Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien sulaukiau komplimento/antikomplimento (2)

QUOTE(Smauglius @ 2011 02 18, 10:16)
Vakar turgelyje perkant vištą, pardavėja tetulytė ir sako "nu kokie jūsų puikūs kvepalai, kaip gerai kvepiat, sakykit kokie čia kvepaliukai?" Alpėjo kokias porą minučių.
Eeeee..... Pirmą kartą gyvenime tokioj situacijoj sutrikau. Kvepėjau tai aš, sutinku, gerai - Costume National 21, ale kaip jai pasakyt? Gi visiškai nesuprantamas žodžių derinys pasirodys. Tai tik išlemenau, kad yra Vilniuje toks prekybos centras Panorama, o jame yra tokia kvepalų parduotuvė, tai ten reikia eiti ir daug visokių įdomių kvepalų bus galima rasti... Tetutė yra iš kažkokio kaimelio, bet gal ims ir nuvažiuos? Dabar galvoju, gal visgi reikėjo žmogui ant lapuko užrašyt pavadinimą ...  biggrin.gif

Tai dėl tokio pavadinimo ne griekas ir sutrikti, nes tikrai nėra patys einamiausi kvepalai, žinomi masėms. O kaip jaustis man, kai sutrinku, kai reikia pasakyti tokius žinomus kaip Lancome Magnifique ar Rochas Alchimie, ar Guerlain Champs-Elysees?... unsure.gif Nes mano kolegė žino tik FM Group "kvepalus" ir jai paklausus, kuo čia taip skaniai kvepiu, o man atsakius, jos veido išraiška būna va tokia " huh.gif " Nei šis, nei tas tokios situacijos....
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2011 02 20, 15:19)
Tai dėl tokio pavadinimo ne griekas ir sutrikti, nes tikrai nėra patys einamiausi kvepalai, žinomi masėms. O kaip jaustis man, kai sutrinku, kai reikia pasakyti tokius žinomus kaip Lancome Magnifique ar Rochas Alchimie, ar Guerlain Champs-Elysees?... unsure.gif Nes mano kolegė žino tik FM Group "kvepalus" ir jai paklausus, kuo čia taip skaniai kvepiu, o man atsakius, jos veido išraiška būna va tokia " huh.gif " Nei šis, nei tas tokios situacijos....

va va, būna. O jums nėra pasitaikę, kad išgirdę nežinomą pavadinimą pašnekovas ar pašnekovė pakomentuotų: „kas čia per „neaiškus pilstukas“? Geriau kokį nors normalų Versace ar Chanel nusipirktum Sarmoje“ lotuliukas.gif Man buvo porą kartų panaši situacija.
Atsakyti
QUOTE(Kalpana @ 2011 02 20, 18:54)
va va, būna. O jums nėra pasitaikę, kad išgirdę nežinomą pavadinimą pašnekovas ar pašnekovė pakomentuotų: „kas čia per „neaiškus pilstukas“? Geriau kokį nors normalų Versace ar Chanel nusipirktum Sarmoje“ lotuliukas.gif Man buvo porą kartų panaši situacija.

Ne, taip dar nebuvo, bet su ta pačia kolege buvo tokia situacija: klausia ji manęs, kuo taip skaniai kvepiu. Žiojausi atsakyti ir kažkaip suabejojau - sakyti teisybę (kurios ji vis tiek nesupras) ar pameluoti ir pasakyti kokį nors einamą pavadinimą (na, Chanel, pavyzdžiui, nes tuos visi žino) biggrin.gif Ji pastebėjo mano susimėtymą ir labai džiugiai konstatavo faktą "Ahaaaaaaa! Pati nebežinai, ane??? Nebežinai? Cha! bigsmile.gif ". Tada jau visai pasimečiau doh.gif biggrin.gif Tuo ji norėjo pasakyti, kad pati kalta esu, jog turiu ne vienerius kvepalus ir va pati juose pasiklydau. Žodžiu.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2011 02 20, 16:19)

va mano bendradarbės lygiai tokios pat doh.gif ir man nepatogu sakyti kokie mano kvepalai nes tuoj prasideda ohmy.gif wink.gif blink.gif doh.gif net ir suglumstu doh.gif o dar kai kokiais smilkaliniais pasikvepinu, tai net pavadinimo neklausia tik lepteli, kas čia taip prismilkino kabinete biggrin.gif tokiu jos visai nesupranta ir netoleruoja biggrin.gif FM dominuoja ir pas mane darbe biggrin.gif
O į tema, tai jau ne vieną kartą mane gyrė dėl CD Midnight Poison EDP mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gudre755: 20 vasario 2011 - 20:17
Vakar draugas pagyrė manuosius Bvlgari Omnia. Nors pačiai tie kvepalai iš pirmo nelabai patiko, bet kažkaip prilipo jie prie manęs ax.gif
Atsakyti
user posted image
visada sulaukiu komplimentu
Atsakyti
atsišviežinusi nauju pšyku einu pas draugę, tada mes apsisukę einam kartu jau per tą mano šleifą rolleyes.gif Draugutė: "o mamule, nu ir pasikvėpinęs čia kažkas praėjo stupid.gif
supratau, kad ant manęs - tada jau pakenčiamas kvaps.....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renatina: 21 vasario 2011 - 16:16
QUOTE(Renatina @ 2011 02 21, 17:16)
atsišviežinusi nauju pšyku einu pas draugę, tada mes apsisukę einam kartu jau per tą mano šleifą rolleyes.gif Draugutė: "o mamule, nu ir pasikvėpinęs čia kažkas praėjo stupid.gif
supratau, kad ant manęs - tada jau pakenčiamas kvaps.....

Deklaruokite,koks? cool.gif
Atsakyti
Šiandien mama apie Bvlgari Omnia Amethyste atsiliepė taip: "Kvapas grynai kaip skuduryne..." blink.gif
Atsakyti
Aš laiminga, mane pagyrė nail.gif Sakė kolegės, kad pagaliau kvepiu žmoniškai blush2.gif O kvepėjau Lavigne Black Star hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laisvė: 21 vasario 2011 - 17:18
QUOTE(Laisvė @ 2011 02 21, 17:18)
Aš laiminga, mane pagyrė  nail.gif  Sakė kolegės, kad pagaliau kvepiu žmoniškai blush2.gif  O kvepėjau Lavigne Black Star  hihihi.gif

Pfff, dabar aišku, kodėl kolego man nieko nesako: kvepiu nežmoniškai doh.gif O žmoniškų ir neturiu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo straige: 21 vasario 2011 - 17:51
QUOTE(straige @ 2011 02 21, 17:50)
Pfff, dabar aišku, kodėl kolego man nieko nesako: kvepiu nežmoniškai doh.gif O žmoniškų ir neturiu g.gif

Tai va - daryk išvadą mirksiukas.gif Aš turiu žmoniškus bent vienus, nesvarbu, kad dukros biggrin.gif Prie kompo sėdėjau, o šalia kolegė atėjusi kažko teiravosi. Atsakiau, o ji stovi šalia ir niekur neina. Pakėliau akis ir klausiu, kas dar neaišku. O jinai: kaip skaniai kveeepia... hihihi.gif
Laimė, kad neraustu. Bet pasijutau kaip mažvaikė blush2.gif
Atsakyti