Įkraunama...
Įkraunama...

Veido šveitikliai

QUOTE(Mintee @ 2006 01 14, 13:56)
tai tu jo isvis netrini? pasitepi, palaikai ir nuplauni?  blink.gif

Kiek man kosmetologe aiskino- visa esme yra nutrinime, trinant valosi oda. O paskui jau aisku ir nuplaut reikia

Kaip tik taip ir darau. Taigi čia enzyminis pylingas, kurio esmė ir yra tame, kad jo trinti nereikia, nes jis yra be grudelių :užtepi, palaikai kokį 10 min. ir nuplauni. Visi kitu pylingai (kurie yra su grudeliais) reikalauja trynimo. Tame ir yra skirtumas. Tavo kosmetologė matyt kalbėjo ne apie enzyminį pylingą.
Atsakyti
QUOTE(babouziuke @ 2006 01 14, 17:22)
Kaip tik taip ir darau. Taigi čia enzyminis pylingas, kurio esmė ir yra tame, kad jo trinti nereikia, nes jis yra be grudelių :užtepi, palaikai kokį 10 min. ir nuplauni. Visi kitu pylingai (kurie yra su grudeliais) reikalauja trynimo. Tame ir yra skirtumas. Tavo kosmetologė matyt kalbėjo ne apie enzyminį pylingą.

Apie enzymini.

Taigi jis be grudeliu ir yra, ji reikia palaikyt ir nutrint masazuojanciais judesiais- be vandens.

O tik paskui nuplaut kas lieka ant veido.

O su grudeliais- uzsitepi, ir, masazuojant nuplauni.
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2006 01 14, 17:41)
Apie enzymini.

Taigi jis be grudeliu ir yra, ji reikia palaikyt ir nutrint masazuojanciais judesiais- be vandens.

O tik paskui nuplaut kas lieka ant veido.
O su grudeliais- uzsitepi, ir, masazuojant nuplauni.

Na nežinau, gal aš durna, lai ir kitos merginos pasako savo nuomonę šiuo klausimu. Bet aš kažkiek nusimanau apie tokius dalykus, nes pati baigiau kosmetologės kursus.
Mano žiniomis enzyminį pylingą reikia užtepti, palaikyti ir nuplauti; o paprastą - užtepi, masažuoji ir tada nuplaunu.
Enzyminis pylingas yra skirtas jautriai odai ir dar tokiai, kurios išsiplėtę kapiliarai. Tai ten visa esmė ir yra tame, kad oda valosi jos netrinant.
Atsakyti
QUOTE(Vanesa @ 2006 01 13, 13:46)
Pagaliau ir as pabandziau enzymini pylinga.Manaji reikia 5-10 min.laikyti.
Jis lengvai,neikiriai degina.Kai nusivaliau su kempinele,tai toks  jausmas,kad oda kvepuoja,nerealus svaros jausmas.Bet deja oda svelnesne netampa,kaip pavyzdziui pylinguojiesi masazuodama.
Zinau,kad negyvos lasteles yra svelniai pasalinamos ir man tai svarbiausia.
Na bet idomu buvo isbandyti,visgi kazkas nauja.

Kiek supratau iš Vanesos posto, tai ji irgi nemasažuoja enzyminio pylingo.
Atsakyti
QUOTE(babouziuke @ 2006 01 14, 18:51)
Na nežinau, gal aš durna, lai ir kitos merginos pasako savo nuomonę šiuo klausimu. Bet aš kažkiek nusimanau apie tokius dalykus, nes pati baigiau kosmetologės kursus.
Mano žiniomis enzyminį pylingą reikia užtepti, palaikyti ir nuplauti; o paprastą - užtepi, masažuoji ir tada nuplaunu.
Enzyminis pylingas yra skirtas jautriai odai ir dar tokiai, kurios išsiplėtę kapiliarai. Tai ten visa esmė ir yra tame, kad oda valosi jos netrinant.

Nu tikrai nemanau, kad tu durna 4u.gif

tai gal tiesiog ju visokiu yra? g.gif
nes sitas pylingas be grudeliu, labai lengvai valosi, svelnutis toks (na, cia po antro bandymo, ismokau jau naudotis biggrin.gif )

Ir kosmetologe sake, kad enzyminis.
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2006 01 14, 18:58)
Nu tikrai nemanau, kad tu durna  4u.gif

tai gal tiesiog ju visokiu yra?  g.gif
nes sitas pylingas be grudeliu, labai lengvai valosi, svelnutis toks (na, cia po antro bandymo, ismokau jau naudotis  biggrin.gif )

Ir kosmetologe sake, kad enzyminis.

Kiek žinau, tai visi enzyminiai pylingai ir yra be grudelių. mirksiukas.gif
O tu skaitei kokį nors aprašymą ant buteliuko kaip reikia naudoti? Gal jis rimtai kitaip naudojamas nei maniškis g.gif .
Atsakyti
QUOTE(babouziuke @ 2006 01 14, 19:09)
Kiek žinau, tai visi enzyminiai pylingai ir yra be grudelių.  mirksiukas.gif
O tu skaitei kokį nors aprašymą ant buteliuko kaip reikia naudoti? Gal jis rimtai kitaip naudojamas nei maniškis  g.gif .

