as daugiausiai komplimentu susilaukiu pasikvepinusi savo mylimiausiais guerlain ''my insolence'' (ruzavas buteliukas) as juos labai taupau nes ju nedaug kur yra pirkt tai kasdien nesikvepinu jais,bet jau kai pasikvepinu tai kaskart komplimentu lietus

QUOTE(Fuwari @ 2010 12 28, 19:24)
Dabar, mergaitės/moterys, pasistengit neužmėtyt manęs akmenimis - dalinsiuos savo "eksperimento" rezultatais. 
Turėjau nemažą šlakelį turbūt Jums girdėtų, daug įvairių reakcijų sulaukusių Pink Sugar kvepalų. Man pačiai jie truputį per saldus[...]

Turėjau nemažą šlakelį turbūt Jums girdėtų, daug įvairių reakcijų sulaukusių Pink Sugar kvepalų. Man pačiai jie truputį per saldus[...]
Deja, galiu tik patvirtinti - saldžius giria daug dažniau, nei nesaldžius. Tik kad pačiai nuo to saldumo koktu pasidaro...
Man šiandien ne eksperimentas, o tiesiog akibrokštas - vyras klausia: "tu kam skysčiu nuo uodų apsipurškei ar čia naujas pušų kvapo tualeto gaiviklis

Kvepėjau/testavau Jo Malone Wild Fig & Cassis... Niekaip negalėjo patikėti, kad tai kvepalai. Juo labiau - kad figų kvapas. Burbėjo kokias 15 min - jeigu taip kvepėtų figos aš jų nė į burną nedėčiau - figos ant pušų neauga... Smala, spygliai, konkorėžiai gal - bet tik ne figos

Liūdna, nes man labai labai patiko...
QUOTE(rusma @ 2010 12 28, 19:05)
Kvepėjau/testavau Jo Malone Wild Fig & Cassis... Niekaip negalėjo patikėti, kad tai kvepalai. Juo labiau - kad figų kvapas. Burbėjo kokias 15 min - jeigu taip kvepėtų figos aš jų nė į burną nedėčiau - figos ant pušų neauga... Smala, spygliai, konkorėžiai gal - bet tik ne figos
. Žiūriu į natas - ogi tikrai pušų yra... Bet man dominuoja figos.

Man tai jie kvepia žaliomis pupomis (nemaišyti su pupelėmis) arba žirniais

Bet kad pušimis, tai labai įdomi jų interpretacija

turėjau aš tuos Pink Sugar. avietinis cukrus
nei vieno komplimento dėl jų negavau. tiesa, ir kvepinausi jais retai. oi, vienas pastebėjimas buvo iš MB, kad kvepiu bandelėm, bet kažkodėl pernelyg dėl to nenudžiugau
neseniai vyras paklausė apie rūkalų kvapą, kai pasikvepinau Serge Lutens A La Nuit

neseniai vyras paklausė apie rūkalų kvapą, kai pasikvepinau Serge Lutens A La Nuit

QUOTE(katalike @ 2010 12 28, 21:35)

As rukalu kvapa uzuodziu SL "Fleurs d'Oranger"

QUOTE(rusma @ 2010 12 28, 19:05)
kaip įdomiai

QUOTE(Voxi @ 2010 12 28, 21:49)
As rukalu kvapa uzuodziu SL "Fleurs d'Oranger"
Pradzia lyg grazi, jau tuoj kaifuosiu, o po to, deja, rukalai....

man tai nei vieni, nei kiti rūkalais nekvepia

O mano darbe siandien Versace Versense isgyre,kazkaip,kai salta,jie toli sleifa nudriekia

Hermes Rouge. Vyriška reakcija - "betgi tu tokiais nesikvėpini...bet oooo, kokie moteriški...oooo, neblogai..."

QUOTE(eglegle @ 2010 12 30, 19:59)
Hermes Rouge. Vyriška reakcija - "betgi tu tokiais nesikvėpini...bet oooo, kokie moteriški...oooo, neblogai..." 

Šaunuolis

QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 30, 22:26)
Tikrai be reikalo, puikūs kvepalai

O stai ir mano komplimentiniai
O as euforijoj su jais