QUOTE(prieblanda @ 2007 10 15, 09:43)
Polietilenas kaip polietilenas, bet visokie abrikosų kauliukai, pvz., Čistaja linija plačiai išliaupsintame šveitiklyje, man išvis kraupas

Ten ne tai kad brangų puodą milteliais nušveiti, ten jau kaip su metaline šiūruokle prasieini
Abrikosų kauliukai tai atomiškai braižo

Nesuprantu, kodėl mūsų moteriškės taip mėgsta - negi atrodo, kad kas labiau jaučiasi, tas veiksmingiau? Prieš kelias savaites kalbėjau su keliom odos gydytojom, tai jos pakraupusios nuo tos mados stipriai šveisti veidą. Galima rasti švelnių šveitiklių ir be kietų abrazyvinių dalelių. Net nejauti jokio braižymo, o oda minkštutėlė. Aš pati naudoju Rasos šveitiklį - jame šveitimo funkciją atlieka apelsinų pluoštas. Toks jausmas, kad su prausikliu praustumeis, o odelė švelnutė palieka

O daugumai moterų tai nepatinka - sako, kad nejaučia braižymo ir taip joms netinka

Čia labiau pripratimo reikalas, ar ne?
Papildyta:
QUOTE(Sonrisita @ 2007 10 15, 15:10)
Jo sudėtis:
Aqua, Glycerin, Paraffinum Liquidum, Polyacrylamide, C13-14 Isoparaffin, Laureth-7, Alcohol Denat., Papain, Lecithin, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Hydrolyzed Linseed Extract, Hydroxyethylcellulose, Phenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben, Ethylparaben, Butylparaben
Kaip manot, yra prie ko prisikabinti, neskaitant, kad daug parabenų jame?
Kad daug parabenų išvardinta - nesibaimink

Tai rodo, kad naudotas parabenų komleksas, o pagal taisykles privalo išvardinti visas sudėtines dalis. Kad tie parabenai išvardinti pabaigoje - galima tikėtis, kad jų procentas nebus toks baisus (pas kai kuriuos produktus galima rasti ir sąrašo viduryje...). Neradau polietileno - tai man patinka

jeigu tavo oda jautri - negalima naudoti stipraus šveitklio.