QUOTE(saulute21 @ 2010 08 06, 15:11)
Deimute, as per doleri irgi pigiu bilietu nelabai randu, tai dabar su viena agentura bendrauju, kuri kaip ir zada pasiulyti iki 2500Lt(LT-Jav-Lt). Na, suprantu, variantas negeriausias,juk nesezono metu vyksim, bet pati geresniu nerandu. Lyginsiu, ka pasiulys ir ka pati rasiu.Dar bandziau swoodoo kazkaip ziuretis, ale irgi nieko neradau geresnio. Gal ieskot nemoku...O tos agenturos galeciau duot kontaktus, gal jie galetu jav-lt-jav padaryt. Kainos lyg ir neplesikiskos, kaip antai su west express kalbejau, jau kai pasiule bilietu branguma
2500 Lt nera pigu,kadangi tai reisas is LT i JAV.Man reikia atvirksciai- is JAV i LT. O kaina tada skiriasi visu tukstanciu litu kaip nekeista.Jie turbut galvoja,kad amerikonai nei lietuviai turi daugiau pinigu. Jus gal vaziuojate dabar vasara kai bilietai brangus,o as rugsejo pradzioj,taigi kaip ir po vasaros sezono. Doleriui parasiau komentara,tai pametejo geresniu skrydziu ir normalesniu,taigi pasiziurek dar. O tos agenturos pavadinima ir koordinates parasyk,gal pravers. Keista del West Express-kai gyvenau Lietuvoje visus skrydzius uzsisakydavau per juos,tik jie amzinai budavo apsikrove darbais,ilgai tekdavo sedeti prie agento. Dar esu ne karta pirkusi is Menu turas, Vilniuje .Jie man kazkaip rasdavo geru variantu. Dabar kai yra internetines paieskos sistemos stengiuosi bilieta susirasti pati.