Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien sulaukiau komplimento/antikomplimento (2)

QUOTE(Viktorija69 @ 2010 12 13, 20:55)
Siandien sulaukiau drauges komplimento, o buvau pasikvepinusi Serge Lutens Cedre  ax.gif

Aš Cedre nusipirkusi pati sau pagalvojau, kad eilinį kartą nusipirkau įdomius kvepalus, kurie tikrai nebus įvertinti nei kolegų anei artimųjų biggrin.gif Turi jie savy kažką specifiško, tad sveikinu tave nuoširdžiai, jei sulaukei už Cedre komplimentų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(RIJADA @ 2010 12 19, 11:27)
Visas kolektyvas pasibaisėjo mano kvapu unsure.gif Buvo replika ir ''O,dieve,koks baisus kvapas'',ir ''Kvepia tualeto gaivikliu''.ir ''Kiek čia prisipurškei?''.Nors buvo tik 2 pšykai.Tokia reakcija į 24 Faubourg EDP cool.gif

"labai taktiškas" kolektyvas lotuliukas.gif p.s. iš manęs gautum komplimentą biggrin.gif
Atsakyti
Taip ir maniau,kad nors čia būsiu suprasta lotuliukas.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(RIJADA @ 2010 12 19, 12:27)
Visas kolektyvas pasibaisėjo mano kvapu unsure.gif Buvo replika ir ''O,dieve,koks baisus kvapas'',ir ''Kvepia tualeto gaivikliu''.ir ''Kiek čia prisipurškei?''.Nors buvo tik 2 pšykai.Tokia reakcija į 24 Faubourg EDP cool.gif

O Dieve! Tokius puikius kvepalus taip nuvertinti.. verysad.gif

Ne kartą esu girdėjusi, kad Creed - Spring Flower kvepia „tualeto gaivikliu“. Na ką.. galima pasakyti, kad kažkas stengiasi pagaminti į Spring Flower panašaus kvapo gaiviklius, o ne itin jautrios nosys aromato neatskiria mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ta pati kolegė, kuri kažkada žiaukčiojo nuo AG Ambre Fetiche, šiandien Juozuko kvepalus išvadino bobutiškais angel_sadangel.gif
Atsakyti
Laisvės posto tekstas - klausimas; Laisvės parašas - atsakymas tongue.gif

Atsakyti
MB komplimentas Black Orchid Voile de Fleur - acetonas verysad.gif nebežinau kuo kvepintis unsure.gif teks turbūt oro gaivikliais blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2010 12 22, 21:43)
Laisvės posto tekstas - klausimas; Laisvės parašas - atsakymas tongue.gif

Kadangi manęs netrikdo kitų nuomonės ir reakcijos, šiandien vėl laukiu komplimentų, nes draugauju su Juozuku good.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2010 12 22, 22:44)
Ta pati kolegė, kuri kažkada žiaukčiojo nuo AG Ambre Fetiche, šiandien Juozuko kvepalus išvadino bobutiškais   angel_sadangel.gif

gun_bandana.gif gun_smilie.gif triniti.gif o jinai pati kuo kvepia? nekaltom mergaitėm? biggrin.gif
į temą - ryte buvau pasikvėpinusi Agent Provocateur. Gerokai popiet geriu kavą, ateina kolegė ir sako - kaip kvepia pas jus... Sakau - tai kava turbūt? Ne, sako, kvepalais. Tai užskaitau kaip komplimentą, ar kaip? Ką aš žinau, šiaip tai daugelis viaukčioja nuo to Agento biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(jurakkk @ 2010 12 23, 10:18)
MB komplimentas Black Orchid Voile de Fleur - acetonas verysad.gif nebežinau kuo kvepintis unsure.gif teks turbūt oro gaivikliais blink.gif

tai kad tie MB... bigsmile.gif vieną kartą Chanel 19 pakvėpintą ranką išvadino cinamonu, kitą kartą - jau vyrišku odekolonu bigsmile.gif (kad tie patys kvepalai - nesakiau), Kyoto vieną kartą - miškas, vakar jau buvo - deganti plastmasė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglegle: 23 gruodžio 2010 - 08:25
QUOTE(eglegle @ 2010 12 23, 09:29)

tai kad tie MB...  bigsmile.gif vieną kartą Chanel 19 pakvėpintą ranką išvadino cinamonu, kitą kartą - jau vyrišku odekolonu  bigsmile.gif (kad tie patys kvepalai - nesakiau), Kyoto vieną kartą - miškas, vakar jau buvo - deganti plastmasė  biggrin.gif

lotuliukas.gif pas mane irgi taip .. kenzo drambliukas viena karta jam dvokia unsure.gif o va šiandien "kažkas neblogai kvepia " unsure.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(London @ 2010 12 19, 14:52)
Aš Cedre nusipirkusi pati sau pagalvojau, kad eilinį kartą nusipirkau įdomius kvepalus, kurie tikrai nebus įvertinti nei kolegų  anei artimųjų biggrin.gif  Turi jie savy kažką specifiško, tad sveikinu tave nuoširdžiai, jei sulaukei už Cedre komplimentų biggrin.gif

Tiesa sakant gan daznai sulaukiu jiem komplimentu mirksiukas.gif drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
Dabar, mergaitės/moterys, pasistengit neužmėtyt manęs akmenimis - dalinsiuos savo "eksperimento" rezultatais. biggrin.gif

Turėjau nemažą šlakelį turbūt Jums girdėtų, daug įvairių reakcijų sulaukusių Pink Sugar kvepalų. Man pačiai jie truputį per saldus, bet dėvėt galiu. Po pirmo išgirsto komplimento, pagalvojau, kad padarysiu nedidelį eksperimentą. Taigi porą savaičių kasdien kvepinaus šiais kvepalais ir stebėjau aplinkinių reakcijas. Ir galiu prisipažint, kad niekad gyvenime nesu girdėjus ŠITIEK daug komplimentų savo gyvenime, ar tai būtų susiję su kvepalais, ar betkuo kitu. Komplimentavusių kontingentas buvo labai jau įvairus - nuo vaikų iki pensininkų, vyrai ir moterys, paprasti žmonės ir "pasiturintieji", pažįstami ir visai nepažįstami. doh.gif Gal kažkiek įtakos turėjo tai, kad visas veiksmas vyko Amerikoj, kur žmonės kiek laisvesni...BET teko dėvėti ir tarp Lietuvos liaudies atstovų ir manau, kad galiu teigti, jog rezultatas tas pats. Patį eksperimentą nutraukiau po savaitės, kai virtuvės vyrai pradėjo grąsinti, kad mane suvalgys. g.gif

Teko skaityti tikrai DAUG KUR, kad žmonėm šis kvapas koktus, pernelyg saldus, bet visiškai nepastebėjau tokios reakcijos iš aplinkinių ir nesulaukiau nė vieno antikomplimento. Net pačiai buvo keista, nes į galą savaitės kvapas taip atsibodo, kad norėjos eit praustis iškart pasikvepinus. Dabar net negaliu pažiūrėt į tų kvepalų pusę.

Tai vat taip. Eksperimento išvadas darom pačios. lotuliukas.gif
Atsakyti