QUOTE(-freya- @ 2007 06 02, 11:14)
Čistaja linija šveitiklis su abrikosų (lygtais) smulkintais kauliukais, ramunėlėm, kurios yra nuo uždegimų ir ramina odą, be to tas šveitiklis sutraukia poras:) kainuoja apie 3 lt, geresnio nesu turėjus. Nublanksta visi avonai, oriflamai ir garnieriai 

O aš visada paskubu su tais pirkiniais. Nusipirkau TBS šveitiklį su jūros dumbliais ir man tie grūdeliai labai jau per švelnūs

TBS šveitiklis
QUOTE(-freya- @ 2007 06 02, 15:05)
Tas Čistaja šveitiklis tai jau tikrai nėra švelnus
bet užtat oda labai gerai nušveičia ir po to tampa kitos priemonės veisksmingesnės. Kieno jautri gal ir nelabai tiks, bet kai mano rieboka tai pats tas 

Oi net neabejojiu, kad tiks. Mano oda rieboka taip pat

QUOTE(ashley @ 2007 06 02, 16:15)
Mano irgi šiltu metų laiku tampa oda rieboka ir šiaip pas mane tokia begemoto oda, bet vat šis šveitiklis man buvo per aštrus

pabandziau cia kazkurios is supermamos pasiulytus kavos tirscius kaip sveitikli, nu gi
odyte kaip silkine, po nusveitimo pasitepu kauke ir tikrai labai labai gerai
bent kolkas tikraaaai nemetysiu pinigu ant sveitikli prausikliu ir kitu nesamoniu 
Papildyta:
o ir sikniuka beje labai gerai nusveist su jais
... nes su visais keturiais zandukais turejau lig siol problemu
as i kavos tirscius dar isivarvinu truputi citrinos ir glicerino.

Papildyta:

QUOTE(prieblanda @ 2007 06 02, 16:36)
Mano irgi šiltu metų laiku tampa oda rieboka ir šiaip pas mane tokia begemoto oda, bet vat šis šveitiklis man buvo per aštrus 

Man iš po švelnaus irgi žiaurokas buvo, bet kai apsipratau tai sakau

QUOTE(prieblanda @ 2007 06 02, 15:36)

Mano kosmetologė, kuri daro veido valymus, irgi pabrėžė. kad turiu ypatingai storą odą, na beveik begemoto

QUOTE(blackie @ 2007 06 02, 16:01)
pabandziau cia kazkurios is supermamos pasiulytus kavos tirscius kaip sveitikli, nu gi
odyte kaip silkine, po nusveitimo pasitepu kauke ir tikrai labai labai gerai
bent kolkas tikraaaai nemetysiu pinigu ant sveitikli prausikliu ir kitu nesamoniu 
Papildyta:
... nes su visais keturiais zandukais turejau lig siol problemu

Papildyta:

taip taip tira tiesa super kavos tiršč
ir rankas prieš manikiūra nupilinguoti jėga

kiek bandziau svetikliu visada griztu prie Cistaja Linija, man jis pats paciausias