nes jie stiprus ir ju nepastebeti manau neimanoma..
o ar esat kuri nors sulaukusi komplimento klasikiniams kvepalams (pvz Chanel 5, Shalimar, Opium)..
?
QUOTE(Gucci XX @ 2010 08 28, 19:33)
o ar esat kuri nors sulaukusi komplimento klasikiniams kvepalams (pvz Chanel 5, Shalimar, Opium)..
?
Esu sulaukus Opium'ui[edt],nors komplimentu rinkimo lyderiai-Coromandel,be konkurencijos.
QUOTE(Rimaz @ 2010 08 10, 20:06)
atvažiuok pas mane darban, parodysiu
šiandien komplimento sulaukiau už Thierry Mugler Alien
Dazniausiai komplimentu susilaukia Angel ir Addict (visi is vyru).
QUOTE(Gucci XX @ 2010 08 28, 23:26)
Dazniausiai komplimentu susilaukia Angel ir Addict (visi is vyru).
Gavau komplimentą iš kaimyno, kad gerai kvepiu, o kvepėjau Chanel Allure edp. Brangiausiasis visada pagiria kai kvepiu CD Midnight Poison ir Givenchy Hot Couture.
"Fui, kas čia dabar" pasakė mano brangusis, kai po nosim pakišau riešą, šviežiai apipurkštą Zen Eau de Parfum by Shiseido. Paskui visgi pasakė komplimentą kvepalams (bet ne kvapui) - tikrai nesumaišyčiau su jokiais kitais kvepalais. Jis žino, kad labiausiai vertinu kvapo savitumą. Jeigu pasitaiko kas nors panašaus, iki nukritimo duoduosi po savo kvepalyną, kol išsirenku iš tų panašių man mielesnį, o Nr.2 nusikratau.
rusma, čia paprastąjį ar tą limited taip "pagyrė"?
QUOTE(HappyAngel @ 2010 09 03, 22:50)
rusma, čia paprastąjį ar tą limited taip "pagyrė"?
Violetinius...
Vajetau, vakar darbe kvepinausi Casmir by Chopard edp

tai buvo ir komplimentu ir antikomplimentu
nu tikrai gerai forumiete rusma pastebejo, kad sis kvapas kelia labai priestaringas nuomones
vienom kolegem as skaniai kvepejau, o viena net nosi riete, nes as jai "smirdejau" zinoma taip issireiske tik juoko forma
zodziu kaip bebutu, bet siuos kvepalus pastebejo visi

tai buvo ir komplimentu ir antikomplimentu