Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien sulaukiau komplimento/antikomplimento (2)

bendradarbė apie kenzo tigrą - "iš kur čia tas šlapių pampers servetėlių kvapas kabinete? Valei kažką?" doh.gif
Atsakyti
Tik$a
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif prajuokinot lotuliukas.gif isivaizduoju kaip apstulbot, kai pasake toki "komplimenta". Man asmeniskai sie kvepaliukai tai nepatinka, jie man per stiprus, bet va neseniai kolege atejo su jais pasikvepinus, tai ant jos visai buvo nieko mastau.gif
Atsakyti
iš kur čia visos tais tigrais apsirūpino g.gif gi nebegaminamas kvepalas jau...
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2010 10 18, 20:44)
iš kur čia visos tais tigrais apsirūpino  g.gif gi nebegaminamas kvepalas jau...

O gal parfumerijos rinkoje vėl žada pasirodyti "maža porcija" tigriukų? A? Ar ne panašiai buvo su Alchimie..? Nedidelis ažiotažo - dideli pardavimai. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Incense @ 2010 10 18, 21:21)
O gal parfumerijos rinkoje vėl žada pasirodyti "maža porcija" tigriukų? A? Ar ne panašiai buvo su Alchimie..? Nedidelis ažiotažo - dideli pardavimai.  ax.gif

O kas su Alchimie g.gif Juk jų gamybos tai tikrai neatnaujino. Tiesiog likučiai iš šen bei ten traukiami.
Atsakyti
aš tigriuko atomiką iš vienos forumietės pirkau. Kažkada turėjau buteliuką, bet nunešė man jį su visu rankinuku
Šiaip nelabai mano kvapas, patinka tik bazinės natos, bet norėjau abu džiunglių gyvulius turėt.
Beje, po tokio komplimento, pati kažkokią užuominą į tas servetėles užuodžiu... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 18, 22:25)
O kas su Alchimie g.gif  Juk jų gamybos tai tikrai neatnaujino. Tiesiog likučiai iš šen bei ten traukiami.

Aga, likučiai.
Vyko neperseniausia Alchimie urminė prekyba biggrin.gif
Atsakyti
Užsidirbau antikomplimentą betestuodama:
user posted image

kvepi naftalinu ir kažkokiais vaistais. Gintis noro nebuvo. Beliko pridėti: aha, panašiai ir man atrodo verysad.gif .
Atsakyti
užėjęs brangiausias į kambarį, kur ką tik kvepinausi Frapin 1270, paklausė "kokiais čia katės myžalais smirda" štai tau ir Frapin verysad.gif
gerai, kad tai tik atomikas, o buvo labai didele pagunda pirkti kibiriuką ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurakkk @ 2010 10 19, 15:58)
užėjęs brangiausias į kambarį, kur ką tik kvepinausi Frapin 1270, paklausė "kokiais čia katės myžalais smirda" štai tau ir Frapin   verysad.gif
gerai, kad tai tik atomikas, o buvo labai didele pagunda pirkti kibiriuką  ax.gif

O jei rimtai, jis yra normaliai katės myžalą uostęs? biggrin.gif Aš auginu katiną, valau dėžes, bet tikrai man jo myžalai nekvepia frapin'u unsure.gif Esu gavus dėl frapin komplimentą iš vyresnio žmogaus, tai jam jie kvepėjo ne alkoholiu, o medumi, medaus koriais, kažkaip taip apibūdino g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Night_: 19 spalio 2010 - 15:21
QUOTE(Night_ @ 2010 10 19, 15:02)
O jei rimtai, jis yra  normaliai katės myžalą uostęs?  biggrin.gif Aš auginu katiną, valau dėžes, bet tikrai man jo myžalai nekvepia frapin'u unsure.gif Esu gavus dėl frapin komplimentą iš vyresnio žmogaus, tai jam jie kvepėjo ne alkoholiu, o medumi, medaus koriais, kažkaip taip apibūdino g.gif

Mano katė irgi Frapinais nesiusioja lotuliukas.gif (o gaila tongue.gif )
Man tie kvepalai tikrai nieko bendro neturi su šiuo palyginimu. Nors pati ir nesu jų gerbėja.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 19, 16:05)
Mano katė irgi Frapinais nesiusioja (o gaila tongue.gif )

Aš irgi būčiau visai nieko prieš lotuliukas.gif
Atsakyti