Aprasymo neskaiciau, nes pirkau meginuka, tiksliau- paprasiau, kad man idetu 10 ml i indeli pabandymui

Bet ir ji pati taip naudoja ir jai tai pats paciausiais pylingas. na, man tai nera jis stebuklingas, tik tiek, kad visai kitoks smile.gif

man gal net geriau su grudeliais- nusiprausi ir viskas biggrin.gif
Man svarbu, kad kuo maziau laiko uzimtu blush2.gif

Atsakyti
Iš patirties rekomenduoju Yves Saint Laurent Instant Pur šveitiklį be mikrodalelių. Labai maloni ir graži tekstūra. Šiek tiek pamasažuoji veidą, jos konsistencija pasikeičia, pasidaro kaip skystis. Iškart po naudojimo- švaros, minkštumo, drėgmės jausmas. Kaina apie 150 lt. Tai pats geriausias šveitiklis, kokį kada gyvenime naudojau.

Tiesa, Lietuvoje viena problema- po šio šveitiklio užsimaniau susipirkti visa liniją veidui. Dudki. Nėra Lietuvoje nei drėkinančio ar šiaip nesenai odai kremo odai aplink akis, nei kremo normaliai odai. Tik senstančiai, riebiai, dar kažkokiai. Na, vienos linijos nesusipirksi.

Tai derinu su kita kosmetika- tinka. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norge: 14 sausio 2006 - 19:38
o man geriausias sveitiklis kenzo. ten tokia bonkute su vadinamom sveiciamom snaigem, kurias reikai sumaisyti su vandeniu ir masazuoti veido oda. na nerealus jausmas po sios proceduros - oda svari, gaivi, sudrekinta, svelni, o kvapas...mmm...super daiktas...kaina tik didoka 119 lt, bet uztai ilgam, uztenka
Atsakyti
Enziminis pilingas priklauso paviršinių pilingų kategorijai, didžiausias jo privalumas-saugumas. Odos atsinaujinimas ir regeneracija, apmirusių ląstelių lupimasis vyksta veikiant fermentams. Šis metodas nepadeda pašalinti gilesnių raukšlių arba randų, bet atšviežina veido spalvą, pagerina odos būklę. Rekomenduojama odai su išsiplėtusiais kapiliarais, brandžiai vystančiai ir inkštiruotai bei spuoguotai odai. Kremas , neturintis mechaninių dalelių vadinamas gomažu (ant tūbelės taip ir parašyta-gomagge).
Pilingas ir gomažas skiriasi savo sudėtimi ir poveikiu. Pilinge yra smulkių dalelių, jis veikia mechaniškai, panašiai kaip plonas švitrinis popierius, toks odos šveitimas tinka jaunai, stangriai ir riebiai odai. Pilingas pagerina kraujotaką, jo negalima naudoti, esant išsiplėtusiems kapiliarams, jei oda pavytus ar inkštiruota, jei joje vyksta uždegiminiai procesai.
Čia ne pati sugalvojau, žurnale perskaičiau.
Gomažo mačiau yra Eurokos parduotuvėje, kainuoja apie 11 lt.
Atsakyti
QUOTE(Ašara @ 2006 01 20, 11:37)
Enziminis pilingas priklauso paviršinių pilingų kategorijai, didžiausias jo privalumas-saugumas. Odos atsinaujinimas ir regeneracija, apmirusių ląstelių lupimasis vyksta veikiant fermentams. Šis metodas nepadeda pašalinti gilesnių raukšlių arba randų, bet atšviežina veido spalvą, pagerina odos būklę. Rekomenduojama odai su išsiplėtusiais kapiliarais, brandžiai vystančiai ir inkštiruotai bei spuoguotai odai. Kremas , neturintis mechaninių dalelių vadinamas gomažu (ant tūbelės taip ir parašyta-gomagge).
Pilingas ir gomažas skiriasi savo sudėtimi ir poveikiu. Pilinge yra smulkių dalelių, jis veikia mechaniškai, panašiai kaip plonas švitrinis popierius, toks odos šveitimas tinka jaunai, stangriai ir riebiai odai. Pilingas pagerina kraujotaką, jo negalima naudoti, esant išsiplėtusiems kapiliarams, jei oda pavytus ar inkštiruota, jei joje vyksta uždegiminiai procesai.
Čia ne pati sugalvojau, žurnale perskaičiau.
Gomažo mačiau yra Eurokos parduotuvėje, kainuoja apie 11 lt.

Turejau as gomaza is Eurokos. Lb gera tekstura, malonus kvapas, po proceduros oda atrodo atsigavusi.
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2006 01 20, 19:11)
Turejau as gomaza is Eurokos. Lb gera tekstura, malonus kvapas, po proceduros oda atrodo atsigavusi.

gal prisimeni kaip vadinas? 4u.gif
Atsakyti