Įkraunama...
Įkraunama...

Veido šveitikliai

QUOTE(veriru @ 2006 10 24, 14:50)
1.Nuplauti veida sveiciamuoju prausikliu svelniai masazuojant.

2.Vatos diskeliu tepti seruma ant nusausinto veido. Serumo nenuplauti.

Ryte nusiplaunu veida ir tiek, nesilupa man niekas ten  schmoll.gif

Ten kazkaip daugiaprasmingai parasyta, del to ir klausiu. O rimtai veidas grazesnis ryte? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2006 10 24, 13:13)
Ten kazkaip daugiaprasmingai parasyta, del to ir klausiu. O rimtai veidas grazesnis ryte?  bigsmile.gif

Na kazkokiu labai dideliu stebuklu ryte nematau po sios priemones naudojimo biggrin.gif bet veidas bendrai tai svaresnis, tik va as tu priemoniu be proto daug naudoju: Roc prausiklis, molio kauke , ABC produkcija, grynas arbatmedzio aliejus, sita garnier seruma, tai jau man sunku pasakyti nuo ko tas veidas pagerejo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(veriru @ 2006 10 24, 15:38)
Na kazkokiu labai dideliu stebuklu ryte nematau po sios priemones naudojimo biggrin.gif bet veidas bendrai tai svaresnis, tik va as tu priemoniu be proto daug naudoju: Roc prausiklis, molio kauke , ABC produkcija, grynas arbatmedzio aliejus, sita garnier  seruma, tai jau man sunku pasakyti nuo ko tas veidas pagerejo  biggrin.gif

Tai sveikinu! Nes man tai niekas negereja, po valymo oda buvo truputi grazesne, o dbr vel kazko sudirgo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2006 10 24, 13:39)
Tai sveikinu! Nes man tai niekas negereja, po valymo oda buvo truputi grazesne, o dbr vel kazko sudirgo  doh.gif

as irgi uzsirasiau nemechaniniam veido valymui, ziuresim kaip cia bus... nes pirma karta butent toki darysiu mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(veriru @ 2006 10 24, 15:52)
as irgi uzsirasiau nemechaniniam veido valymui, ziuresim kaip cia bus... nes pirma karta butent toki darysiu  mastau.gif

As buvau mechaniniam, tai ka as zinau... Na, blogiau nepasidare, bet yra ir bet..
Atsakyti
Naudoju lumene, visai patinka su saldanciu efektu
Atsakyti
QUOTE(LEDINE20 @ 2006 10 25, 10:11)
Naudoju lumene, visai patinka su saldanciu efektu

o kaip atrodo? pirma kat gidziu kad lumene turi sveitikli su saldanciu efektu... labai megstu kai sala veidukas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kibirkstele* @ 2006 10 02, 12:44)
Man labai geras sveitiklis yra padarytas namu salygomis.. man ji rekomendavo viena amerikoniu kosmetologiu, kai gyvenau Amerikoje - cukrus ir ant jo uzspaustos citrinos sultys, siek tiek pamaisai ir sveiti... oda paskui buna silkine, panaikina demeles atsiradusias nuo spuogeliu ar pan. tonizuoja veido oda... man tai  thumbup.gif  zinau, kad labai tinka brandziai odai..  blush2.gif  po to, i naktini kremuka ilasinus vitamino a+c ir pasitepus veida, ryte oda atrodo labai elastinga ir svytinti...

Šitą receptą aš jau išbandžiau ir man labai patiko. Oda švelni, lygi ir lyg pastangrėjusi...Ačiū, Kibirkstele*. Daugiau jokių šveitiklių nebepirksiu. mirksiukas.gif
Atsakyti
As naudoju mikroderma sistema veidui 4u.gif labai esu patenkinta,oda pasidaro sviesi ir elastinga.
Atsakyti
AS NAUDOJU CLINIQUE-EXFOLIATING SCRUB.JIS LB
Atsakyti
Nusipirkau Rasos emulsinį veido šveitiklį su apelsinų pluoštu - labai liuks thumbup.gif Odą švelniai nuvalo ir po to jos netraukia ir nė kiek nesudirgsta cool.gif
Vienžo aš ir toliau lieku Biok fanė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2006 10 25, 12:25)
o kaip atrodo? pirma kat gidziu kad lumene turi sveitikli su saldanciu efektu... labai megstu kai sala veidukas  blush2.gif

Vadinasi Clarifying Mineral Peeling. Tokioj tamsiai violetines spalvos tubelej, 75 ml
Atrodo sitaip:
http://www.lumene.co...ocumentId=14224
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEDINE20: 04 lapkričio 2006 - 19:05