Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien sulaukiau komplimento/antikomplimento (2)

QUOTE(Laisvė @ 2011 02 21, 18:08)
Tai va - daryk išvadą  mirksiukas.gif 

Nu ką, reikės dirbt ta linkme...
Atsakyti
Aciu visiems Dievams,kad dirbu normaliu zmoniu apsuptyje,musyse itin vertinami opiumai,juodos orchidejos,aliurai,visokie retesni ir ciudnesni kveliukai;niekas neperka FM pilstuku,taupesni apsiperka AVON ,kvepalu pavadinimai nesukelia reakcijos blink.gif ,ir niekas is manes nesisaipo (bent i akis biggrin.gif ) del buteliuku kiekio,o, kaip tik,konsultuojasi,ka pauostyt,kai eina rinktis kvepalu ax.gif .Myliu savo darba ir darboviete,ot.
Atsakyti
QUOTE(straige @ 2011 02 21, 19:50)
Pfff, dabar aišku, kodėl kolego man nieko nesako: kvepiu nežmoniškai doh.gif O žmoniškų ir neturiu g.gif

lotuliukas.gif prajuokinot rimtai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2011 02 21, 18:24)
Myliu savo darba ir darboviete,ot.

Aš irgi myliu savo darbą. Rimtc mirksiukas.gif
O dėl pareiškimų "bobutiški"... "naftalinas"... "kamparas"... ir panašių visai nesuku galvos - jie neblogai nuotaiką pakelia mirksiukas.gif
Atsakyti

Gafsa, ar tu gyveni kažkur kitoj planetoj? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2011 02 21, 19:37)
Gafsa, ar tu gyveni kažkur kitoj planetoj?  biggrin.gif

Nea, tik darboviete,matyt,specifine lotuliukas.gif .Is tikruju taip ir yra,as nejuokavau smile.gif ,musu planeta Vilniaus pakrasty.
Malonu,kai darbe gali uzuost ir Eden,ir Samsara,ir White patchouli ne tik ant saves smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 21 vasario 2011 - 18:46
QUOTE(Gafsa @ 2011 02 21, 18:41)
Nea, tik darboviete,matyt,specifine lotuliukas.gif .Is tikruju taip ir yra,as nejuokavau smile.gif ,musu planeta Vilniaus pakrasty.
Malonu,kai darbe gali uzuost ir Eden,ir Samsara,ir White patchouli ne tik ant saves smile.gif

Ir aš noriu ten pas jus dirbti. biggrin.gif
Pas mane darbe komentarai apie mano kvepalus dažniausia "tradiciniai" - iš kur čia toks keistas kvapas? Apelsiną kažkas valgė? Kokie čia prieskoniai keisti? ir t.t. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smauglius: 21 vasario 2011 - 19:06
O is manuju kvepalu komplimentu rinkimo lyderiai Coromandel ,Opium ir Black Orchid edp. Nors labai daug kas teigiamai ivertino ir Safran Nobile,ko nesitikejau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2011 02 21, 21:04)
Kokie čia prieskoniai keisti?

Nuėjau į kitą kabinetą ryte gerti kavos. Mes dvi moteriškės, kava, pyragas. Ateina vyriškis ir iškart sako - kokie čia prieskoniai? į kavą čia kažko pripylėt? Kolegė sako - niekas nieko nepylė, va pyragas, imk. Jisai - ne, čia ne pyragas, kažkas... Aš jau neiškentus nedrąsiai - tai gal čia mano kvepalai? Kolegė apuostė mano kaklą, sako - nu nežinau, gal... anyžiai ly kažkokie... (nors toji pati kolegė, kažkada atėjusi į mano kabinetą apie tuos pačius kvepalus pasakė - kaip pas jus kvepia? Paklausiau - kuo, gal kava? Ne, sako, kvepalais). Žodžiu, kvepalai, kvepiantys kvepalais ir anyžiais, yra Agent Provocateur (rimtai jie anyžiais kvepia? g.gif )
Bet rimtai, jei man ryte paskambina ir kviečia ateit kavos, kažkaip automatiškai pagalvoju, kuo esu pasikvėpinusi ir ar eit, ar geriau nerizikuot doh.gif
Atsakyti
Na va,o aš kaip tik pas kolegas i kitus skyrius droždama dar papildoma pšyka vidury dienos užmetu rolleyes.gif jokios nemalonios pastabeles nesu sulaukus,nors spektras kvapų platus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2011 02 21, 19:04)
Pas mane darbe komentarai apie mano kvepalus dažniausia "tradiciniai" - iš kur čia toks keistas kvapas? Apelsiną kažkas valgė? Kokie čia prieskoniai keisti? ir t.t.  biggrin.gif

Aha, džiaukis, kad Paryžiaus katedra nevadina g.gif Bo mano Wazamba taip buvo identifikuota...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo straige: 21 vasario 2011 - 20:03
Fainuoliski kolektyvai, as tokiu turejau, tik dabar nusigrudau pas pensinykus ph34r.gif

Kazi yra tokiu, kas tik ryte pasipsykina? g.gif
Atsakyti