Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien sulaukiau komplimento/antikomplimento (2)

QUOTE(rusma @ 2010 09 03, 17:50)
"Fui, kas čia dabar" pasakė mano brangusis, kai po nosim pakišau riešą, šviežiai apipurkštą Zen Eau de Parfum by Shiseido. Paskui visgi pasakė komplimentą kvepalams (bet ne kvapui) - tikrai nesumaišyčiau su jokiais kitais kvepalais. Jis žino, kad labiausiai vertinu kvapo savitumą. Jeigu pasitaiko kas nors panašaus, iki nukritimo duoduosi po savo kvepalyną, kol išsirenku iš tų panašių man mielesnį, o Nr.2 nusikratau.

O manasis taip pat issireiske, kai pakisau riesa su Guerlain Samsara edt, tiesa kvapas buvo jau siek tiek nugaraves rolleyes.gif Po poros valandu vel pakisau riesa, nuomone nepasikeite anei kiek, tik dar pridure „kaip bobuciu odekolonas“ doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktorija69: 04 rugsėjo 2010 - 17:09
Vakar komplimento sulauke Chanel Chance Eau Tendre. Atejau i svecius pas drauge o ji ir sako: Ooooh, kaip kvepi! Aromaterapija... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(CINEMA @ 2010 09 04, 18:32)
Vakar komplimento sulauke Chanel Chance Eau Tendre. Atejau i svecius pas drauge o ji ir sako: Ooooh, kaip kvepi! Aromaterapija... biggrin.gif

O as siandiena sulaukiau komplimento del siu kvepalu, net pavadinimo paklause vyriskis biggrin.gif
Atsakyti
Vakar sulankiau komplimento iš 2 vyr.lyties atstovų ir jau nepirmą kartą dėl šių kvepaliukų thumbup.gif
user posted image 4u.gif
Atsakyti
As daugiausiai komplimentu sulaukiu del Chanel Coromandel, ypac is svarbiausiu man zmoniu - MB ir mamos, sako, kad laaabai skaniai kvepiu biggrin.gif Jie ir yra siuo metu mano mylimiausi, gaila, kad kol kas tik atomike..... verysad.gif
O is bendradarbiu - kai kvepiu Kenzo Drambliuku, as ir pati juos visai neseniai atradau ir pamegau flirt.gif
Atsakyti
Siandien Chloe isgyre wub.gif
Atsakyti
Mano siandien buvo isgirtieji La Perlos Eclix(is svetimo vyro biggrin.gif )
Atsakyti
vakar parduotuveje panele pardaveja paklause,kokiais kvepalais kvepiu cia, buvo versace bright crystal smile.gif uzskaitau kaip komplimenta flirt.gif
Atsakyti
YSL CINEMA siandien buvo pagirti wub.gif
Atsakyti
Šiandien mano Montališkasis Black Aoud buvo išvadintas rožių aliejum... Pfff....
Atsakyti
QUOTE(~PiNa_Colada~ @ 2010 09 20, 11:11)
vakar parduotuveje panele pardaveja paklause,kokiais kvepalais kvepiu cia, buvo versace bright crystal smile.gif  uzskaitau kaip komplimenta flirt.gif

drinks_cheers.gif manes ir vakar pardaveja uzklause kuom taip skaniai kvepiu bigsmile.gif o tai buvo Kalvin Klein Euphoria ax.gif nors ner sis kvapas man labai megstams,bet po tokio komplimento dar grizusi buteliuka pauosciau,na gal visai ir neblogas kvapas bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skruzdė...: 28 rugsėjo 2010 - 13:53
gavau komplimentą už Tann Rokka KISU didis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 02 spalio 2010 - 16:52