Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien sulaukiau komplimento/antikomplimento (2)

QUOTE(Tik$a @ 2011 02 18, 12:18)
.... "Tai tau neplombavo, o tik vaistų uždėjo?" - paklausė kolegė...  bicycle.gif  doh.gif

"Stiprių stiprių uždėjo. Dviem savaitėm!" (o jei ten ne atomikas ir ne miniukas - gal ir dar ilgiau teks pasėdeti pakentėti).

Atsakyti
Liūdna, kai lieki aplinkinių nesuprastas sad.gif
T. Ford BO, EdP: "...ar kažkam bloga, tokiais vaistais smirda aplinkui..."
Etro Heliotrope, EdC: "...jaučiat, tokiu laužu paduoda..."

O man nei vaistais nei laužu nepaduoda...
Atsakyti
Na va, sypsena uzsidejo nuo tokiu skaitalu biggrin.gif
Mano kvepalai turbut susigeria i oda ir dar toliau, nes niekada niekas nieko nepasako mad.gif
Atsakyti
Kadangi paprastai išvis nesikvėpinu, tai ir komplimentų jokių nėra. Bet šią savaitę išlėkiau į darbą kaip į karą ir tarpdury pasikvėpinau pirmu pasitaikiusiu mėginuku - Amouage Epic Woman. Dievulėliau, kaip anie užkvipo laugh.gif Kolegoms vyrams šie kvepalai akivaizdžiai patiko.
Atsakyti
QUOTE(Panelė Rožė @ 2011 02 18, 13:50)
Etro Heliotrope, EdC: "...jaučiat, tokiu laužu paduoda..."

lotuliukas.gif

Kas čia man tokio nutiko su antikomplimentais... mastau.gif aaaa, guerlain champs elysees kapinių vainikais išvadino. Tai į temą "šiandien kvepiu" bus user posted image laugh.gif
Atsakyti
gavau komplimentą dėl SL Fleurs d'Oranger smile.gif
Atsakyti
Mano kolegės mesta frazė: "O, šiandien ir VĖL kitais kvepalais kvepi? ohmy.gif Šitie irgi skanūs!" Hm...
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2011 02 18, 06:06)
wacko.gif Tai ką dabar daryt... Teks kvėpintis Shirley May - kol nueisit į darbą, vis tiek nieko nebesijaus  smile.gif   

Neee, as taip negaliu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Tik$a @ 2011 02 18, 11:18)
LumiLumi, aš labai mėgstu Kenzo ir Jungle, ir Kashaya, ir Costume National 21, tad mielai su tavim dirbčiau  console.gif  Tik dėl Shalimar nežinau...  biggrin.gif

Noreciau tokios bendradarbes, turbut girtumem viena kita nuo ryto iki vakaro bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Panelė Rožė @ 2011 02 18, 13:50)
"...jaučiat, tokiu laužu paduoda..."

Cia matyt del saltos ziemos...lauzas, zidinys, ugnele. Zodziu kurenam, duminam.

Juokas juokais, o man aparatura treciadieni is tikruju uzsidege. Uztrumpino kaip reikiant, net saugiklius ismuse doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2011 02 18, 23:23)
Noreciau tokios bendradarbes, turbut girtumem viena kita nuo ryto iki vakaro  bigsmile.gif

O aš sėdėčiau šalia ir kaifuočiau nuo kvapų įvairovės bigsmile.gif
Atsakyti
Vakar buvo išliaupsninti Lancome - Mille & Une Roses. Šiandien - Ormonde Jayne Champaca.
Atsakyti
Daugiausiai komplimentu gavau su Escada Ocean lounge doh.gif O man jie eiliniai "kompotiniai" kvepaliukai... Mano nosiai priimtesni CK Euphoria, Chanel Chance, YSL Cinema- nei vieni iš šių negavo tiek daug komplimentų kaip minėtieji Escada biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2011 02 18, 12:16)
Vakar turgelyje perkant vištą, pardavėja tetulytė ir sako "nu kokie jūsų puikūs kvepalai, kaip gerai kvepiat, sakykit kokie čia kvepaliukai?" Alpėjo kokias porą minučių.
Eeeee..... Pirmą kartą gyvenime tokioj situacijoj sutrikau. Kvepėjau tai aš, sutinku, gerai - Costume National 21, ale kaip jai pasakyt? Gi visiškai nesuprantamas žodžių derinys pasirodys. Tai tik išlemenau, kad yra Vilniuje toks prekybos centras Panorama, o jame yra tokia kvepalų parduotuvė, tai ten reikia eiti ir daug visokių įdomių kvepalų bus galima rasti... Tetutė yra iš kažkokio kaimelio, bet gal ims ir nuvažiuos? Dabar galvoju, gal visgi reikėjo žmogui ant lapuko užrašyt pavadinimą ...  biggrin.gif

lotuliukas.gif Manau,kad bandys ieškoti tos Panoramos,išpardavusi vištas...
Atsakyti