Įkraunama...
Įkraunama...

Veido šveitikliai

QUOTE(Sublime @ 2008 12 15, 09:57)
Enziminiai šveitikliai sudėty turi molio, kuris sugeria riebalus bei nešvarumus  4u.gif

O jei veidas sausas tinka? Nes pas mane tu riebalu nera.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2008 12 17, 16:58)
O jei veidas sausas tinka? Nes pas mane tu riebalu nera.. biggrin.gif

Skirtingu firmų enziminiai šveitikliai skirtingi. Faberlic'o pvz. enziminis šveitiklis - tinka būtent sausai odai, jis švelnesnis, jis be molio. O šiaip, kiek žinau, molis labiau tinkamas riebesnei odai.
Atsakyti
QUOTE(Helly1 @ 2008 12 17, 17:03)
Skirtingu firmų enziminiai šveitikliai skirtingi. Faberlic'o pvz. enziminis šveitiklis - tinka būtent sausai odai, jis švelnesnis, jis be molio. O šiaip, kiek žinau, molis labiau tinkamas riebesnei odai.

Sutinku, kad skirtingų firmų, skirtingi šveitikliai, ir kiekviena jų turi priemonių, skirtų kiekvienam odos tipui. Todėl tau reikėtų rinktis sausai odai skirtus šveitiklius. Vieno produkto, tinkančio visiems, manau nėra - tam ir skirtas šis skyrelis, kad padėtume viena kitai atsirinkti tinkamiausius 4u.gif
Esu turėjus ir keletą Faberlic priemonių, tik nepasakyčiau, kad likau patenkinta rezultatu - man netiko visiskai schmoll.gif Bet čia vėlgi - tik mano patirtis, tikiu, kad yra tokių kas naudoja ir yra labai patenkintos ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

per paiešką neišmetė nei vienos temos skirtos aptarti veido šveitiklius. Noriu pagalbos renkantis. Vieną neseniai rekomendavo grožio salone - San Germaine šveitiklį. Tačiau jo kaina buvo daugiau nei 150 Lt. Kažkaip nesiryžau. Gal turit ką parekomenduoti? Kokius pačios naudojat?
Atsakyti
QUOTE(emilija13 @ 2009 01 13, 21:31)
Sveikos,

per paiešką neišmetė nei vienos temos skirtos aptarti veido šveitiklius. Noriu pagalbos renkantis.  Vieną neseniai rekomendavo grožio salone - San Germaine šveitiklį. Tačiau jo kaina buvo daugiau nei 150 Lt. Kažkaip nesiryžau. Gal turit ką parekomenduoti? Kokius pačios naudojat?

Nu kaip nera.. g.gif doh.gif http://www.supermama...;#entry22363816 o kas cia?
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2009 01 13, 22:19)

Sorry, reiškia paieška kažkokį grybą supjovė, nes specializuotos temos net ir neišmetė, tik visokias be ko negalime gyventi. Dėkui, skaitysiu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sublime @ 2008 12 17, 17:25)
Sutinku, kad skirtingų firmų, skirtingi šveitikliai, ir kiekviena jų turi priemonių, skirtų kiekvienam odos tipui. Todėl tau reikėtų rinktis sausai odai skirtus šveitiklius. Vieno produkto, tinkančio visiems, manau nėra - tam ir skirtas šis skyrelis, kad padėtume viena kitai atsirinkti tinkamiausius  4u.gif
Esu turėjus ir keletą Faberlic priemonių, tik nepasakyčiau, kad likau patenkinta rezultatu - man netiko visiskai schmoll.gif Bet čia vėlgi - tik mano patirtis, tikiu, kad yra tokių kas naudoja ir yra labai patenkintos  ax.gif

O kokios kainos maždaug Faberlico?
Atsakyti
QUOTE(laukyte @ 2009 01 14, 13:50)

Labai seniai pirkau - nebepamenu tiksliai smile.gif Nera brangi produkcija.
Atsakyti
QUOTE(laukyte @ 2009 01 14, 13:50)

Faberlico šveitikliai kainuoja apie 17-20 lt. Jei domintų - galiu padėt įsigyt, padaryčiau ir nuolaidėlę smile.gif Rašyk į až.
Atsakyti
QUOTE(Helly1 @ 2009 01 14, 15:56)
Faberlico šveitikliai kainuoja apie 17-20 lt. Jei domintų - galiu padėt įsigyt, padaryčiau ir nuolaidėlę smile.gif Rašyk į až.

Aš šiuo momentu dar galvoju ir skaitinėjuosi. Galiu sumokėti ir daugiau už šveitiklį, tik kad tiktų. Nes mano oda yra labai jautri ir sausa.
Norėčiau tokio šveitiklio, kurio granulės būtų kuo smulkesnės, pageidautina vos ne kaip pudros smulkumo būna. Gal turit kokių rekomendacijų?
Atsakyti
QUOTE(laukyte @ 2009 01 14, 16:07)
Aš šiuo momentu dar galvoju ir skaitinėjuosi. Galiu sumokėti ir daugiau už šveitiklį, tik kad tiktų. Nes mano oda yra labai jautri ir sausa.
Norėčiau tokio šveitiklio, kurio granulės būtų kuo smulkesnės, pageidautina vos ne kaip pudros smulkumo būna. Gal turit kokių rekomendacijų?

Tau reiktų ieškoti emzyminio šveitiklio be šveičiamųjų dalelių, kad mažiau dirgintų jautrią odą 4u.gif Apie jį jau yra šnekėta šioje temoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laukyte @ 2009 01 14, 13:47)
Sorry, reiškia paieška kažkokį grybą supjovė, nes specializuotos temos net ir neišmetė, tik visokias be ko negalime gyventi. Dėkui, skaitysiu.  4u.gif

Visko gali but 4u.gif
Atsakyti