Įkraunama...
Įkraunama...

Veido šveitikliai

QUOTE(Reklamiste @ 2007 10 11, 17:12)
Ot tai geras šveitiklis - trečioje ingredientų sąrašo vietoje stovi POLIETILENAS. Tai jūs, brangiosios, ir nubrūžinat savo trapią veido odą su polietileno granulėm blink.gif
Ne aprašymus skaitykit ir neuostykit, o žiūrėkit, ką turinys apie save sako....

supratau, susimastysim g.gif
Atsakyti
man atrodo kai jau per daug pradedi skaitineti tas etiketes,tai is vis nesamone gaunasi,galiu pasakyti,kad nesveika ir gyventi,nes musu visas gyvenimas nesveikas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dzestina @ 2007 10 19, 17:46)
man atrodo kai jau per daug pradedi skaitineti tas etiketes,tai is vis nesamone gaunasi,galiu pasakyti,kad nesveika ir gyventi,nes musu visas gyvenimas nesveikas lotuliukas.gif

biggrin.gif na taip galima teigti, gi i gudu kaima nesikraustysi zmogus, o as kadangi chemijoje nelabai gaudausi, tai ismokau tuos junginius kurie "slamstas" ir paskaiciusi pakuote atsirenki zmogus, nors sazinei atrodo lengviau kad va mazesni blogi nusipirkai blush2.gif
Atsakyti
Aš neseniai nusipirkau Yves Rocher šveitiklį su abrikosų grūdeliais. Nerealus thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Reklamiste @ 2007 10 15, 16:18)
Abrikosų kauliukai tai atomiškai braižo doh.gif Nesuprantu, kodėl mūsų moteriškės taip mėgsta -  negi atrodo, kad kas labiau jaučiasi, tas veiksmingiau?  O daugumai moterų tai nepatinka - sako, kad nejaučia braižymo ir taip joms netinka blush2.gif Čia labiau pripratimo reikalas, ar ne?

Priklauso nuo odos tipo, jei turi jautrią ar sausą, tada tikrai abrikosai, riešutai netinka, bet jei riebesnė thumbup.gif ir nereik taip peikti, nes viskas gerai su tais abrikosais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jusma @ 2007 10 21, 00:04)
Aš neseniai nusipirkau Yves Rocher šveitiklį su abrikosų grūdeliais. Nerealus thumbup.gif
Papildyta:

Priklauso nuo odos tipo, jei turi jautrią ar sausą, tada tikrai abrikosai, riešutai netinka, bet jei riebesnė thumbup.gif ir nereik taip peikti, nes viskas gerai su tais abrikosais ax.gif

Ane? Riebesnė oda paprastai reiškia ir daugiau spuogų, kuriems mechaniniai šveitikliai tik dar labiau plisti padeda doh.gif Be to, mechaniniai šveitikliai nepadeda efektyviai kovoti su labai dažnu riebios odos palydovu - keratoze, arba padidėjusiu odos ragėjimu. Aš vis tiek atiduodu balsą už AHA ir BHA priemones good.gif

Aišku, čia pasirinkimo reikalas, ar šveisti tą veidą ir kuo šveisti rolleyes.gif Va, kitos eina į soliariumus "pasigražinti", o aš tai ten tik odos sendinimo būdą matau. Skonio reikalas biggrin.gif
Atsakyti
O ar zinote kodel ant Rasos emulsinio veido sveitiklio uzrasyta brandziai odai? Negi tik brandziai odai tinka emulsiniai sveitikliai? Man 21 ir turiu riebia veido oda ir norisi ji nusipirkti, bet va dabar dvejoju blush2.gif gal kas galite padeti? 4u.gif
Atsakyti
o As naudoju Mary Kay veido valymo priemones ir krema po po. thumbup.gif mmm kokia svelnute ir sveikai spindanti oda buna wub.gif esu labai patenkinta
Atsakyti
Siuo metu naudoju The Body Shop jojobos sveiciamaji veido prausikli.Svelnus prausiklis mano odai.
Atsakyti
Man pats pačiausias kolkas Bernard Cassiere mikropylingas.. smile.gif Po jo norėčiau išbandyti AVENE, nes kažkaip nemažai šios serijos priemonių naudoju.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaroti @ 2007 11 08, 18:44)
Man pats pačiausias kolkas Bernard Cassiere mikropylingas.. smile.gif Po jo norėčiau išbandyti AVENE, nes kažkaip nemažai šios serijos priemonių naudoju.. smile.gif

man labai patinka Bernard Cassiere kremas su spalvyte - cia tik siaip pastebejimas
siuo metu naudoju Australian body care sveitikli - labai fainas, toks smilkutis, bet kartu ir pakankamai tirstas..Turejau TBS juros dumbliu sveitikli, bet jis man per skystas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2007 11 08, 23:55)
man labai patinka Bernard Cassiere kremas su spalvyte - cia tik siaip pastebejimas
siuo metu naudoju Australian body care sveitikli - labai fainas, toks smilkutis, bet kartu ir pakankamai tirstas..Turejau TBS juros dumbliu sveitikli, bet jis man per skystas  doh.gif

Aš irgi varvinau seilę į tą kremuką, bet paskui kažkodėl neišdrįsau jo pasijamti.. doh.gif Juolab kad namie dar Guinot ir Sothys guli.. lotuliukas.gif

Sorry už off topinimą.. 4u.gif
Atsakyti
dabar naudoju AA oligovital veido sveitikli is eurokos parduotuves, tai man siaip sau toks, skystokas.
Atsakyti