Įkraunama...
Įkraunama...

Pigūs lėktuvo bilietai, 6 tema

QUOTE(vedeja @ 2010 08 16, 17:47)
pabandykit per ukrainieciu kompanija aerosvit. Mano drauge sausiui i Deli gavo uz 900 Lt.

smile.gif Maciau, kad buvo akcija, bet tuo metu nezinojom datu tikslesniu ir be to, pagal sia akcija galima buti Indijoje ne daugiau kaip men, o mes norim ilgiau ten pabuti. Tai manau, reiketu per sistemas pasiieskoti.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(DEIMUTE @ 2010 08 07, 04:40)
Noriu pasakyti,kad per anksti perkate bilieta. Spalio menuo dar labai toli ir nuo rudenio prasideda visokios akcijos,tikrai rastumete pigesniu variantu,o  uz tokia suma tai visada rasit.

Nepastebėjau, apie kokią sumą kalbama, bet taisyklės, kad „nuo rudenio prasideda visokios akcijos“, tikrai nėra. Vienoms kryptims piko sezonas vienas, kitoms - kitas, tai įtakoja bilietų paklausą ir atitinkamai akcijų poreikį.

Atsakyti
QUOTE(eliuka @ 2010 08 19, 12:05)
smile.gif Maciau, kad buvo akcija, bet tuo metu nezinojom datu tikslesniu ir be to, pagal sia akcija galima buti Indijoje ne daugiau kaip men, o mes norim ilgiau ten pabuti. Tai manau, reiketu per sistemas pasiieskoti....  g.gif

Nu, labai brangius variantus randu... Padekit... Noriu isvaziuoti smile.gif
Atsakyti
ieskau pigiu bilietu i dublina. gal kas koki patarima turit?
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2010 08 26, 12:17)
ieskau pigiu bilietu i dublina. gal kas koki patarima turit?

i Dublina retai kada buna pigu. O siaip reikia ziureti. bandykit per Ryanair, Airlingus.
o jei data nesvarbi, ir keliones galite palaukti iki kitu metu - tiketina kad ir akcija sumedziosite wink.gif
Atsakyti
Jei kas uz matytumet pigiu bilietu i Bankoka sausio vasario menesiams sakykit. Pigiausiai pavyksta rast uz 400svaru, bet gal imanoma ir pigiau
Atsakyti
QUOTE(radviliux @ 2010 08 26, 15:52)
i Dublina retai kada buna pigu. O siaip reikia ziureti. bandykit per Ryanair, Airlingus.
o jei data nesvarbi, ir keliones galite palaukti iki kitu metu - tiketina kad ir akcija sumedziosite wink.gif

supratau... tai jei randu zmogui ~500-600lt, tai turbut normali kaina?
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2010 08 27, 13:51)

Manau, kad taip.
Atsakyti
QUOTE(Batukė @ 2010 08 27, 12:46)
Jei kas uz matytumet pigiu bilietu i Bankoka sausio vasario menesiams sakykit. Pigiausiai pavyksta rast uz 400svaru, bet gal imanoma ir pigiau

Aš ieškau rugsėjo-lapkričio mėn. - pigiau kaip 400 svarų iš Anglijos ar Vokietijos nerandu irgi unsure.gif tikėkimės bus dar kokių akcijų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2010 08 27, 14:42)
Aš ieškau rugsėjo-lapkričio mėn. - pigiau kaip 400 svarų iš Anglijos ar Vokietijos nerandu irgi  unsure.gif tikėkimės bus dar kokių akcijų  g.gif

As ir labai laukiu
Atsakyti
man irgi reikia sausio men. i Bankoka 4u.gif
praneskit ir man. dbr tai maziausia kaina maciau pirmin-atgal 2702 Lt Vln-Bkk-Vln
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2010 08 27, 13:51)

As taip pat sakyciau, kad kaina normali. Jei rastum uz 400 tai jau butu pigu ax.gif
pasitaiko, zmones ir po 800-1000 moka, tai jau brangu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo radviliux: 28 rugpjūčio 2010 - 16:55