Įkraunama...
Įkraunama...

VICTORIA SECRET

QUOTE(aukselisr @ 2010 07 28, 17:46)
merginos noriu pasidometi del sio golfuko, kaip jo kokybe ir kaip su dydziais jei nesioju s, bet pirksiu xs ar neapsisausiu?
user posted image]My Webpage[/URL]

tai nejaugi nei viena negalite pakomentuoti sio golfo ax.gif
kaip jo kokybe?
Atsakyti
QUOTE(aukselisr @ 2010 07 30, 08:22)
tai nejaugi nei viena negalite pakomentuoti sio golfo  ax.gif
kaip jo kokybe?

Na as tokio neturiu, bet kiek esu pirkus is VS tai sita golfa isivaizduoju labai plonos medziageles tokios krentancios.Jei nesiojat XS-S imkit XS, nes megztukai pas mane tai buvo siek tiek padidinti, bet labai nezymiai, o jei S-M siulau S.
Atsakyti
O gal galite pasakyti kaip ši suknelė, ar yra kos prilaikymas krūtinei ir kaip ji ax.gif
user posted image
Ir ši dar domina, ar gražiai atrodytų ant didesnės krūtinės?
user posted image
Ir ši domina, gal kas turite?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *grazuolyte*: 30 liepos 2010 - 13:34
QUOTE(migle111 @ 2010 07 30, 09:32)
Na as tokio neturiu, bet kiek esu pirkus is VS tai sita golfa isivaizduoju labai plonos medziageles tokios krentancios.Jei nesiojat XS-S imkit XS, nes megztukai pas mane tai buvo siek tiek padidinti, bet labai nezymiai, o jei S-M siulau S.

aciu uz komentarus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*grazuolyte* @ 2010 07 30, 14:18)

Pirmojoj visas prilaikymas bus ta tamprioji dalis. Panasaus tipo kombi neseniai pardaviau.
Antroji nebent su liemenele be petneseliu, jei didesne krutine. Be nieko bus vulgaru, mano nuomone.
O treciaja atira01 tikrai turi, rodesi kazkada su ja, kiek pamenu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 30 liepos 2010 - 14:07
QUOTE(linamog @ 2010 07 30, 15:06)
QUOTE(*grazuolyte* @ 2010 07 30, 14:18)

Pirmojoj visas prilaikymas bus ta tamprioji dalis. Panasaus tipo kombi neseniai pardaviau.
Antroji nebent su liemenele be petneseliu, jei didesne krutine. Be nieko bus vulgaru, mano nuomone.
O treciaja atira01 tikrai turi, rodesi kazkada su ja, kiek pamenu.

bet ten jose gal bus tas kur prilaiko krūtinę g.gif kaip manai ax.gif
Ir ši visai nieko, tik niekaip neapsisprendžiu kokia būtų praktiškiausia ir aišku gražiausia blush2.gif
user posted image
Atsakyti
O gal ir šią kas turi, įdomu koks jos ilgis?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*grazuolyte* @ 2010 07 30, 16:32)
O gal ir šią kas turi, įdomu koks jos ilgis?
user posted image

Man su 168 cm uzpakali ne pilnai denge, kaip suknele negaleciau nesioti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 07 30, 16:45)
Man su 168 cm uzpakali ne pilnai denge, kaip suknele negaleciau nesioti  schmoll.gif

O gal galėtai foto parodyti kaip atrodo. Nes ir mano toks pat ūgis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*grazuolyte* @ 2010 07 30, 15:18)
Ir ši domina, gal kas turite?
user posted image

Sita turiu, tik juoda. Tai galiu pasakyta kad medziaga tokia is storesniu, prie didziuju Lietuvos karsciu nelabai gal. Krutine su ja labai graziai atrodo thumbup.gif Pas mane nelabai didele, bet su sita suknele super smile.gif

QUOTE(*grazuolyte* @ 2010 07 30, 16:13)
Ir ši visai nieko, tik niekaip neapsisprendžiu kokia būtų praktiškiausia ir aišku gražiausia  blush2.gif
user posted image

O sitos tai laukiu, netrukus tureciau gaut. Turiu tokio tipo maikute, ji mano viena is mylimiausiu nes ir vel gi krutine atrodo thumbup.gif tai nutariau ir suknele tokia usisakyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*grazuolyte* @ 2010 07 30, 16:53)
O gal galėtai foto parodyti kaip atrodo. Nes ir mano toks pat ūgis  ax.gif

AS ja pardaviau, man ji maza buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai gal dar kas šią turi ir jau būsiu apsisprendusi tada ax.gif
user posted image
Iš tų dviejų išsirinkau antrąja, dabar noriu tik sužinoti apie šią
Papildyta:
QUOTE(Jolaida @ 2010 07 30, 21:32)
Sita turiu, tik juoda. Tai galiu pasakyta kad medziaga tokia is storesniu, prie didziuju Lietuvos karsciu nelabai gal. Krutine su ja labai graziai atrodo thumbup.gif Pas mane nelabai didele, bet su sita suknele super smile.gif
O sitos tai laukiu, netrukus tureciau gaut. Turiu tokio tipo maikute, ji mano viena is mylimiausiu nes ir vel gi krutine atrodo thumbup.gif  tai nutariau ir suknele tokia usisakyt biggrin.gif

ačiū aciuks.gif aciuks.gif padėjai apsispręsti
Atsakyti