Įkraunama...
Įkraunama...

Veido šveitikliai

QUOTE(emilija13 @ 2009 01 13, 21:31)
Sveikos,

per paiešką neišmetė nei vienos temos skirtos aptarti veido šveitiklius. Noriu pagalbos renkantis.  Vieną neseniai rekomendavo grožio salone - San Germaine šveitiklį. Tačiau jo kaina buvo daugiau nei 150 Lt. Kažkaip nesiryžau. Gal turit ką parekomenduoti? Kokius pačios naudojat?

man patiko neutrogenos šveitiklis smile.gif
Atsakyti
Su labai smulkiom dalelem yra Maria Galland sveitikliukas, as naudoju ir labai patenkinta koleikas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laukyte @ 2009 01 14, 16:07)
Aš šiuo momentu dar galvoju ir skaitinėjuosi. Galiu sumokėti ir daugiau už šveitiklį, tik kad tiktų. Nes mano oda yra labai jautri ir sausa.
Norėčiau tokio šveitiklio, kurio granulės būtų kuo smulkesnės, pageidautina vos ne kaip pudros smulkumo būna. Gal turit kokių rekomendacijų?

Na, faberliko enziminis švietiklis ir yra skirtas sausai odai. Bandžiau, tikrai labai švelnus. Bet kol pati nepabandysi, nežinosi, ar būtent tokio tikėjaisi. Čia, man atrodo, niekas nepatars, tik bandymo keliu sau atrinksi tinkamą.
Atsakyti
Sveikos merginos

Norejau patarimo, buvau pas kosmetologe veido valymui, tai dar po jo ji man nusveite veida su sveitikliu is www.dannemking.com serijos bo to dejo kauke, kuria istraukia visus nesvarumus is odos. Siaip visai patiko, galvoju isigyti pora sveitikliu is sios serijos. Ar kas nors naudojo ja? Kazkaip man nekelia pasitikejimo sudetis, ar nera ji labai chemine?
Atsakyti
jau antra pakuote naudoju veido sveitklio is AVON, spa planet linijos su baltaja arbata. nu man tai nerealus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Malina @ 2009 01 16, 12:19)
Sveikos merginos

Norejau patarimo, buvau pas kosmetologe veido valymui, tai dar po jo ji man nusveite veida su sveitikliu is www.dannemking.com serijos bo to dejo kauke, kuria istraukia visus nesvarumus is odos. Siaip visai patiko, galvoju isigyti pora sveitikliu is sios serijos. Ar kas nors naudojo ja? Kazkaip man nekelia pasitikejimo sudetis, ar nera ji labai chemine?

Nieko negirdejusi apie sia kosmetika ax.gif
Atsakyti
Gal dar kas atrado gera sveitikli? bigsmile.gif

Maniskis prie pabaigos, planuoju koki nors kita isbandyti ax.gif
Atsakyti
jei turite pavirsiuje kraujagysliu, kas yra labai daznai, patariu rinktis sveitikli su enzymais, jis neturi abrazyviniu daleliu biggrin.gif
Atsakyti
Tai Artristry odą skaistinantis pilingas.Pagerina odos išvaizdą, pašalina riebalų likučius.Tinka visų tipų odai.
Atsakyti
labukas. As noriu pasidalinti savo patirtimi.

Po ilgu bandymu, dabar renkuosi kuo smulkesniu granulyciu sveitikli. Ir siaip kosmetologe yra sakiusi, kad stambus negerai, nes nubraizo jautria oda (mes zinoma nematome tu pazeidimu) ir paskui per tuos pazeidimus gali isinesti infekcija, del ko iskyla spuogeliai ir panasiai ir taip toliau..... Na zodziu ne tik del sio mano kosmetologes posto, bet ir del konforto man patinka itin smulkus sveitikliai.

Pastaruoju metu naudoju Sharlottes Meentzen firmos Peeling-creme. Nu visai nieko man:))
Atsakyti
as turiu situs :
user posted image sitas su arbatmedziu
user posted image
abu labai geri,tas lancome tai toks keistas,atrodo ,kaip parastas kremas ,bet tokios isvis smulkios granulytes,tai patrini,net skauda atrodo,bet poto svelnus svelnus veidas buna thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ugnet: 20 kovo 2009 - 19:28
Nusipirkau Rasos veido sveitikli. Toks svelnutis. ax.gif
Atsakyti