Įkraunama...
Įkraunama...

Veido šveitikliai

Naudoju rusiskos firmos Gommaz veido pylinga-mano jautriai odai tik jis vienintelis tiko thumbup.gif Buna pirkti tik Eurokos ir kainuoja pigiai, apie 6 lt thumbup.gif Po jo odyte labai svelnute pasidaro 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 06 05, 18:47)
Naudoju rusiskos firmos Gommaz veido pylinga-mano jautriai odai tik jis vienintelis tiko thumbup.gif Buna pirkti tik Eurokos ir kainuoja pigiai, apie 6 lt thumbup.gif Po jo odyte labai svelnute pasidaro 4u.gif

turėjau, neblogas smile.gif
Atsakyti
as dabar kaip po tokio atskiro neturiu sveitiklio (tiesa, baigineju Avon su persikais berods), nes geriausiai man veida valo TBS kauke su kukuruzais good.gif viena is atrastu priemoniu, be kuriu nenoreciau gyvent biggrin.gif
Atsakyti
as naudoju du sveitiklius veidui: viena be granuliu Guinot gommage biologique (jis virsta aliejum ir mano kosmetologe sako, kad nebruzina veido ir nesudaro pagrindo spuogams) ir kita su granulem (paprasta is Drogo) - tai atvejais, kai po kosmetologes oda lupas, nes atsinaujina - granules tas daleles nusveicia.
Pirmaji naudoju karta per savaite, antraji laba retai. kol kas labai patenkinta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo monikaz: 11 birželio 2007 - 19:13
QUOTE(monikaz @ 2007 06 11, 20:13)
as naudoju du sveitiklius veidui: viena be granuliu Guinot gommage biologique (jis virsta aliejum ir mano kosmetologe sako, kad nebruzina veido ir nesudaro pagrindo spuogams)

Šis? blush2.gif
user posted image
Kokia ~ kaina pas mus? blush2.gif
Atsakyti
virts aaliejum? g.gif kaip idomiai, prasom placiau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 06 06, 07:54)
as dabar kaip po tokio atskiro neturiu sveitiklio (tiesa, baigineju Avon su persikais berods), nes geriausiai man veida valo TBS kauke su kukuruzais good.gif  viena is atrastu priemoniu, be kuriu nenoreciau gyvent biggrin.gif

user posted image Oj, nu gundai tu ta kauke.. user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2007 06 12, 08:08)
user posted image Oj, nu gundai tu ta kauke.. user posted image

nieko tokio irnesakyk.gif jei susigundysi - tai tikrai nenusivilsi good.gif
Atsakyti
Pasibaigė, leku vėl pirkti čistaja šveitiklio... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2007 06 12, 07:56)
Šis?  blush2.gif
user posted image
Kokia ~ kaina pas mus? blush2.gif

aha, is sitos serijos. tik cia su granulemis, o mano biologinis - be ju. ir parasyta ant jo gomage biologique. lietuvoje moku apie 70-80 Lt, nors gerai nepamenu. as akropolio sugiharoje perku.

QUOTE(Dasha @ 2007 06 12, 08:13)
virts aaliejum?  g.gif  kaip idomiai, prasom placiau  bigsmile.gif

aha, jis virsta aliejumi. kaip man aiskino kosmetologe, tas pylingas patenka po odos pavirsiumi ir iskelia nesvarumus - viskas nusivalo aliejumi. po jo kartais koki 1 spuogeli man ismeta ant veiduko, bet siaip viskas o.k. o rekomendavo, nes nereikalinga veido oda sveist grubiu sveitikliu - ja reikia mylet ir saugot lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo monikaz: 15 birželio 2007 - 15:30
garinier grūdėtą šveitiklį karts nuo karto naudoju.
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2007 06 16, 17:24)
garinier grūdėtą šveitiklį karts nuo karto naudoju.

Katrą? unsure.gif
Atsakyti