Įkraunama...
Įkraunama...

Veido šveitikliai

QUOTE(LEDINE20 @ 2006 11 04, 18:59)
Vadinasi Clarifying Mineral Peeling. Tokioj tamsiai violetines spalvos tubelej, 75 ml

o kainike? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2006 11 04, 20:01)
o kainike? ax.gif

As nelabai prisimenu senokai pirkau, atrodo mokejau 18 lt bet buvo atrodo su nuolaida, siaip atrodo kainavo 24 lt bet cia apytiksliai reikia pasitikslinti
Atsakyti
labai aciu uz info, prie progos zinosiu ka pirkt... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Nuo 13 metu naudoju AVON veido sveitiklius, man jie geriausi. Tikrai verta isbandyti. Tik nepatiko su cukrumi, man jis sausino oda.O visi kiti - liux:)
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2006 10 24, 13:39)
Tai sveikinu! Nes man tai niekas negereja, po valymo oda buvo truputi grazesne, o dbr vel kazko sudirgo  doh.gif

Vieną kartą atlikus veido valymą, tampi nuo jo priklausoma. Kartą pabandžius - negali sustot biggrin.gif
Atsakyti
Gal 4 metus naudojau "Čistaja linija" pilinga su abrikosu kauliukais. Jis man buvo pats geriausias. Veliau pabandžiau "Živaja kosmetika" pilinga, jis pasirode per švelnus. Dabar vel naudoju "Čistaja linija", bet dabar jis jau man labai grubus.
Pasiulikite koki nalabai grubu, bet ir nelebai svelnu šveitiklį. 4u.gif
Jiegu variantu nebus tai tikriausiai vel pirksiu "Živaja kosmetika" ax.gif
Atsakyti
Aš naudoju Vichy pylingą su grūdeliais. Visai nieko toks, tik nežinau ar dar kartą tokį patį pirksiu.
Daug kur skaičiau, kad veido šveitimas turi būti ypatingai švelnus, nes mirusios ląstelės nusigramdo gan greitai ir lengvai, o jeigu stipriai trinsi, pradeda sluoksniuotis viršutinis odos sluoksnis. Šitaip galima ir kokią nors odos ligą įsivaryti.

Iš naminių pylingų receptų būtų Smulkinti avižiniai dribsniai užpilti vandeniu, žalia arbata arba kefyru ax.gif . Pati dar nebandžiau, bet ant dienų ruošiuosi išbandyti.
Atsakyti
QUOTE(Lena.lt @ 2007 02 19, 20:37)
Gal 4 metus naudojau "Čistaja linija" pilinga su abrikosu kauliukais. Jis man buvo pats geriausias. Veliau pabandžiau "Živaja kosmetika" pilinga, jis pasirode per švelnus. Dabar vel naudoju "Čistaja linija", bet dabar jis jau man labai grubus.
Pasiulikite koki nalabai grubu, bet ir nelebai svelnu šveitiklį.  4u.gif
Jiegu variantu nebus tai tikriausiai vel pirksiu "Živaja kosmetika"  ax.gif

as turiu specialu sepetuka veidui, kuris siek tiek primena sepetuka batams. Toks nedidelis, apvalia galvute, baltais sereliais. Kadangi mano oda misri ir su issipletusiais kapiliarais, tai bijau ja uzerzinti. T zonoje stengiuosi kuo svelniau sukamaisiais judesiais pasveisti oda. Mano nosies dar ne joks pilingas taip gerai neisvalydavo. Kol kas naudoju tik kelias savaites, karta i savaite, bet ketinu ir toliau naudoti. Mano poros visur isskyrus ant nosies labai siauros ir labai sunkiai issivalo, bet dabra pastebejau, kad ypac ant kaktos tai tikrai maziau atsirandau nauju juodu taskeliu, o nosis gerokai svaresne thumbup.gif
Atsakyti
aš pradėjau naudoti rusiškų produktų liniją pvz:."Čistaja linija" pilinga su abrikosu kauliukais. na man ši linija labai patinka, beto ir padeda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cover_girl @ 2007 03 31, 11:08)
aš pradėjau naudoti rusiškų produktų liniją pvz:."Čistaja linija" pilinga su abrikosu kauliukais. na man ši linija labai patinka, beto ir padeda biggrin.gif

man regis as turejau is sitos linijos.Neblogas buvo thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos.Naudojau anksciau Avon sveitikliukus.Bet kai pabandziau MK dermoabrazijos rinkini,tai likau labai patenkinta.Labai smulkios daleles gerai nuvalo,o po to yra serumas.Jausmas svaros dvi dienas dar jauciasi.Nebejauna oda mano,taip pat kapiliaru problema yra.Baisu labai grandyti.
Atsakyti
dbr turiu cistaja linija su abrikosais.patinka kainos ir kokybes santykis,tik gal truputi siurkstokas biggrin.gif pries tai turejau nivea scrub'a is young serijos.svelnesnis nei rusiskas,kvapas mielas,gerai nusveisdavo thumbup.gif dar esu bandzius avene meginuak pylingo.lbj mielas kvapas ir siaip smagiai jauciaus po jo,tik kad lbj aju svelnutis..bet gundaus pirkt......
Atsakyti