Įkraunama...
Įkraunama...

Veido šveitikliai

As naudoju Sharlottes Meentzen firmos. Labai smulkus. Kosmadoj perku. Na man patinka:)
Atsakyti
QUOTE(Chanell @ 2009 03 24, 13:22)
man reikia veido sveitiklio, bet tokio smulkaus  blush2.gif  gal zinot ,kad parduotuveje nusipirkt? g.gif  wub.gif

Siūlyčiau pabandyti TBS su vit.C. Naudoju ir labai patinka smile.gif
Atsakyti
Aciu uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
Sveikos as taip pat nuo paauglystes turiu spuogu, ta amziu jau seniai isaugau bet taip ju ir neatsikraciau. inkstiru pilnas veidas. nemanau kad yra stebuklingu priemoniu. naudoju kosmetika kaip astuoniolikmete. Siaip turiu CLEARASIL sveitikli karta per savaite ji naudoju blush2.gif
Papildyta:
Sveikos as taip pat nuo paauglystes turiu spuogu, ta amziu jau seniai isaugau bet taip ju ir neatsikraciau. inkstiru pilnas veidas. nemanau kad yra stebuklingu priemoniu. naudoju kosmetika kaip astuoniolikmete. Siaip turiu CLEARASIL sveitikli karta per savaite ji naudoju blush2.gif o gal kas ka nors geriau atrado? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chanell @ 2009 03 24, 12:22)
man reikia veido sveitiklio, bet tokio smulkaus  blush2.gif  gal zinot ,kad parduotuveje nusipirkt? g.gif  wub.gif

geriau isigyk tada Nivea veido prausikli su smulkiom istirpstanciom granulytem (baltas su melynom) - taip kasdien ir pamasazuosi veiduka ir gerai nuprausi veiduka. Jis nebrangus (parduotuvins) ir labai malonus veidui. 4u.gif Nereiks dvieju priemoniu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(kurlikutis @ 2009 03 25, 22:02)
Sveikos as taip pat nuo paauglystes turiu spuogu, ta amziu jau seniai isaugau bet taip ju ir neatsikraciau. inkstiru pilnas veidas. nemanau kad yra stebuklingu priemoniu. naudoju kosmetika kaip astuoniolikmete. Siaip turiu CLEARASIL sveitikli karta per savaite ji naudoju blush2.gif
Papildyta:
Sveikos as taip pat nuo paauglystes turiu spuogu, ta amziu jau seniai isaugau bet taip ju ir neatsikraciau. inkstiru pilnas veidas. nemanau kad yra stebuklingu priemoniu. naudoju kosmetika kaip astuoniolikmete. Siaip turiu CLEARASIL sveitikli karta per savaite ji naudoju blush2.gif o gal kas ka nors geriau atrado?  smile.gif

reiktu veido valyma pasidaryt manau, turbut veidukas per ilgai nebuvo valytas, naudoji tik priemones paciam pavirsiniam sluoksniui, o giliau - uzsikimse poros. Jei jau taip ilgai gyveni su sia beda, manau reiktu bent keliu proceduru rugstinio valymo.
Atsakyti
As naudoju The body shop veido sveitikli su vitaminu E, tikrai fainas thumbup.gif
Atsakyti
Labai smulkus grudeliai Oceanic Cosmetic AA Facial scrub small-grained, rausva pakuote bigsmile.gif Ir labai skaniai kvepia wub.gif
Geras sveitiklis thumbup.gif
Atsakyti
ar kas bandet TBS su juros dumbliais? bigsmile.gif
beja RASOS enziminis man nelb galiu perleisti 4u.gif
Atsakyti
Labai fainas pilingas veidukui yra Artistry firmos (po pilingo veidas pasidaro švelnus švelnus, bent jau man tongue.gif tongue.gif tongue.gif )
Atsakyti
QUOTE(širdelė @ 2009 03 26, 20:44)
Labai fainas pilingas veidukui yra Artistry firmos (po pilingo veidas pasidaro švelnus švelnus, bent jau man tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif )

Kur sios produkcijos buna pirkti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Kere_ @ 2009 03 26, 20:48)
Kur sios produkcijos buna pirkti? 4u.gif

Deja parduotuvėje jos nepardavinėja. O įsigyti galima per distributorius smile.gif
Atsakyti
Christina "Rose de Mer Soap Peel" - nerealus!!! thumbup.gif
Atsakyti