Įkraunama...
Įkraunama...

Veido šveitikliai

Aš naudoju enzyminį veido odos šveitiklį Dr. Irena Eris odai su išsiplėtusiais kapiliarais.
Kai nėra tų grudelių, tai man atrodo, kad ten niekas ir nenusišveičia g.gif . Nors savo odai kitokio ir nelabai gaėčiau pasiūlyti unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(babouziuke @ 2006 01 06, 19:04)
Aš naudoju enzyminį veido odos šveitiklį Dr. Irena Eris odai su išsiplėtusiais kapiliarais.
Kai nėra tų grudelių, tai man atrodo, kad ten niekas ir nenusišveičia  g.gif . Nors savo odai kitokio ir nelabai gaėčiau pasiūlyti  unsure.gif .

As irgi enzimini siandien isbandziau. Nu ka as zinau- perlaikiau turbut doh.gif
Nors ir nelabai ilgai lyg ir laikiau, bet toks jausmas, kad pridziuvo jis man prie veido unsure.gif Tai reikejo nebe svelniai nutrint, bet nugrandyt biggrin.gif

Juokauju, nebuvo taip jau blogai, bet siek tiek tikrai per ilgai palaikiau rolleyes.gif
Na, po vieno karto- odai lyg ir patiko, sunku kazka pasakyt, reikia dazniau panaudot (ir ismokt naudot rolleyes.gif )

Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2006 01 06, 23:19)
As irgi enzimini siandien isbandziau. Nu ka as zinau- perlaikiau turbut  doh.gif
Nors ir nelabai ilgai lyg ir laikiau, bet toks jausmas, kad pridziuvo jis man prie veido  unsure.gif  Tai reikejo nebe svelniai nutrint, bet nugrandyt  biggrin.gif

Juokauju, nebuvo taip jau blogai, bet siek tiek tikrai per ilgai palaikiau  rolleyes.gif
Na, po vieno karto- odai lyg ir patiko, sunku kazka pasakyt, reikia dazniau panaudot (ir ismokt naudot  rolleyes.gif )

O kokios firmos naudoji ir kiek laiko laikei, kad taip pridžiuvo?
Atsakyti
man ziaja pylingas au agurkais patiko...
Atsakyti
Mano veidukui labai tiko ir patiko "Oriflame" šveitiklis- prausiklis su mangais ir papajomis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2006 01 07, 12:34)
man ziaja pylingas au agurkais patiko...

As irgi ji bandziau,man jis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lala @ 2006 01 07, 15:43)
As irgi ji bandziau,man jis  thumbup.gif

mačiau ten yra agurkinis tonikas pienelis ar dar kažkas, gal bandei? man tai smalsu pasidarė, nes tas pylingas labai fainas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indijaa: 07 sausio 2006 - 17:00
QUOTE(Sandrelle @ 2006 01 07, 12:01)
Mano veidukui labai tiko ir patiko "Oriflame" šveitiklis- prausiklis su mangais ir papajomis  thumbup.gif

man irgi thumbup.gif o kvepia kaip pasakiskai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2006 01 07, 17:59)
mačiau ten yra agurkinis tonikas pienelis ar dar kažkas, gal bandei? man tai smalsu pasidarė, nes  tas pylingas labai fainas

Vasara naudojau tonika tai buvo visai nieko,kaip uz tokia kaina rolleyes.gif ,o vat kremas tai net nezinau,drauge sake,kad jai nelabai patiko,po keliu savaiciu pradejo grauzti ir sausinti oda unsure.gif na bet gal tai tik jai ax.gif
Atsakyti
Mergaitės, labai nelogas yra "Čiornyj žemčug" pylingas veidui. Nebrangus (apie 7 lt.), ilgam užtenka. O svarbiausia - nušveičia odą taip, kad ji kelias dienas itin švelni, lygi, tarsi nupoliruota. Gal ir Jums patiks. Beje, toks pat kokybiškas yra ir tos pačios firmos pylingas kūnui.
Atsakyti
QUOTE(Libe @ 2006 01 08, 17:22)
Mergaitės, labai nelogas yra "Čiornyj žemčug" pylingas veidui. Nebrangus (apie 7 lt.), ilgam užtenka. O svarbiausia - nušveičia odą taip, kad ji kelias dienas itin švelni, lygi, tarsi nupoliruota.  Gal ir Jums patiks. Beje, toks pat kokybiškas yra ir tos pačios firmos pylingas kūnui.

Vis noriu nusipirkti, bet lieku istikima Cistaja linija pilingui blush2.gif
O kaip kvapas tu pilingu is Ciornij Zemciug?
Atsakyti
As ir pagaliau isigyjau enzymini pylinga,dar nebandziau,bet nekantrauju.
Siandien sekmadienis,ketvirtadien kosmetologe padare kapitalini valyma,tai manau reikia kol kas palaukti.
Atsakyti