Įkraunama...
Įkraunama...

Veido šveitikliai

QUOTE(Valeri @ 2006 03 22, 17:36)
Aha, tinka thumbup.gif O dėl kvapniųjų medžiagų, tai net nežinau g.gif Šiaip tai jis kvepia labai gaiviai, man kažkuo vyriškus kvepalus primena wub.gif Tikrai nepasakyčiau, kad bekvapis, taigi ir kvapiųjų medžiagų, manau, kažkiek turėtų būti. O ar gi tai blogai? Mano nuomone, jei ir yra kokių kvapnių komponentų, tai jie tikrai nesukels jokių pašalinių reakcijų, viskas kruopščiai atrinkta ir suderinta, juolab, kad tai antialerginis veido prausiklis, tinkantis net jautriausiai odai.

Ne, kvapios medziagos neblogai. rolleyes.gif Man patinka kai prausikliai kvepia.Bet mano oda labai jau reaguoja i visokius parfumus verysad.gif , tai del to ir klausiu. Reiks parduotuveje apziureti.
Atsakyti
As nusipirkau Loreal Micro-Dermabrasion sveitikli.
Merginos,pasaka.Oda kaip kudikio.Visai kitokia oda nei po normalaus pylingo ar enzyminio pylingo.Oda labai minksta tampa.Kas naudoja,supranta ka as turiu omenyje.Ir nebesilankysiu pas kosmetologe taip daznai,nes tokio pat efekto sulaukiu po proceduros.
Net krempudra geriau teptis pradejo.Sis sveitiklis labai smulkuciu grudeliu ir isiskverbia gyliai i oda ir ja isvalo.Kai pirma karta bandziau,net rankos drebejo,nes lankstinuke buvo ispeta,kad trinti tik 2 min ir ant vienos vietos neapsistoti,nes gali veido oda smarkiai sudirginti,ismetyti raudonais plemais.
As ji naudoju 2 kartus i savaite.Visoms patariu pabandyti.
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2006 04 27, 16:06)
Merginos,pasaka.Oda kaip kudikio.Visai kitokia oda nei po normalaus pylingo ar enzyminio pylingo.Oda labai minksta tampa.Kas naudoja,supranta ka as turiu omenyje.Ir nebesilankysiu pas kosmetologe taip daznai,nes tokio pat efekto sulaukiu po proceduros.
Net krempudra geriau teptis pradejo.Sis sveitiklis labai smulkuciu grudeliu ir isiskverbia gyliai i oda ir ja isvalo.Kai pirma karta bandziau,net rankos drebejo,nes lankstinuke buvo ispeta,kad trinti tik 2 min ir ant vienos vietos neapsistoti,nes gali veido oda smarkiai sudirginti,ismetyti raudonais plemais.

o kokia kaina? ir kur pirkai ?
Atsakyti
Tai mano draugiu dovana.Bet yra visur,kur Loreal veido kosmetikos produktus parduoda.
Atsakyti
as ir mano mama naudojam vichy enzimini sveitikli. Mums patinka.Tikrai oda buna atsigavus smile.gif aisku gal labiau jis jaunesnems tinka..
Atsakyti
thumbup.gif Siandien papirkau NEUTROGENOS veido sveitikli, ir aisku puoliau pabandyt . Pasakysiu bent jau pirmas kartas patiko, tiesa ji trinant darosi putos, o dar nera grubus... Nors mano oda labiau i riebiaja puse linkusi smile.gif
Atsakyti
Ar kartais ne Invigorating Foaming Scrub sveitikli is Neutrogenos naudoji?
Atsakyti
QUOTE(Voriuke @ 2005 09 19, 20:16)
As jau seniai veidui naudoju Apotheker Scheller veido sveitikli su alyvuogemis (atrodo nei viena tokio neminejot). Po to veidas tarsi ir kremu kartu pateptas butu, oda svelnute... Nors galetu buti kiek svelnesni grudeliai kaip veidui.

Vat aš irgi jį naudojau, labai man patiko, tačiau deja aš jo neberandu. Kažkada pirkau Eurovaistinės bazėj, o dabar niekur nerandu. Nusipirkau iš Drogo, tą Beauty formulas scrubą su medumi ir migdolais, košmaras doh.gif . Smirda ir nieko nešveičia. Blogesnio šveitiklio nesu turėjusi. JAV buvau nusipirkusi irgi šveitiklį su medumi, jis man labai patiko ir odą paskaistindavo, vat dėl to medaus ir apsigavau.
Voriuke, parašyk gal kur matei tą srubą a?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ashley: 01 gegužės 2006 - 12:12
As Biodrogos pylingiuka su aha rugstim naudoju,labai man jis patinka,veidas iskart po proceduros spalvike pakeicia,oda minkstute kaip kudikio uzpakaliukas palieka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2006 04 27, 16:06)

O nuo keliu metu galima naudot ta mikrodermabrazija? Ar cia neturi reiksmes g.gif
Atsakyti
Kaip kosmetologai sako,mikrodembrazija,skirta pirmosioms raukslems lyginti.Niekur konkretaus amziaus nenurodyta.
Pabandyk,yra ivairiausiu firmu.Tikrai patiks
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2006 05 02, 19:40)
Kaip kosmetologai sako,mikrodembrazija,skirta pirmosioms raukslems lyginti.Niekur konkretaus amziaus nenurodyta.
Pabandyk,yra ivairiausiu firmu.Tikrai patiks

Gal bijau, dar ankstoka, kad rauksliu nerandu dar lyg g.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif Reiks kosmetologes paklaust ar galiu darytis bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti