As naudoju Sharlottes Meentzen firmos. Labai smulkus. Kosmadoj perku. Na man patinka:)
QUOTE(Chanell @ 2009 03 24, 13:22)
man reikia veido sveitiklio, bet tokio smulkaus
gal zinot ,kad parduotuveje nusipirkt?

Siūlyčiau pabandyti TBS su vit.C. Naudoju ir labai patinka

Aciu uz patarimus

Sveikos as taip pat nuo paauglystes turiu spuogu, ta amziu jau seniai isaugau bet taip ju ir neatsikraciau. inkstiru pilnas veidas. nemanau kad yra stebuklingu priemoniu. naudoju kosmetika kaip astuoniolikmete. Siaip turiu CLEARASIL sveitikli karta per savaite ji naudoju 
Papildyta:
Sveikos as taip pat nuo paauglystes turiu spuogu, ta amziu jau seniai isaugau bet taip ju ir neatsikraciau. inkstiru pilnas veidas. nemanau kad yra stebuklingu priemoniu. naudoju kosmetika kaip astuoniolikmete. Siaip turiu CLEARASIL sveitikli karta per savaite ji naudoju
o gal kas ka nors geriau atrado?

Papildyta:

QUOTE(Chanell @ 2009 03 24, 12:22)
man reikia veido sveitiklio, bet tokio smulkaus
gal zinot ,kad parduotuveje nusipirkt?

geriau isigyk tada Nivea veido prausikli su smulkiom istirpstanciom granulytem (baltas su melynom) - taip kasdien ir pamasazuosi veiduka ir gerai nuprausi veiduka. Jis nebrangus (parduotuvins) ir labai malonus veidui.

Papildyta:
QUOTE(kurlikutis @ 2009 03 25, 22:02)
Papildyta:
o gal kas ka nors geriau atrado? 

Papildyta:

reiktu veido valyma pasidaryt manau, turbut veidukas per ilgai nebuvo valytas, naudoji tik priemones paciam pavirsiniam sluoksniui, o giliau - uzsikimse poros. Jei jau taip ilgai gyveni su sia beda, manau reiktu bent keliu proceduru rugstinio valymo.
As naudoju The body shop veido sveitikli su vitaminu E, tikrai fainas

Labai smulkus grudeliai Oceanic Cosmetic AA Facial scrub small-grained, rausva pakuote
Ir labai skaniai kvepia
Geras sveitiklis

Geras sveitiklis

ar kas bandet TBS su juros dumbliais?
beja RASOS enziminis man nelb galiu perleisti

beja RASOS enziminis man nelb galiu perleisti

Labai fainas pilingas veidukui yra Artistry firmos (po pilingo veidas pasidaro švelnus švelnus, bent jau man
)

QUOTE(širdelė @ 2009 03 26, 20:44)
Labai fainas pilingas veidukui yra Artistry firmos (po pilingo veidas pasidaro švelnus švelnus, bent jau man
)

Kur sios produkcijos buna pirkti?

QUOTE(_Kere_ @ 2009 03 26, 20:48)
Deja parduotuvėje jos nepardavinėja. O įsigyti galima per distributorius

Christina "Rose de Mer Soap Peel" - nerealus!!!