Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbimo mašinų meistrai

Rytis 8 698 82954
Rekomenduoju labai šaunu skalbyklių meistrą Vilniuje
Atsakyti
Sveikos,
norejau pasiteirauti gal kuri zinot meistra, kuris dirba su elektrolux/aeg technika. Sugedo orkaite. Veiksmas Vilniuje
Atsakyti
QUOTE(Babeidos @ 2013 01 15, 13:02)
prisiminiau meistra Sigita pas mane puikiai sutaisiusi skalbykle(8610 21588) is www.tikrimeistrai.lt 

Kaip gerai, kad panaršiau šitoj temoj thumbup.gif
Skalbyklė ėmė leisti vandenį. Jau net pradėjau naujos žiūrinėtis, nes patikrintų skalbyklių meistrų nežinojau, o be rekomendacijų meistrų nesikviečiu. Sigitas prieš 11 metų pajunginėjo mano skalbyklę (Bauknecht). Jau tada matėsi, kad žmogus išmano savo darbą. Deja, buvau praradus jo kontaktus. Ir kaip apsidžiaugiau juos čia radus bigsmile.gif Tiesą sakant, nebuvau tikra, ar čia tas pats Sigitas, bet, kai atvažiavo, supratau, kad tikrai jis. Ką tik išvažiavo viską sutvarkęs (žarna apsitrynus buvo) thumb_yello.gif Ir sakė, kad dar min 5 metus (jei ne daugiau) kaip bitutė dirbs smile.gif
P. S. Sumokėjau 80 Lt. Nežinau, daug ar mažai tai, bet pagal mane visai padori kaina (nesijaučiu permokėjus).
Atsakyti
QUOTE(*Serena* @ 2014 04 24, 21:50)
KAUNE rekomenduoju meistrą Joną. www.pasjona.lt Tel.: 8 (685) 24764 mano Bosch'o variklis sugedo, paskambinau, papasakojau kas nutiko (bugno nebesuko mašina), sutarėm laiką, meistras atvažiavo (prieš tai dar paskambino pasitikslinti ar jau esam namuose) atsivežė reikiamų detalių ir per valandą pataisė mašiną. Labai rekomenduoju, savo darbą išmanantis ir mandagus žmogus, dar davė patarimų, kaip mašiną prižiūrėti.

Jums pataise mums ne,dvi savaites laukem,pirma buvo elektronika sugedusi,kai nepasileido masina pakeitus elektronika pasirodo spyna bloga,o galiausiai viduri skalbimo nustojo skalbti,paskambinus pasake kad kai isvaziavo viskas veike,gal variklis reikia keist doh.gif ,nusivyliau ir niekam nerekomenduoju www.pasjona.lt .
Atsakyti
Rekomenduoju ir as Valerij Milto. Labai saunus, konkretus ir operatyvus meistras. Ne taip, kaip kai kurie, kur pasako: atvaziuosiu saindien/ryt, sedi priristas namie, o pas tave ne tai, kad neatvaziuoja, bet net rageliu nekelia po to mad.gif
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2014 09 11, 09:56)
Rekomenduoju ir as Valerij Milto. Labai saunus, konkretus ir operatyvus meistras. Ne taip, kaip kai kurie, kur pasako: atvaziuosiu saindien/ryt, sedi priristas namie, o pas tave ne tai, kad neatvaziuoja, bet net rageliu nekelia po to  mad.gif

