Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien sulaukiau komplimento/antikomplimento (2)

vakar masaziste pagyre EL Sensuous Noir, sake, kad labai geri, saldus biggrin.gif ir mb situs myli
Atsakyti
QUOTE(*Kristaliukas* @ 2010 12 31, 19:51)
O stai ir mano komplimentiniai  bigsmile.gif O as euforijoj su jais wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif
user posted image

su siais as ir daug komplimentu sulaukiu wub.gif kazkas jau rase,kad vyrams patinka saldus smile.gif
Atsakyti
Neseniai parsinesiau Lancome 2000 et un rose. Pabandziau, is pradziu nepatik mano nosiai (ir dabar pirmos natos ne, bet toliau tai super). O va vyriskis uzuode ir autorintetingai tare: "O man kvepia. Ir daug geriau nei visi tavo smirdalai" lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo j'aime: 01 sausio 2011 - 22:25
Black Vetyver Cafe: labai dėl jų abejojau, nes iš pradžių nejaučiu kvapo, bet pamažu pradedu įsijausti ir priprasti, o dukra pareiškė, kad man jis tobulai tinka - "kavutė su pyragėliu, tikras mamytiškas kvapas". Ech, tai ji tik mane tokią mato, o kasdienybėje niekaip savęs neįsivaizduoju be man aštrių ir piktų kvapų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2011 01 09, 10:57)
"kavutė su pyragėliu, tikras mamytiškas kvapas".

koks super palyginimas. net uzsimaniau pratestuoti thumbup.gif
Atsakyti
DG light blue vienas pažįstamas vaikinas pas mane kai pauostė, pasakė, kad kvepalai kaip senų bobučių odekolonas kažkokoks doh.gif lotuliukas.gif

Koks gražuspasakymas vaiko apie Black Vetyver Cafe cool.gif aš jų baisiai norėjau, bet kažkokie per aštrūs, nepatiko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 09 sausio 2011 - 15:44
QUOTE(aistuliaa @ 2011 01 09, 16:43)
DG light blue vienas pažįstamas vaikinas pas mane kai pauostė, pasakė, kad kvepalai kaip senų bobučių odekolonas kažkokoks  doh.gif  lotuliukas.gif

tas pasakymas tai ka as zinau doh.gif man viena karta pasikvėpinus chanel coco, sake kad kvepiu kaip bobutes kurios sekmadieni i bažnyčia renkasi blink.gif doh.gif
Atsakyti
Tai dabar bobutės šanieliais kvepinasi?
Atsakyti
user posted image

Mano Caron Sacre buvo isvadinti vaistais. Nezinau tai komplimentas ar anti-, nes veiksmas vyko LSMU MA g.gif
Atsakyti
Apie vaistus: važiuojam ryte mašina penkios moteriškės, viena klausia kitos - ar jau pasveikai? Ana atsako - dar ne visai, o ir namiškiai dar serga. Pirmoji - tai ir jaučiu, kad kamparu ar kažkokiu aliejum "paduoda" smile.gif
O aš gi įlipau su Lalique Perles smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2011 01 09, 21:24)
Apie vaistus: važiuojam ryte mašina penkios moteriškės, viena klausia kitos - ar jau pasveikai? Ana atsako - dar ne visai, o ir namiškiai dar serga. Pirmoji - tai ir jaučiu, kad kamparu ar kažkokiu aliejum "paduoda" smile.gif
O aš gi įlipau su Lalique Perles smile.gif

lotuliukas.gif svarbu, susikalbėjo žmonės smile.gif
Atsakyti
Šiandien pasikvėpinau Lancome Poeme EDP(labai retai juos išsitraukiu - tai per karšta man su jais, tai per šalta), girdžiu, kolega sako, kad tarybiniais laikais taip kirpyklose kvepėdavo biggrin.gif
Gerai tuomet kirpyklose kvepėdavo hihihi.gif
Atsakyti