Įkraunama...
Įkraunama...

Pigūs lėktuvo bilietai, 6 tema

o gal yra tokia paieskos sistema:
ivedi galutini taska ir isduoda kelis galimus variantus? bigsmile.gif
isvykimo vieta pvz." varsuva, ryga, vilnius, londonas ir pan. biggrin.gif
Atsakyti
Visada uzsisakinedavau bilietus i JAV per Greitai.lt ,ir visada sekdavosi neblogai.Si karta jie mane pavede juodai- uzsirezervavau bilieta is JAV i LT ir atgal,dave rezervacijai dvi dienas apmoketi , persimeciau pinigus i LT saskaita,atsikeliau is ryto jau noriu susimoketi-o cia snipstas. I maila atsiunte laiska,kad paankstinamas mokejimo terminas visa para.O laikas tai JAV skiriasi,nakti pasto neskaitau.Butu bent telefonu zinute atsiunte.Zodziu,ryta kai atsibudau rezervacija jau buvo pasibaigus. Va ,kaip jie mane pavede si karta. O per doleris.com kazko nerandu geru variantu,visi pigesni skrydziai per Niujorka su uosto keitimais ir dar brangesni visu simtu doleriu nei lietuviai siulo. Kas dar kokiu variantu turite is JAV i LT ir atgal.Kokia paieskos sistema naudojate?
Atsakyti
Gal kas pasiūlytų kuo pigesnį variantą į Prahą? kolkas nerandu.
Atsakyti
Deimute, as per doleri irgi pigiu bilietu nelabai randu, tai dabar su viena agentura bendrauju, kuri kaip ir zada pasiulyti iki 2500Lt(LT-Jav-Lt). Na, suprantu, variantas negeriausias,juk nesezono metu vyksim, bet pati geresniu nerandu. Lyginsiu, ka pasiulys ir ka pati rasiu.Dar bandziau swoodoo kazkaip ziuretis, ale irgi nieko neradau geresnio. Gal ieskot nemoku...O tos agenturos galeciau duot kontaktus, gal jie galetu jav-lt-jav padaryt. Kainos lyg ir neplesikiskos, kaip antai su west express kalbejau, jau kai pasiule bilietu branguma doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute21 @ 2010 08 06, 15:11)
Deimute, as per doleri irgi pigiu bilietu nelabai randu, tai dabar su viena agentura bendrauju, kuri kaip ir zada pasiulyti iki 2500Lt(LT-Jav-Lt). Na, suprantu, variantas negeriausias,juk nesezono metu vyksim, bet pati geresniu nerandu. Lyginsiu, ka pasiulys ir ka pati rasiu.Dar bandziau swoodoo kazkaip ziuretis, ale irgi nieko neradau geresnio. Gal ieskot nemoku...O tos agenturos galeciau duot kontaktus, gal jie galetu jav-lt-jav padaryt. Kainos lyg ir neplesikiskos, kaip antai su west express kalbejau, jau kai pasiule bilietu branguma doh.gif