drinks_cheers.gif
as ji jau du kartus esu kvietusi,pirma karta atvyko ta pacia diena, antra karta -sekancia, kadangi antra karta gedimas buvo rimtas ir reikejo uzsakinet naujas detales,tai teko palaukt savaite, kol pataise,bet siaip operatyvumas pas ji tai thumbup.gif o ir darbu esu patenkinta, musu skalb.masina nebe "jaunikle" ,tai labai smagu,kad pataisius gedimus ji ir toliau veikia sau kuo puikiausia smile.gif
Atsakyti
Nusivyliau cia rekomenduojamu meistru Valerij Milto! Sita tema susiradau per google ieskodama skalbykles meistro tai teko registruotis cia po jo apsilankymo,nes nemegstu kai mane mulkina! Sugedo Samsungas mano - uzstrigdavo su vandeniu. Issikvieciau, parodziau kur skalbykle ir pasitikedama nestovejau ant duses zmogui. Pasake, kad sustvarke ir kazkokia detale pakeite,jokiu popieriu ka kodel ir keite nedave tai iki galo taip ir nezinau ka keite ar nekeite. Pasake jau galima skalbt tai praktiskai iskart kai isejo pastaciau skalbima, bet niekas nepasikeite-sustojo su vandeniu pries skalavima. Iskart paskambinau jam tai pasake,kad cia viskas ok, turi "susikalibruoti" skalbykle ir bandyt skalbt reikia vel is pradziu. Bet kaip sakoma trukt uz vadziu,vel is pradziu...vel skambinu sakyt,kad neveikia ji normaliai tai ir vel ta pati dainele,kad turi susitvarkyt pati. Gaila neturejau jokiu dokumentu del taisymo nes rasciau buda sudrausmint! Neapsikentejus ieskojau dabar jau imones o ne privaciu meistru. Si karta jau stebejau kas daroma skalbyklei.Atvaziaves meistras nerado net ankstesniu skalbykles ardymo zymiu! Pati maciau kad dangcio varztai atsisukinejo,lyg anksciau nebuvo prie ju prisiliesta(tas Milto buvo pirmas meistras prie jos prisilietes,anksciau nebuvo sugedusi). Kokia detale buvo keista taip ir ne tapo aisku. Zodziu problema buvo tik tame,kad i siurbliuka ikrito lankelis nuo lemenuko ir male ji ten viduj, jis tai uzsikirstadavo tai normaliai ispylinedavo. Iskviestas meistras viska isvale ir puikiausiai viskas veikia ir si karta ant ranku jau turiu atiktu darbu akta,kvita bent zinau kas daryta.
Tikuosi mano rasliava pades kazkam neatsidurti panasioj situacijoj... doh.gif
P.S. to antro meistro is imones neklausiau, bet sita imone bus Salvata

Kliente is Baltupiu.
Atsakyti
QUOTE(*Serena* @ 2014 04 24, 20:50)
KAUNE rekomenduoju meistrą Joną. www.pasjona.lt Tel.: 8 (685) 24764 mano Bosch'o variklis sugedo, paskambinau, papasakojau kas nutiko (bugno nebesuko mašina), sutarėm laiką, meistras atvažiavo (prieš tai dar paskambino pasitikslinti ar jau esam namuose) atsivežė reikiamų detalių ir per valandą pataisė mašiną. Labai rekomenduoju, savo darbą išmanantis ir mandagus žmogus, dar davė patarimų, kaip mašiną prižiūrėti.


Laba diena. Ir aš nepatingėjau prisiregistruoti ir aprašyti NUSIVYLIMĄ Meistru Jonu Žukausku (www.pasjona.lt ; Tel.: 8 (685) 24764) KAUNAS.

Priešistorė:
Kaip ir dažnam tėveliui teko organizuoti skalbimo mašinos remontą. Darbo kolegės rekomendavo Kaune skalbimo mašinų meistrą Joną.

Paskambinu minimam meistrui penktadienį vakare kad susitarti kada atvyks. Sutinka tartis dėl atvykimo tik perskambinus savaitgalį. Sutarėm susiskambinti sekmadienį.

Skambinu sekmadienį- nekelia ragelį.

Pirmadienį perskambina. Vėl pasakoju iš naujo kas nutiko mašinai. Kalbamies ir pokalbio metu sako, jog dabar užsirašo mano telefoną (matyt pradėjo nurašinėti mano tel. numerį nuo savo telefono ekrano pokalbio metu). Tada nieko nepasakęs telefoną su neužbaigtu pokalbiu deda į savo kišenę ir kokią minutę aš kalbuosi su meistro Jono kišene. Neapsikenčiu, perskambinu pasitikslinti kada gi meistras Jonas atvyks?. Klausiu tai kada atvyksite- rytoj per pietus ar vakare (bandau prisiderinti, nors savo WEB puslapyje rašo, kad dirba net iki 21val.)? Atkerta- "taigi užsirašiau tavo tel. Nr." ir meta ragelį. Belieka spėti, jog meistras Jonas atvyks antradienį 17:30.

