Įkraunama...
Įkraunama...

VICTORIA SECRET

Sveikos. Labai norėtųsi paskaityti kokių nors atsiliepimų apie šią suknelę. Įdomu, ar dydis nepadidintas ir ar suknelės ilgis adekvatus pavaizduotam nuotraukoje.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*grazuolyte* @ 2010 08 12, 10:34)

B.r.i.u.n.e.t.e o koks pas tave buvo dydis?

Nepamenu koks pas mane buvo, XS ar S g.gif
Mano krutine 93 cm, 75C/D. Kaip ir sakiau netilpau i ja ir pardaviau.
Medziaga paprastas trikotazas ax.gif

QUOTE(fdf @ 2010 08 14, 20:36)
Sveikos. Labai norėtųsi paskaityti kokių nors atsiliepimų apie šią suknelę. Įdomu, ar dydis nepadidintas ir ar suknelės ilgis adekvatus pavaizduotam nuotraukoje.
user posted image

Puse dydzio tikrai didinta, del dydzio nepamenu.
Siaip smagi suknele. Man atrodo albume yra (nuoroda pirmame puslapyje).
Atsakyti
Norėjau pasiteirauti dėl basučių, kažin su 41 imti 10 ar 11 dydį? g.gif Gal kuri turite? rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
Gal kuri žinot, ar šitas topas su balta dalimi kartu eina, ar tik ta džinsinė dalis g.gif nieko neparašyta aprašyme doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lucrezia @ 2010 08 15, 20:53)

nzn, bet manau, kad tik dzinsine dalis, po apacia galit pasimauti paprasta balta maikute ir bus tas pats smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucrezia @ 2010 08 15, 19:53)
Gal kuri žinot, ar šitas topas su balta dalimi kartu eina, ar tik ta džinsinė dalis  g.gif  nieko neparašyta aprašyme  doh.gif
user posted image

O dzinsu koks grozissss.... wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(atira01 @ 2010 08 15, 20:20)
nzn, bet manau, kad tik dzinsine dalis, po apacia galit pasimauti paprasta balta maikute ir bus tas pats  smile.gif

aišku, galima, tik man įdomu, ar paskui kaušeliai nekabos, jei jų nieks neprilaikys, bent kokios petnešėlės turėtų būti g.gif

QUOTE(Sunreja @ 2010 08 15, 20:26)
O dzinsu koks grozissss....  wub.gif  wub.gif

kiekvienai savo biggrin.gif
Atsakyti
Mrgaites gal kuri turite ir galite pakomentuoti siuos maudomus:
user posted image
ir
user posted image
Kaip kokybe? koki dydi turint per dubce 92 ir krutine 90 imti? y krepsiuka ysimeciau xs - ir m. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucrezia @ 2010 08 15, 22:21)
aišku, galima, tik man įdomu, ar paskui kaušeliai nekabos, jei jų nieks neprilaikys, bent kokios petnešėlės turėtų būti  g.gif

ant to dzinsinio ir matos plonos petneseles smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucrezia @ 2010 08 15, 19:53)
Gal kuri žinot, ar šitas topas su balta dalimi kartu eina, ar tik ta džinsinė dalis  g.gif  nieko neparašyta aprašyme  doh.gif

QUOTE(Lucrezia @ 2010 08 15, 21:21)
aišku, galima, tik man įdomu, ar paskui kaušeliai nekabos, jei jų nieks neprilaikys, bent kokios petnešėlės turėtų būti  g.gif
kiekvienai savo  biggrin.gif

Po apacia paprasta maikute uzvilkta - ji neieina, tik dzinsine dalis. O ta lbiuskyte dzinsine ir yra su plonom petneselem.
Atsakyti
Savita1, maciau, juoda tankini pardavineji, netiko? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2010 08 16, 15:05)
Savita1, maciau, juoda tankini pardavineji, netiko? ax.gif

Siaip tai tiko, dydis geras, graziai atrodo wub.gif Bet nzn, pragulejo spintoj, taip ir nebuvau jo uzsidejusi, tai manau ir nebeuzsidesiu jau biggrin.gif

Dabar ziuriu va tokias kelnaites, ir nesuprantu, siaip jos prie Cheeky skyriuko ismeta, bet kad man jos nepanasios i labai jau atviras, gal kuri turit ar matet kaip gyvai atrodo? g.gif
http://www.victorias...name=vsdWrapper
Atsakyti