aukselisr - o kokia to golfiuko sudėtis?
jei yra merino vilnos, tada tikrai nebus padidintas
QUOTE(*grazuolyte* @ 2010 07 30, 22:26)
Tai gal dar kas šią turi ir jau būsiu apsisprendusi tada

Iš tų dviejų išsirinkau antrąja, dabar noriu tik sužinoti apie šią

Iš tų dviejų išsirinkau antrąja, dabar noriu tik sužinoti apie šią
As tokia turiu, esu idejusi nuotrauka i albuma.
O kas konkreciai apie ja domina?
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 07 31, 05:13)
Domina, ar yra tas spec. kur prilaiko krūtinę ir kokio ilgio ji. Medžiagytė plona ar stora.
nepastebėjau tos nuotraukėlės, nespėjau

ačiū už atsakymą

QUOTE(*grazuolyte* @ 2010 07 31, 14:12)
Domina, ar yra tas spec. kur prilaiko krūtinę ir kokio ilgio ji. Medžiagytė plona ar stora.
o jau neturi nuotraukos.
ačiū už atsakymą

ačiū už atsakymą

Stai cia nuotrauka http://s561.photobuc...=img2217yqo.jpg
(liemenuko petneseliu neturetu buti, cia tiesiog dariau kelias nuotraukas ir liemenuku nekeiciau

Medziaga nera skysta, yra isiuvas krutinei, bet mano didesne krutine tikrai neprilaiko pakankamai

QUOTE(agnessa @ 2010 07 31, 21:24)
Jei po krūtine 71cm, per krūtinę 83cm, tai koks čia dydis ?
nesuprantu, čia perku tai A, tai B, nežinau dabar kokį dydį iš VS sakytis 

Sakyciau 70B, bet gal kuri mergaite geriau patars

Ieskau VS tarpininkiu
Turiu daug noru, o is ko pirkti kaip ir ne

Turiu daug noru, o is ko pirkti kaip ir ne

Sveikos, gal turejote toki jumpsuita (kitokios spalvos ir t.t)
kaip jie su dydziais ar atitinka?
ar geras vaizdas ju realiai?
kaip jie su dydziais ar atitinka?
ar geras vaizdas ju realiai?

VS maudymukas, naujas, abi dalys S, viršus be pakietinimo, ryškios ir gražios spalvos, kaina 140 lt.

VS žydra suknelė (spalva kaip foto), dydis S, sudėtis medvilnė ir elastanas, kaina 120 lt. 99 lt Nauja kaina - 79 lt
Išmatavimai ramybės būsenoje: plotis per krūtinę 2x36 cm, po krūtine 2x35 cm, ilgis pradedant matuoti nuo iškirptės 66 cm. Bet suknelės elastingos ir dar tempiasi.

VS mėlyna ir žalia suknelės (spalvos parodytos), dydis S, sudėtis medvilnė ir elastanas, kaina 120 lt. 99 lt Nauja kaina - 79 lt
Išmatavimai ramybės būsenoje: plotis per krūtinę 2x37 cm, po krūtine 2x35 cm, ilgis pradedant matuoti po krūtine 57 cm, ilgis be petnešėlių 74 cm. Bet suknelės elastingos ir dar tempiasi.

Vilnius, kitur siunčiu.

VS žydra suknelė (spalva kaip foto), dydis S, sudėtis medvilnė ir elastanas, kaina 120 lt. 99 lt Nauja kaina - 79 lt
Išmatavimai ramybės būsenoje: plotis per krūtinę 2x36 cm, po krūtine 2x35 cm, ilgis pradedant matuoti nuo iškirptės 66 cm. Bet suknelės elastingos ir dar tempiasi.

VS mėlyna ir žalia suknelės (spalvos parodytos), dydis S, sudėtis medvilnė ir elastanas, kaina 120 lt. 99 lt Nauja kaina - 79 lt
Išmatavimai ramybės būsenoje: plotis per krūtinę 2x37 cm, po krūtine 2x35 cm, ilgis pradedant matuoti po krūtine 57 cm, ilgis be petnešėlių 74 cm. Bet suknelės elastingos ir dar tempiasi.

Vilnius, kitur siunčiu.
QUOTE(rasiukas_rasiukas @ 2010 08 01, 20:26)
Skelbimu lentoje mateme si skelbima, o cia ne vieta jiems

QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 07 31, 23:02)
Stai cia nuotrauka http://s561.photobuc...=img2217yqo.jpg
(liemenuko petneseliu neturetu buti, cia tiesiog dariau kelias nuotraukas ir liemenuku nekeiciau
)
Medziaga nera skysta, yra isiuvas krutinei, bet mano didesne krutine tikrai neprilaiko pakankamai
Mano ugis 168 cm - ilgi ant manes matote

ačiū už nuotraukėlę, nusipirkau jau

Sveikutės, gal galite patarti kokio dydžio reikia man šios suknutės, jei LT nešioju 36 t.y, S?

QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 08 01, 21:07)
Labai atsiprasau, ne ten pataikiau, ziople kaip turi buti