziai odai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mes4 @ 2006 03 15, 20:35)
Pabandysiu atsakyti, tikiuosi visi supras jai zinute atrodys kazkaip gal negerai, nes na naujokas, naujokas. Vienu zodiu pigiai ir efektyviai misriai odai: pati isbandziau, saukstelis sodos saukstelis druskos sudrekinti veida ir tuo misiniu masazuoti veida, tikrai gerai  thumbup.gif

Zinau, bet labai drasko oda. g.gif
Atsakyti
QUOTE(mes4 @ 2006 03 15, 21:35)
Pabandysiu atsakyti, tikiuosi visi supras jai zinute atrodys kazkaip gal negerai, nes na naujokas, naujokas. Vienu zodiu pigiai ir efektyviai misriai odai: pati isbandziau, saukstelis sodos saukstelis druskos sudrekinti veida ir tuo misiniu masazuoti veida, tikrai gerai  thumbup.gif

Brandi oda tai cia nuo kiek metu skaitosi? g.gif
As gyvenime jokio pilingo nebandzius blush2.gif Oda mano sausa ir jautri.
Gal galetumet man tundrai koki pilinga patart? blush2.gif
Visa tema perskaiciau, bet koki pirkt taip ir nenusprendziau cry.gif
Atsakyti
Esu girdejusi apie toki dalyka, kad reikia su kavamale sumalti sausas grikiu kruopas (susimala smulkiai kaip cukraus pudra) ir tada nusiprausti pamasazuojant. Pati nebandziau, tik girdejau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(barskuoleee @ 2006 03 17, 15:38)
Brandi oda tai cia nuo kiek metu skaitosi?  g.gif
As gyvenime jokio pilingo nebandzius  blush2.gif Oda mano sausa ir jautri.
Gal galetumet man tundrai koki pilinga patart?  blush2.gif
Visa tema perskaiciau, bet koki pirkt taip ir nenusprendziau  cry.gif

Yra Oriflame drekinantis sveitiklis Swedish Care rausvoj tiubikej butent sausai odai, dar gali naudot tuos kurie jautriai odai, pvz Pharmaceris serijos mirksiukas.gif
Atsakyti