Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija vašku

QUOTE(matrioska80 @ 2011 10 17, 20:02)
Sveikos,
gal kas galit papasakoti kaip atlikti kojų depiliaciją su karštu vašku namie, nusipirkau vaško, pašildžiau, išsimozojau abi kojas, o likusią vakaro dalį draskiau vaško likučius... Padėkit man "negramatnam" žmogui blink.gif

Pabandykite sita vaska, man jis labai tiko, ir tepkite nedideliais ploteliais 4u.gif
Nuo plaukeliu iauginejimo irgi yra speciali priemone.
user posted image
user posted image
Atsakyti
Sveikos, ar aš žiopla ar ką. Niekur nerandu pirkti lazdelių vaškui. Elementarių, kur gydytojai naudoja apžiūrint gerklę. Nei viena vaistinė neturi, dar kreivai pasižiūri sad.gif Gal matėt kur Vilniuje kur parduoda?
Atsakyti
QUOTE(Reeeeee @ 2011 11 01, 21:58)
Sveikos, ar aš žiopla ar ką. Niekur nerandu pirkti lazdelių vaškui. Elementarių, kur gydytojai naudoja apžiūrint gerklę. Nei viena vaistinė neturi, dar kreivai pasižiūri sad.gif Gal matėt kur Vilniuje kur parduoda?

As perkuosi Cascada parduotuveje :-)
Atsakyti
Kaune parduodu kuponą iš kaiulės taupyklės pirktą .Juo naudotis galima bikini,kojų arba rankų depiliacija pasirinktinai+pažastų depiliacija.
galioja iki 02,10
o man jau nebereik..
gal ka snorit dvi depiliacijos bus už 19lt:)
Atsakyti
QUOTE(Reeeeee @ 2011 11 01, 20:58)

yra visur kur galima vasko isigyti smile.gif nagavita, krinona ir etc..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niren: 15 sausio 2012 - 12:57
QUOTE(Reeeeee @ 2011 11 01, 20:58)

galima internetu is PROCO uzsisakyt 4u.gif
Atsakyti
merginos, kokį naudojate elsatinį vašką jautriom vietom? kad būtų geras ir kaina per daug nesikandžiotų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Blizgė @ 2011 10 28, 13:08)
Pabandykite sita vaska, man jis labai tiko, ir tepkite nedideliais ploteliais 4u.gif

kur jį perkate ir kokia kaina? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Thea! @ 2012 01 16, 13:56)
merginos, kokį naudojate elsatinį vašką jautriom vietom? kad būtų geras ir kaina per daug nesikandžiotų blush2.gif

Byly 4u.gif kaina apie 35lt, o užtenka labai ilgam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2012 01 17, 21:20)
kur jį perkate ir kokia kaina? 4u.gif
Papildyta:

Byly 4u.gif  kaina apie 35lt, o užtenka labai ilgam 4u.gif

geresni už tuos iš nagavitos? rolleyes.gif o gal galit ir nuotrauką ikelti kaip atrodo? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2012 01 17, 21:56)
geresni už tuos iš nagavitos?  rolleyes.gif  o gal galit ir nuotrauką ikelti kaip atrodo? blush2.gif

Nagavitoj vaskai skirti profesionalamas, o bily skirtas namudiniam naudojimui wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2012 01 17, 21:56)
geresni už tuos iš nagavitos?  rolleyes.gif  o gal galit ir nuotrauką ikelti kaip atrodo? blush2.gif

nesu naudojus nagavitos, bet byly esu visiškai patenkinta 4u.gif
Iš pradžių tvarkydavausi pas mergaites, kurios kaip spėju ir naudodavo vašką profesionalams, pradėjus pati naudoti Byly skirtumo nepastebėjau 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyteee: 18 sausio 2012 - 20:05
Ačiū labai 4u.gif bandysiu ir aš žengt šį sunkų žingsnį biggrin.gif
Atsakyti