Ateina "sutartasis" antradienio vakaras. Atsiprašau anksčiau iš darbo, atlėkus viską nurenku virtuvėje ir paruošiu aplinką darbui. Sutartas laikas 17:30- nėra meistro. Praeina laikas iki 18:10- nėra meistro. Skambinu- nekelia ragelio. Po pusvalandžio skambinu- nekelia ragelio. Išmetu meistro Jono kontaktus į šiūkšledėžę.

Išvada- nerekomenduoju kitiems. Jeigu kas norės jį išbandyti, rekomenduoju pasakoti kuo mažiau kas sugedo. Matyt, atsirinkinėja darbus- kur lengviau ir greičiau. Manau, jog elektronikos gedimai ne jo arkliukas. O maniškei jis kaip tik ir įtarė tokį gedimą. Belieka išbandyti oficialius meistrus arba pirkti naują.

Kita baisi išvada- šiandien (žinutės rašymo metu kieme eina 2014 metai) visuotinio skatinamo vartojimo laikais perkant naujas skalbykles nesižavėkite marketinginiams šūkiams, kad tas gamintojas skaičiuoja skalbyklių mechaninių komponentų resursą 40metų trukmei, kitas 15 metų. O kaip paaiškėja, pogarantiniu laikotarpiu gamintajas, tarkime po 10 metų, specialiai nuima iš prekybos svarbiausio komponento- elektronikos modulių tiekimą ir liekam mes vartotojai ant ledo be skalbimo mašinos kad ir kokia puiki būtų tos mašinos mechaninė dalis. Bet ji niekas be elektronikos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo M-1: 12 lapkričio 2014 - 11:08
nors daug laiko praėjo nuo šio skelbimo, internete meistų ieškodama, būtten šia rekomendacija pasinaudojau ir nesigailiu--skambinau telefonu iš jūsų nurodyto puslapio http://www.smr.lt/?file=kop1.php
iškviečiau meistrą: vyrukas sutaisė mašiną tikrai greit: išardė, nustatė gedimą (pakeitė variklio šepetėlius). Atvyko tokiu laiku kaip ir žadėjo---nuo skambučio per tris val.
thumbup.gif

QUOTE(Grantee @ 2010 07 01, 15:27)
Galiu rekomenduoti tikrai gerą meistrą Kaune MEISTRAS  , sąžiningai pataria ir neišsidirbinėja kaip jūsų nupasakoti meistrai  smile.gif

Atsakyti
Pasiskaiciau as atsiliepimus apie "SALVATA - Buitinės technikos remontas, pajungimas, priežiūra" ir nusprendziau juos issikviesti. Pazadejo, kad kita diena atvyks, bet nei paskambino nei atvyko. Sakyciau visai nerimta....
Atsakyti
Sveiki, sekmadienį sugedo mano 14-metė pagalbininkė, skalbimo mašina. nesisuko būgnas. Prisipildavo vandens ir viskas, stop. Paskambinau forume rastu numeriu Sigitui 8 610 21 588, buvo užsiėmęs, davė nr.
Zbignevo 8 685 49009.
Šiandien ryte paskambinau, per pietus atvažiavo ir pataisė. thumbup.gif
Kažkokie šepečiai parėjo. Už remontą paėmė 35 eur. Sakė, kad pasisekė, galėjo perdegti ir variklis.
Gal kam bus naudinga mano informacija. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
labai labai reikia gero meistro Kaune 4u.gif perskaičiau temą, bet kai kurie numeriai jau nebeveikia, arba randu blogus atsiliepimus ax.gif gal kas galit pasidalinti meistriuko kontaktais Kaune
Atsakyti