2500 Lt nera pigu,kadangi tai reisas is LT i JAV.Man reikia atvirksciai- is JAV i LT. O kaina tada skiriasi visu tukstanciu litu kaip nekeista.Jie turbut galvoja,kad amerikonai nei lietuviai turi daugiau pinigu. Jus gal vaziuojate dabar vasara kai bilietai brangus,o as rugsejo pradzioj,taigi kaip ir po vasaros sezono. Doleriui parasiau komentara,tai pametejo geresniu skrydziu ir normalesniu,taigi pasiziurek dar. O tos agenturos pavadinima ir koordinates parasyk,gal pravers. Keista del West Express-kai gyvenau Lietuvoje visus skrydzius uzsisakydavau per juos,tik jie amzinai budavo apsikrove darbais,ilgai tekdavo sedeti prie agento. Dar esu ne karta pirkusi is Menu turas, Vilniuje .Jie man kazkaip rasdavo geru variantu. Dabar kai yra internetines paieskos sistemos stengiuosi bilieta susirasti pati.
Atsakyti
Tai as vat ir sakau, kad nera pigu, ne, mes butent specialiai ne vasara skrendam, o spalio pab., bet kad nerandu pati geresniu pasiulymu, agentura ir ta, sau uzsidejus, man randa geresni varianta. Aciu, pasiziuresiu dolery ir pasidomesiu tuo Menu turu. Parasiau kontaktus az. Kadangi kelioniu vadybininke pranese, kad info apie bilieta atsius ir turim apsisprest iki pirmadienio, taciau kazkodel savo pasto dezej nieko nerandu, jei kas nors ka nors dar geresnio uzmatysit, busiu dekinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute21 @ 2010 08 07, 01:10)
Tai as vat ir sakau, kad nera pigu, ne, mes butent specialiai ne vasara skrendam, o spalio pab., bet kad nerandu pati geresniu pasiulymu, agentura ir ta, sau uzsidejus, man randa geresni varianta. Aciu, pasiziuresiu dolery ir pasidomesiu tuo Menu turu. Parasiau kontaktus az. Kadangi kelioniu vadybininke pranese, kad info apie bilieta atsius ir turim apsisprest iki pirmadienio, taciau kazkodel savo pasto dezej nieko nerandu, jei kas nors ka nors dar geresnio uzmatysit, busiu dekinga smile.gif

Gavau agenturos kontaktus.Aciu.Noriu pasakyti,kad per anksti perkate bilieta. Spalio menuo dar labai toli ir nuo rudenio prasideda visokios akcijos,tikrai rastumete pigesniu variantu,o uz tokia suma tai visada rasit. Nereikia tik pradelsti terminu,ta pamaciau jau is praktikos- bilieta reikia isigyti likus ne maziau 15 dienu,nes po to jie pradeda brangti.Tai ne paskutines minutes keliones,bilietams,pasirodo galioja kita tvarka.
Atsakyti
Na, ir paciai buvo sovusi tokia mintis, kad gal per anksti, tad bilietu pirkt ir neskubejau, tik supanikavau, pasiskaicius, kaip zmones pigiai nusiperka, o as tokiu nerandu. Na, matyt stebesiu kats nuo karto ir luktelsiu iki rudens, aciu uz info smile.gif
Atsakyti
SOS! Ieškau bilietų Vilnius-Mančesteris-Vilnius rugsėjo 30d.-spalio 12d.Gal nemoku gerai ieškoti,randu pasiūlymus virš 1000Lt.Brangoka...Gal atsirastų kas galėtų patarti kaip surasti pigesnius bilietus? g.gif P.S.Skrydis galėtų būti ir iš Palangos.Ačiū
Atsakyti
QUOTE(barboryte @ 2010 08 12, 20:35)
SOS! Ieškau bilietų Vilnius-Mančesteris-Vilnius rugsėjo 30d.-spalio 12d.Gal nemoku gerai ieškoti,randu pasiūlymus virš 1000Lt.Brangoka...Gal atsirastų kas galėtų patarti kaip surasti pigesnius bilietus?  g.gif P.S.Skrydis galėtų būti ir iš Palangos.Ačiū

Ieškok per lufthansa tavo pasirinktom dienom rodo 594 Lt.
Atsakyti
QUOTE(skyler @ 2010 07 27, 22:56)
o kur rasti i Indija spaliui-lapkriciui, a? gal kas kokiu pasiulymu? smile.gif

Mes irgi spalio menesiui ieskom ieskom...
Atsakyti
QUOTE(eliuka @ 2010 08 16, 10:21)
Mes irgi spalio menesiui ieskom ieskom...

pabandykit per ukrainieciu kompanija aerosvit. Mano drauge sausiui i Deli gavo uz 900 Lt.
Atsakyti