Sobieska, elegantiška, prabangu, stilinga Evaneva,, kaip šauniai šis motyvas atsigulė ant padėklo Baltė, krikštadėžė rami ir santūri, gražus darbas O aš prieš dingdama mėnesiui, parodau paskutinį darbą ir paliksiu jus ramybei Angeliuko perliukai
DOLLILYTE , lakavau su purskiamu sintetiniu laku http://www.senukai.l...s-400-ml_5.html
Blizga gal dar ir del to, kad lakuota kokie 4 sluoksniai
Žydraake, pries klijuojant popieriu visa padekla nudaziau baltai, o paskui jau sonus teko nudazyti pagal paveiksliuko fona. As visada dekoruojamus daiktus nudazau baltai, spalvos ryskesnes paveiksliuko buna
Aciu visoms, kas pastebejo mano sviestuva Galbut ne visoms jis patiko, bet svarbiausia, kad as pati rezultatu likau patenkinta, o sviestuvo savininke dar labiau
gaga*, -Gabriele-, auksine aciukas mergaites, mazas darbeliukas, bet gavosi tai kas norejau, tik foto biskiuka nekokios,nebemoku fotkinti visai, nors jei neskubetum, geriau gal gautusi siaip cia fine krakle finis-likuciu dar turiu, graiziai man su juo skilineja, nors tas pats gaunasi ir tie kur su angeliukais, pamirsau firma o eeiti ziureti tingiu L.M.A. grazuoliai, ryskus tokie Dziuga grazus toks idomus, sukelia minciu ziurint, spalvos labai vykusios
Lachese, fantastika kaip grazu Aurelija ma, turiu klausimuka , kokiu principu yra padaryti uzrasai ant pakabeliu?? as spausdinu ant popieriaus ir klijuoju, bet tada labai matosi gal yra kokia paslaptis ???
Lachese, fantastika kaip grazu
kokiu principu yra padaryti uzrasai ant pakabeliu?? as spausdinu ant popieriaus ir klijuoju, bet tada labai matosi gal yra kokia paslaptis ???