Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai!

Dėkoju už gražius atsiliepimus. 4u.gif

QUOTE(auksine @ 2010 07 20, 14:08)
GRAZU, Balte thumbup.gif  o atvirute klijavai, ar spausdinai ant storo popieriaus tiesiog g.gif

4u.gif Klijavau ant popieriaus, smile.gif nes čia ryžinis, aš pastaruoju metu spausdinimą apleidau, nes jis tapo šiaip labai populiarus... Man labiau patinka servetėlės ir ryžiniai popieriukai. bigsmile.gif

Na, bet ne atostogos, o darbymetis, vienas už kitą darbeliai gražesni, įdomesni, gaga abu rinkinukai tokie fainučiai wub.gif
Atsakyti
aciu labai labai visoms uz pagyrimus... labai dziaugiuos, kad nesu nuvaziavus i pudymus dekupazuodama biggrin.gif
Atsakyti
sutinku su visom pagyrom gagai*!!! puikiai padirbejai!!!
Atsakyti
gaga, aš statau už aviuko Šono kompaniją thumbup.gif Pirmojo rinkinuko man didoki patrynimai, nors čia gi skonio reikalas mirksiukas.gif Aš kažkaip nedrįstu tokių didelių plotų patrinti ax.gif
Atsakyti
Matosi kad vasara vsenciu metas, ir darbeliu labai jau daug, saunu! thumbup.gif
Atsakyti
aciu zydraake uz nuomone g.gif biggrin.gif
Atsakyti
gaga* thumbup.gif
statau už pirmą darbelį wub.gif , man labai patiko ir kiškis ir tie dideli patrynimai, tiesiog labai miela wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamučiukas: 22 liepos 2010 - 15:02
aciu mamuciuk, ohhhhhoohhhoooo kokie debatai uzvire lotuliukas.gif kas dar nori statyt ir uz kuri darbeli biggrin.gif
Atsakyti
Ateinu su savo kol kas manyčiau sudėtingiausiu ir daugiausiai kantrybės bei pastangų pareikalavusiu darbeliu.
Aš kaip visad mėgstu dirbti su senais grožį praradusiais daiktais. Šį kartą šviestuvas...
Kol kas turiu tik kelias nuotraukas, vėliau įdėsiu šviestuvo nuotraukas prieš ir po.
Čia buvo dovana sesei mamyčių dienos proga 4u.gif

user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
gaga niugis grazu wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif , o cia tas tris 3 tai kaip darytas, po apacia ir ant virsaus servetele, ar ne taip kazka suprantu ax.gif
L.M.A. koks gerulis sviestuvas, niugis grazumelis wub.gif
Atsakyti

juodai baltas noras bigsmile.gif pagal užsakymą rolleyes.gif
user posted image
user posted image

user posted image
Papildyta:

vasariškas kompletukas rolleyes.gif ,tik auskariukai da rbuvo be kabliukų kai fotkinau 4u.gif
user posted image
user posted image
Papildyta:
pagal pageidavimą ir bigsmile.gif
user posted image
user posted image
sau šis bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
o jau šviestuvo grozis blink.gif thumbup.gif Dowi, graži juodai balta dėžutė smile.gif o kas ten ant papuošalų? geliniai karoliukai? g.gif ax.gif
Atsakyti