Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai!

L.M.A., šviestuvas labai įspūdingas bigsmile.gif
bus_ka, neturiu žodžių koks grožis thumbup.gif wub.gif wub.gif Fantastiška, man vienas gražiausių kada nors matytų darbelių bigsmile.gif O kaip ten su tais kiaušinių lukštais, gal galima plačiau? Klijavai dekupažo klijais ar kuo, kada dažei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Gabriele-: 23 liepos 2010 - 19:29
Mano darbukai visai paprasti, juokingi palygint su kai kurių, bet juk pradžia hihihi.gif Užtat entuziazmo netrūksta tongue.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Raseleb, Campari, Auksine, Dowi, Gabriele, ačiu, kad įvertinot, tikrai paplūšėjau rolleyes.gif

Raseleb
, elegantiškas darbas, o dar albumas bigsmile.gif

Gabriele, apie lukštus rašiau kažkur stiklo dekupažo temoj, paieškok. O dėl darbų, tai tikrai smagu, kad patinka, matau išbandei net tai, iki ko aš dar ne daėjau-žvakę, porcelianą, man patiko šie darbai 4u.gif O dėl veidrodėlio sakysiu taip, man priimtina kompozicija, bet gėlytės atrodo kaip aplikacija, o dekupažo tikslas yra įkomponuoti motyvą taip, kad nieks neįtartų, kad jis nenutapytas, o priklijuotas. Jei vadovausies šiuo principu, pamatysi kaip pasikeis tavo darbai. 4u.gif
Atsakyti
Gabriele

kaip norėčiau tokių puodukų ir aš.... Čia servetėlės?
Atsakyti
bus_ka, ačiū už įvertinimą ir naudingus patarimus 4u.gif
vija, ačiū. Taip, klijavau servetėles, spec. klijais porcelianui (porcelianui, stiklui, keramikai...), puodelį paskui turėjau kepti 130 laipsnių orkaitėje, 30 min). Dabar jis tinkamas salyčiui su maistu, galima pilti karštą arbatą, plauti (tik ne indaplovėje žinoma) smile.gif
Klijai tokie:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Gabriele-: 24 liepos 2010 - 13:57
Laba diena mirksiukas.gif Visu labai saunus darbeliai 4u.gif
Pasirodau ir as su savo paskutiniaisiais ax.gif Skirtukams naudotos serveteles, o padeklas - su ryziniu popieriumi.
user posted image]My Webpage[/URL]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evaneva: 24 liepos 2010 - 18:45
Koks padėklas fainas wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
ispudingas padekliukas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(evaneva @ 2010 07 24, 19:40)
Laba diena  mirksiukas.gif  Visu labai saunus darbeliai  4u.gif
Pasirodau ir as su savo paskutiniaisiais  ax.gif Skirtukams naudotos serveteles, o padeklas - su ryziniu popieriumi.
[url=http://%5bURL=http://img295.imageshack.us/i/atvaizd0186.jpg/][img]

kaip gražu... wub.gif pasaka.. wub.gif
kokiu laku lakuota,kad taip blizga? ax.gif
Atsakyti
evaneva, padėklas bigsmile.gif Pabūsiu balta varna, o kaip gana šviesus motyvas ant tamsaus pagrindo g.gif?
Atsakyti
Labai aciu visoms uz grazius zodziu 4u.gif Man taip pat padeklas mielas labai, bus gaila skirtis ax.gif
DOLLILYTE , lakavau su purskiamu sintetiniu laku
http://www.senukai.l...s-400-ml_5.html
Blizga gal dar ir del to, kad lakuota kokie 4 sluoksniai mirksiukas.gif
Žydraake, pries klijuojant popieriu visa padekla nudaziau baltai, o paskui jau sonus teko nudazyti pagal paveiksliuko fona. As visada dekoruojamus daiktus nudazau baltai, spalvos ryskesnes paveiksliuko buna mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(evaneva @ 2010 07 24, 22:16)
Žydraake, pries klijuojant popieriu visa padekla nudaziau baltai, o paskui jau sonus teko nudazyti pagal paveiksliuko fona. As visada dekoruojamus daiktus nudazau baltai, spalvos ryskesnes paveiksliuko buna  mirksiukas.gif

Ir kiekvieną alyvų žiedelį apipaišėt tamsiai? bigsmile.gif
Atsakyti