Įkraunama...
Įkraunama...

Pigūs lėktuvo bilietai, 6 tema

QUOTE(S@V@N@ @ 2010 08 27, 22:15)
man irgi reikia sausio men. i Bankoka  4u.gif
praneskit ir man. dbr tai maziausia kaina maciau pirmin-atgal 2702 Lt Vln-Bkk-Vln

aš ieškau per Vokietiją, paskutinis rastas variantas - 1700 Lt žmogui iš Vokietijos su 2 naktim viešbutyje Bankoke, jei dar įskaičiuoti skrydį iki Vokietijos, tai apie 2000 Lt išeina, ieškosiu dar g.gif
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2010 08 29, 18:42)
aš ieškau per Vokietiją, paskutinis rastas variantas - 1700 Lt žmogui iš Vokietijos su 2 naktim viešbutyje Bankoke, jei dar įskaičiuoti skrydį iki Vokietijos, tai apie 2000 Lt išeina, ieškosiu dar  g.gif

O kur toki pasiulyma radote, vis sis tas pigesnio
Atsakyti
kiek ziurejau Aerosvit dar siulo akcijiniu skrydziu i Kinija, gal kam reikia 4u.gif
Atsakyti
Jeigu kas uzmatete pigiu aviabilietu i Pietu Amerika gruodzio menesiui, saukite garsiai biggrin.gif Kur skristi nesvarbu (geriausia butu Brazilija, Peru arba Bolivija), per kur irgi nesvarbu, svarbiausia kuo mazesne kaina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Batukė @ 2010 08 29, 17:45)
O kur toki pasiulyma radote, vis sis tas pigesnio

ieškau per lastminute.de ir ltur.de
Atsakyti
O ar imanoma tarkim gruodzio 26 d. i Londona pigiai nuskristi? Ar buna pigiu bilietu tam laikui i ten? Mums i Stansteda reiktu...Kokiom 4 dienom... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2010 08 30, 20:58)
O ar imanoma tarkim gruodzio 26 d. i Londona pigiai nuskristi? Ar buna pigiu bilietu tam laikui i ten? Mums i Stansteda reiktu...Kokiom 4 dienom... ax.gif

turbut tuo metu visi nori nuvykt i Londona lotuliukas.gif
kiek ziurejau su Ryanair tuo metu bilietai laabai brangus doh.gif
O kad kitos avia bendroves tam laikui akcijas paskelbs - nelabai tiketina g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2010 08 30, 20:28)
turbut tuo metu visi nori nuvykt i Londona  lotuliukas.gif
kiek ziurejau su Ryanair tuo metu bilietai laabai brangus  doh.gif

O kokias pigiausias ryanairo kainas galima uzciupti i Londona, Stansteda? nekalediniu laikotarpiu, na kad ir spalio pabaigai? kiek ziurejau, randu brangiau nei i koki Berlyna ar Bremena... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2010 08 29, 22:20)
ieškau per lastminute.de ir ltur.de

O ar turit omeny pirmyn atgal? Tada nėra brangu 2000, dar ir pora nakvynių, gal norėčiau. Aš tikiuosi surast už 1200 pirmyn atgal iš Rygos ar Londono, ar Varšuvos, tada jau sakyčiau reikia negalvojant pirkti, nes iš Bangkoko ar Kuala Lumpuro labai pigūs vietiniai skrydžiai, galima pasiekti kurią nori šalį. Mano tikslas Vietnamas, bet ir kitos šalys neblogai. Buvo čia per Aerosvit akcija, bet kažin ar pasikartos.
Atsakyti
QUOTE(Eslieu @ 2010 08 31, 08:50)
O ar turit omeny pirmyn atgal? Tada nėra brangu 2000, dar ir pora nakvynių, gal norėčiau. Aš tikiuosi surast už 1200 pirmyn atgal iš Rygos ar Londono, ar Varšuvos, tada jau sakyčiau reikia negalvojant pirkti, nes iš Bangkoko ar Kuala Lumpuro labai pigūs vietiniai skrydžiai, galima pasiekti kurią nori šalį. Mano tikslas Vietnamas, bet ir kitos šalys neblogai. Buvo čia per Aerosvit akcija, bet kažin ar pasikartos.

taip, pirmyn-atgal tokia kaina, iš Vokietijos oro uosto (galima rinktis Miuncheną, Berlyną, Frankfurtą, Diuseldorfą) apie 1700 Lt/asm. bilietai ir 1-2 naktys viešbutyje Bankoke. 1200 būtų super, tik tokia kaina būtų nebent akcijos atveju. O kada išvažiuoti norite? aš ieškau rugsėjo galui - spalio pradžiai, todėl ko gero ilgai netempsiu su paieškom. Aerosvit akciją pražiopsojau verysad.gif tada dar negalvojau apie tokią kelionę, labai gaila, nes kainos labai pigios buvo.
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2010 08 31, 10:28)
taip, pirmyn-atgal tokia kaina, iš Vokietijos oro uosto (galima rinktis Miuncheną, Berlyną, Frankfurtą, Diuseldorfą) apie 1700 Lt/asm. bilietai ir 1-2 naktys viešbutyje Bankoke. 1200 būtų super, tik tokia kaina būtų nebent akcijos atveju. O kada išvažiuoti norite? aš ieškau rugsėjo galui - spalio pradžiai, todėl ko gero ilgai netempsiu su paieškom. Aerosvit akciją pražiopsojau  verysad.gif tada dar negalvojau apie tokią kelionę, labai gaila, nes kainos labai pigios buvo.

Bandau ieskot as skyrio su tom diem nakvynem, nu niekaip nerandu. Man meta arba tik skrydi arba skrysi su 14 nakvyniu, visam tam laikui.
Gal galit imest nuoroda kaip ten ir kur pasidaryt su keliom nakvynem skrydzio paieska?
Atsakyti
QUOTE(Batukė @ 2010 08 31, 11:13)
Bandau ieskot as skyrio su tom diem nakvynem, nu niekaip nerandu. Man meta arba tik skrydi arba skrysi su 14 nakvyniu, visam tam laikui.
Gal galit imest nuoroda kaip ten ir kur pasidaryt su keliom nakvynem skrydzio paieska?

per lastminute.de renkuosi skrydi su viesbuciu ir tada kai rodo viesbucius, buna toks viesbucio aprasymas "Flug + 1 Nacht Hotel " Skrydis + 1 naktis viesbutyje...
Atsakyti