Įkraunama...
Įkraunama...

VICTORIA SECRET

QUOTE(fdf @ 2010 08 14, 19:36)
Sveikos. Labai norėtųsi paskaityti kokių nors atsiliepimų apie šią suknelę. Įdomu, ar dydis nepadidintas ir ar suknelės ilgis adekvatus pavaizduotam nuotraukoje.
user posted image

Vienu dydziu padidinta..Ilgis atitinka..Bent jau man ji iki keliu yra (ugis 173 cm)... Nesioju 38 Lietuvoje..Sia suknute emiau S...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Nerandu VS puslapyje šio švarkelio, kaip jis vadinasi?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aruša @ 2010 08 17, 22:31)
Sveikos 4u.gif
Nerandu VS puslapyje šio švarkelio, kaip jis vadinasi?
user posted image

Man atrodo jo pardavime jau senokai nebera smile.gif
Atsakyti
mamukai patarkit suknutės xs ar s reiktų su 91/62/88 g.gif šiaip viską perku xs, bet čia merino vilna, tai gal imti s?? g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2010 08 18, 14:51)
mamukai patarkit suknutės xs ar s reiktų su 91/62/88 g.gif šiaip viską perku xs, bet čia merino vilna, tai gal imti s?? g.gif
user posted image

Panašu, kad reiktų imti XS, nes aš turiu S , o pas mane per klubus 94cm, tai dydis pats tas. Tik va mažas pastebėjimas - rankovės tokios siauros gan padarytos, bet XS ir S kažin ar labai jos skirsis g.gif
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2010 08 18, 13:51)

Sakyciau, XS. Bet nenustebk, jei bus trumpesne nei foto.
Atsakyti
QUOTE(fdf @ 2010 08 14, 20:36)
Sveikos. Labai norėtųsi paskaityti kokių nors atsiliepimų apie šią suknelę. Įdomu, ar dydis nepadidintas ir ar suknelės ilgis adekvatus pavaizduotam nuotraukoje.
user posted image

nerandu suos sukneles ax.gif gal padetumet smile.gif
Atsakyti
QUOTE((april) @ 2010 08 18, 15:15)
nerandu suos sukneles  ax.gif  gal padetumet  smile.gif

Kur jus norit rast? Jei VS puslapy, tai cia sena kolekcija, seniai isparduotos.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2010 08 18, 15:49)
Kur jus norit rast? Jei VS puslapy, tai cia sena kolekcija, seniai isparduotos.

labai gaila , aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE((april) @ 2010 08 18, 16:05)
labai gaila , aciu  mirksiukas.gif

Ale radau:
http://www.victorias...amp;search=true
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2010 08 18, 13:51)

Tik XS g.gif As turejau S, tai man ji ziauriai didele buvo doh.gif Ypac ties liemeniu g.gif O jusu liemuo lieknas, tai tik xs, nes ir tas manau dar laisvas pakankamai bus ax.gif Zinau kad dydziai dar kazkiek nuo spalvu priklauso, as turejau ruda 4u.gif Bet atvirai pasakius, tai zinokit ji neverta buti perkama, mano nuomone ji labai nekaip atrodo apsirengus, visai ne taip kaip VS foto doh.gif Plius dar trumpa ir storina rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2010 08 18, 16:59)

aciuuuu 4u.gif uzsisakiau thumbup.gif
Atsakyti